Söndag - 090830

Hejhej!

Idag vaknade jag vid 8.45, typiskt. Och igår vaknade jag runt 9 oxå så jag har inte direkt fått sova ut någon av dagarna.
Efter det så gick jag upp och gjort mig iordning så snabbt som möjligt för att Sandra ska åka till Malta idag och vara där ganska länge tror jag. Så här hemma har de varit fullt upp med att packa för deras del. Men nu är det lungt för det har åkt till Gränby för att handla lite saker. Så sen åker jag och mamma ner till stan för att jag ska växla in pengarna som blev över för Kreta och handla en tröja ifrån Gina Tricot.

Har jag berättat att jag har handlat ett par knästrumpor som är underbart sköna och tycker att alla ska köpa.
Nu ska jag fortsätta ligga på spikmattan som mamma har lånat från en kompis.

//Isabelle

Pssst!! Kolla in ikväll så får ni se bilder från Kreta!


Underbar solnedgång på Kreta


Hemma igen!

Hej allihopa :)
Nu har jag kommit hem från kreta och jag har haft det underbart.
Jag åkte till pappa på onsdagskvällen, vid 20 och var där i ca 5 timmar. Vi åt kräfter (eller dom åt kräftor) och sen gick jag och satte mig i soffan och där hade jag  tänkt läsa men jag somnade ist. När jag sovit i ca 3 timmar väckte dom mig och sa att taxin var där. Så jag gick nyvaken fram till mitt bagage som stod i hallen och tog det ut till gatan men så fort jag hade satt mig i taxin så somnade jag. Sen vaknade jag av att pappas fru sa: "nu är vi framme wiihoo". Så vi satt på arlanda i ca3 timmar så fick vi åntligen gå på planet och klockan var då 7 på morgonen trots att det känder som att hon var typ 15. När vi kom fram till Kreta så höll man på att smälta bort pga av värmen. När vi fått vårat bagage så gick vi till transferbussen som tog oss till hotellet. Även på bussen somnade jag :P. Hotellet var jättefint men ganska litet men det hade en resturang och sånt. Så när kom fram så gick vi upp med bagaget och sedan skyndade vi oss ner till resturangen och tog lite lunch för det vara bara 5min kvar innan dom plockade undan. Sen gick vi upp och packade upp saker mm. Efter det var det dags att gå ner ill stranden men eftersom det var röd flagg så badade vi inte så mycket. Sen gick man upp och gjorde sig i ordning som alla andra kvällar för att gå ner och äta middag. Sen gick vi, alla 8, och satte oss på våran balkong som spelade kort. Sen var det sängdax! Så såg alla dagar ut iprincip med några undantag. Det jag fick var en mascara fram Clinique och ett par solglasögon från Ray Ban, men det var ett par kopior antar jag. Sen sista kvällen gick jag till et närliggande supermarket och köpte en Miu Miu-väska som jag oxå tror är en kopia eftersom en äkta kosta myyyyyyyyycket mer än jag betalade för den.
Så det var min resa i helhet. Ha det bra så kommer det bilder sen när jag har lagt in dom i datorn.

//Isabelle


KRETA, Here I come!

Hejsan!
Dagen i skolan har gått bra. Det hela började med att vi "lekte lekar", typ 5 olika saker för att lära känna de andra på skolan. Sen fick vi fika och bara typ solade mm.
Sen kom jag hem vid 13.30 ungefär så då var det bara dags att packa allt jag skulle ha med mig till Kreta. Det hela tog ca. 2 timmar att genomföra men nu hoppas jag att jag har packat ner allt för det får inte plats något mer i väskan, hihi.
Nej, nu måste jag gå och kolla så att allt är med.
Ha det bra. jag skriver igen när jag kommer hem



/Isabelle

Första skoladagen

Heeeello!
Idag var det som sangt första gången efter sommaren. Jag vakande av larmet som jag ställde på 6.30 men somnade nästa om igen men jag tvingade mig upp tillslut. Jag gick upp och gjorde mig iordning för att sedan gå ut och möta Pauo för att sedan åka vidare till den nya skolan som vi ska gå på medan den förra ska helrenoveras. Det är en ny skola men vi kommer ha samma lärare och samma klass. När vi hade samlats på skolgården så gick vi in i vårat klassrum som vi ska vara i mest tror jag. När vi väl var därinne så fick vi en massa papper från en av våra mentorer som heter Bert som är en ny mentor för oss eftersom en av dom har slutat. Så vi fick som sagt en massa papper som vi ska fylla i hemma. Sen hade vi lunch, makaroner och köttbullar, haha de hade ni inte kunnat gissa va? Efter lunch så träffades vi i klassrummet för sen gå ut på en orienteringsrunda för att "lära känn området". Precis när vi var klara och kom tillbaka till skolgården så började det småregna när vi prcis hade kommit in i byggnaden vi skulle vara i så kollade jag ut och fick en chock. Det öste ner regn!!! Man såg knappt till parken utanför. Så det var bara att cykla hem i regnet men som tur var regnade inte riktigt lika mycket då :P Så nu sitter jag här hemma och har bytt om och sitter och kollar på "Livet enligt Rosa", hehe.

Hoppas ni inte regnar bort i Sverige
Puss&Kram

BILDER :)

Så nu fick jag kameran att funka så här kommer lite bilder:

- klockan jag fick av mamma


- skulpturen var från mormor


- necsesären var från farmor och farfar (spegeln ligger där i)


- halsband från elin


- lipgloss och eyeliner från paulina
 

- Autografen från en innabandy spelare från laget Storvreta


- väska jag fick från mamma


- väska från sandra


- väska ifrån sandra


sist men inte minst så är det en blid på väska jag köpte igår som jag inte fick i present


TACK FÖR ALLA PRESENTER <3
Psst! Tog inte kort på presentkortet och pengarna för det vet ni ju hur det ser ut.

Ni får ursäkta kvaliten på bilderna men jag orkade inte hålla på och ändra eftersom jag inte är så förtjust i att fota

/Isabelle


GRATTIS SYSTER-YSTER! :D

Heeeello!
Imorse vaknade jag av väckaklockan som jag hade stållt på ringning vid 6.30 och jag vaknade av det. Efter att jag hade klätt på mig mm så gick jag och mamma in till Sandra som fyller 19år idag <3 Hon blev nog ganska rädd när vi kom, haha precis som jag. Sen så åkte mamma iväg och jag gick och satte mig i soffan och kollade på TV men efter ca 1 timma så blev jag plötdligt trött och somna :P och vaknade vid 12 så det var ca 1h 45 minuter sen men det känns som att jag har varit vaken hela dagen fast somtidigt som att jag nyss vakande. 
Nu ska jag gå och kolla om kameran funkar så att jag kan ta kort på det jag fått.
/Isabelle 


DAGENS SHOPPING

Idag åkte jag och mamma upp en snabbis till Gränby C. Vi fixade mitt armband som hade gått sönder lite och jag handlade en träningsväska som det kommer en blid på sen men eftersom kameran inte funkar så får ni vänta lite ;) men det kommer, jag lovar. När jag ändå håller på och fotar så kanske det även kommer upp en outfit för dagen så kom tillbaka senare ikväll eller imorron.
/Isabelle


Gårdagen

Sho!

Igår hade vi som sagt en liten fest för mig och sandra. Vi var ju i gårdlokalen och hade väldigt trevligt :)

Jag fick:
 - En necesär, en liten spegel och pengar - Farmor och Farfar
 - Ett halsband - Elin
 - Ett lipgloss och eyeliner - Paulina
 - En väska - Sandra
 - Presentkort - Kusiner
 - En KostaBoda skulptur - Mormor 
 - Pengar - Ullis
(Jag tror det var allt :P)

Jag tänkte ta bilder men kamera funkar inte så jag tar bilder sen när den funkar :)

Ha det bra //Isabelle


Hejsan hoppsan

Imorse vaknade jag av att mamma och sandra pratatde med varandra väääldigt högt, det var vid 10-tiden så det var inte å länge sen.

Just nu sitter jag och kollar på Friidrotts-VM så jag hejar på alla svenskar även om det inte är så många :P

Idag ska vi vara i gårdslokalen och nästan hela släkten kommer och lite kompisar. Vi ska fira mig och sandra eftersom hin fyller år på måndag. Så det ska bli skoj :), nej nu ropar mamma att hon tycker jag ska hjälpa till och inte sitta här.

/Isabelle

MIN FÖDELSEDAG :D

Hejsan!
Imorse så kom mamma, sandra och sandra kille in och gratade mig. Vi åt tårta, jag öppnade presenter och bara satt där :P.
Jag fick en klocka (den var jag med och bestämde den), två stycken väskor och en autograf av en innebandy spelare :)

Nu sitter jag helt ensam på min egen dag, mamma jobbar och sandra har gått ut. Så är det nån som vill göra nåt är det bara att höra av sig ;)

Ha det bra /Isabelle

Hemma från affären

Just nu sitter jag och kollar på tv och har precis ätit upp min ben&jerry-glass. Ute regnar det som aldrig förr och det är då ganska mysigt att sitta inne då ;)
Jag har även fått hem 4 st tidningar så jag har lite att läsa nu, bäst att börja på en gång
Puss&Kram /Isabelle


090813 - bara en dag kvar till my birthday :)

Helloooo!
Imorse vaknade jag när mamma kom in och sa att hon skulle till jobbet vid 7.30, det var tidigt men det var bra att hon kom in och väckte mig för jag måste börja gå upp tidigare. Så det vara att gå upp så att man inte somnade om. Så jag började kolla på "Top Model 3", sen var det bara TV-shop så då satte jag på "Mamma Mia" och den rullar fortfarande, typ 5 gången nu, men man får bara inte nog av den, så bra är den tycker jag den är. 
Just nu sitter jag och smaskar på lite choklad och dricker mineralvatten (samtidigt som jag kollar på filmen). 
/Isabelle <3

HEMMA IGEN

Hello!!
Imorse vakande jag vid 11-tiden. Jag har inte sovit så jättebra inatt, jag vakande ganska många gånger, så jag ska gå och lägga mig ganska tidigt ikävll. Ska iprincip bara ta en dusch och sedan göra mig iordning för att sova.
Idag var jag ju som sagt hos mina kusiner. När vi vaknade så gick vi ner och åt frukost sen gick vi upp på övervåningen och satte oss vid datorn, jag hjälpte henne att fixa hennes header på bloggen. Hon gjorde det medas jag läste lite av hennes tidningar. Sen kom min faster och min andra två kusiner hem. Så då var det full rulle eftersom de är ganska små, 5  respektive 2 år. Sen var det middag och vi åt våfflor. Sen kollade jag när bussen gick hem, så såg jag att den gick om en kvart (men de bor väldigt nära busshållplatsen) så det blev lite stressigt men jag hann iallafall, så det var bra. Efter det när jag väntade på mamma och syrran så såg jag Sandra:) Sen tillslut kom mamma och syrran, så när jag har varit med dom i ca 20 minuter var de så hungriga att de behövde äta så jag passade på att ta lite mera mat :P 
Sen gick vi och kollade på ishockey, en tränings match som de förlorade, men det var kul ändå. 

Nu kollar jag på Sverige mot Finland och sverige leder med 1 mot 0 så det är bra :D
/Isabelle 

HELLO!!!

Imorse vaknade jag vid 9.30- tiden och började på en gång bestämma med min kusin när jag skulle komma med mera <3 När jag var klar att gå så jag gick ill busshållplatsen hemma, jag hade bestämmt att ta 11.55 bussen dit och jag tänkte att jag skulle hinna ta bussen ner till stan (jag hade ju ändå 25 minuter på mig) men jag orkade inte kolla när det gick så jag hoppades att den skulle gå tiden som passade mig. Men med min "tur" så gick det ingen buss då utan den gick först vid 11.50, typiskt, men jag hade tur för när jag kom ner till stan efter ca 10 minuter så gick det en buss 12.05 så jag hann precis med den. Ibland har om först otur och sedan tur, det är bra ;) 

Nu sitter jag här, jag har nämligen fått låna deras dator. Idag så åt vi först lunch när jag kom fram iprincip sen spelade vi på hennes playstation och sen kom mina andra kusiner och min faster hem. Så sen har vi umgåtts med dom och sen har vi då ätit middagoch sen gick vi och satte oss på deras övervåning och kollade på TV (där de även har datorn). 

Det var "Min Dag I Ord" det hehe, kunde inte låte bli att slinka in med min konstiga humor där :P
/Isabelle 


Hejhej!

Vaknade alldeles nyss, jag är trött nu men det är skönt att inte sova bort hela dagen. Idag åker jag ut till min kusin, vi ska nog bada fast det inte är så där toppenväder. Jag vet inte om jag sover kvar där, hihi.
Jag hinner nig inte blogga mer idag eller kanske inte imorron heller beroende på när jag kommer hem

/Isabelle


Måndagen den 10 augusti

Hejhej!

Inatt åkte jag som ni vet och mötte upp min underbara syster som har varit på Malta en låååång tid nu, lite för lång haha. Vi åkte hemifrån vid 00.30 tiden och mötte henne vid 01.00 och var hemma igen vid 01.30 så hela resan och allt tog en timme vilket var väldigt bra. Jag sov i bilen fram till arlanda och på vägen tillbaka, hehe.
Imorse vaknade jag vid 12!! men det var skönt att sova ut men det känns som att man har sovit bort hela dagen. Jag sitter liksom här, klockan är nästan halv sex och jag har gjort ingenting och åter ingenting. Eller jo jag har lagt alla bilder från mobilen till datorn :P 
Jag hade fått ett sms från min söta kusin Nellie som frågade om jag ville åka ut till dom och vara där i ett par dagar och varför inte?? Men jag vet inte om jag åker dit idag eller imorron, det får vi se.


Ha det bra. Puss puss /Isabelle 
PS. Jag kan inte förstå att jag fyller år om ett para dagar bara


HEMMA IGEN

Heeej!!
Efter att jag bloggat igår så kollade vi på två filmer (Rosa Pantern 2 och Twilight), tagit ett kvällsdopp och sen somnade jag efter ca halva Twilight. Så då sov jag som en stock. Jag fick höra av Tilda att jag hade pratat i sömnen vilket är väldig ovanligt för att vara mig. Sen imorse vaknade jag vid 9-tiden vilket var skönt att man liksom inte sovit bort hela dagen men det var väldigt jobbigt att "ta steget" upp. Sen så åt vi frukost och efter det så badade vi lite, sen gick vi in och gjorde iordning en pannkakssmet så det blev alltså pannkakor rill lunch och jordgubbar med glass till efterrätt, mums. Sen gjorde vi oss iordning med att packa allt och så sen satte vi på "Just Like Heaven". Det var en jättebra film som jag tycker att alla borde se.

Nu ska jag vila en stund för jag ska åka till arlanda inatt för min syster kommer hem då :D <3<3<3 det ska bli jättekul :D



Ha en bra kväll/natt så hörs vi imorron
/Isabelle


Hemma hos Sandra :)

Hello!

Idag vaknade jag vid 9 tiden och gick till tvättstugan för att tvätt såklart sen gick jag ut till gatan och där mötte jag Sandra, Tilda och hennes pappa. Vi åkte och hämtade Linda oxå sen bar det ut till Sandra. Väl där badade vi lite trots att det bara var 23 grader i vattnet, efter ett tag och jag och Sandra in och handlade lite skaer till ikväll. Efter en halvtimme var vi hemma igen och då badade vi lite mer innan det var dags baka pizza, det blev väldigt smarrigt, så nu har vi precis ätit klart och jag ska snart äta upp en liten bit till. Nu ska jag äta lite mer.





Ha det bra, kram
/Isabelle

090807

Heej!!!

Imorse vakande jag ganska sent, jag vaknade vid tolv, men nog om det. Idag cyklade jag till Gränby där jag skulle möta Sandra och det var tänkt att jag skulle handla nya träningssaker men det jag ville ha fanns inte så jag väntar och får handla det en annan gång.
Sen åkte vi med hennes mopedbil till henne sen var vi där ett tag och vi kollade bla på "Sex And The City" (på sista säsongen) sen åkte vi in och handlade till imorron (det gjorde vi oxå på gränby) så när vi stod i kassan så ringde mamma mig och frågade om hon skulle komma och möta mig och jag som totalt hade glömt att den stod där, så det var ren tur att hon ringde och sa det för annars skulle dom ha skjutsat hem mig och min cykel hade stått kvar där och det tycker jag inte är en bra idé att ha den där. Så sen cyklade jag och mamma hem och vi har inte gjort mycket, jag har bara duschat och nu sitter jag i sängen och lyssanr på Beyoncé på spotify. Hoppas ni andra har haft en lika bra dag som jag har gaft med min sötis. 


Den här har jag tänkt trycka upp på en tavla, vad tycker ni?



/Isabelle 


Rekommenderas

Jag tror jag har glömt att meddela er om att jag har köpt en parfym från CHLOÉ och två läppglans från "Hawaiian Tropic" ,sunkissed med spf 25 i smakerna island berry och mango/papaya. Dom rekommenderas.


Kommer att användas hemma hos mig.

//Issa


Rubrik?

För ca en halvtimme sen började jag kolla på bilderna från våran våran utomlandsresa som gick till Mallorca förra året. Jag säger bara gud vad man längtar tillbaka, antar att jag kommer åka dit igen för det var ett otroligt fint hotell och en väldigt mysig omgivning. Vi bodde i en lägenhet som var på fjärde vångingen, det var högst upp, så vi hade väldigt bra utsikt eftersom vi hade en lägenhet mot havet. Det var en underbar semester förutom att det var väldigt kallt på kvällen/natten, då satt men med en filt om dig för att inte frysa men vi åkte dit i maj så ni behöver inte vara rädda för att frysa om man åker dit nu. Lägenheterna var väldigt fräscha och rymliga trots att vi bara hade en tvårumslägenhet och var tre personer. 

 

en fin utsikt från balkongen

 
                         Hotellets logga                              Jag för lite mer än ett år sen


Hotellet

   
Karta på väg ner...                                    ...och på väg hem


Kolla in färgen på vattet!!!






Ha det bra // Isabelle <3


 

         

         

Tisdagmorron

Imorse vaknade jag vid 10 men somnade om och vaknade vid 12, vilket inte var tänkt men så blev det. För ett tag sen åt jag lunch det blev pastasallad, mums. Just nu kollar jag på Opera Winfrey show, inget som roar mig men det finns inget bättre just nu.

Juste, nämde jag ett igår fick jag hem ett paket från posten innehållande en bikini och en kofta som jag beställde för ett tag sen.

Ha det bra //Isabelle


Ny header

Som ni kan läsa i rubriken så har jag skaffat en ny header. Vad tycker ni, är den bra eller dålig. (Ni får ha i åtanke att det är den förstå jag gör).

Idag var vi som sagt på IKEA, men vi hittade inte det vi behöver så köpte lita annat, typ magnet remsa eller vad det heter och lite såna saker :D.
Nu ska jag kolla på "Lotta på Liseberg" som börjar nu
 
Ha det bra, Kram Issa

Heello!!

Imorse vaknade jag vid 06.20 typiskt mig. Jag vaknade efter en hemsk mardröm och det var inte särskillt kul. Men nu mår jag bra, och allt är frid och fröjd (nästan iaf). Alldeles strax ska jag ta buss och möta upp mamma så ska vi sedan ta cykeln till IKEA (haha, surprice va??) för att handla lite färgglada ljus tror jag det var. Sen ska vi nog åka hem och bara ta det lugnt :).

Nu kollar jag på "sjukhuset", det är ett väldigt bra program tycker jag. Dagen repriser kan ni kolla på på TV3 just nu. 


Puss&Kram

Nu är det iaf SÖNDAG :)

Heej!!
Det blev lite fel för två dagar sen då jag skrev att det var söndag trots att det var fredag, haha :P men nu är det söndag på riktigt, hihi.

Igår var det tänkt att jag skulle åka till Sandra en stund på dagen så det gjorde jag, sen var det tänkt att jag skulle åka hem. Men eftersom mamma var hos min kusiner och var där sent så blev det lite ändrade planer så vi åkte in och hämtade min saker som jag skulle ha med mig, så vi åkte in till stan och var ute hos dom igen vid 00.00 så det blev sent inatt igen, men det var det värt för jag hade så mysigt igår :). Idag har vi inte gjort så jättemycket bara typ suttit vid varsin dator och installerat olika saker i min dator, typ photoshop mm. Sen har vi såklart ätit oxå till brunch blev det plättar och til middag blev det kött, potatis och lite plockgrönsaker typ som fetaost, tomat och rödlökssallad och vitlöksbröd, riktigt smaskigt :D





Ha det bra //Isabelle

Ledsen :(

Hej
Jag har försökt mig på att ändra en sak i kodmallen men jag kyckades med nåt jag inte ville lyckas med nämligen så har jag satt menys längst ner vilket inte var bra så är dt nån som vet hur man gör för att den ska komma tillbaka så får den resonen gärna höra av sig (har antagligen tagit bort nåt jag inte skulle ha tagit bort). Ni får ursäkta röran på min blogg nu för den kommer se ut så fram tilss jag har löst detta :(

LÖRDAG

Heeej alla glada! :)
Imorse vaknade jag rätt tidigt och började kolla på sim-VM på tv. Det är rikitgt kul att kolla på de svenska tjejerna som det går bra för. Sen hoppade jag in i duschen och sen gick jag och gjorde mig iordning för att tanken var att jag skulle åka till min kusin idag som fyller år men precis innan vi ska gå får jag ett sms av Sandra som frågade om vi skulle ses så jag bestämde mig snabbt för att jag hellre ville åka ut till henne än att sitte på landet hon mina kusiner. Sen cyklade jag ner på stan för att ta bussen till henne. Hon kom och mötte mig vid busshållplatsen för att sedan åka vidare ill deras hus och nu sitter jag här. Vi har varit och köpt pizza (gott,gott) sen gick vi coh satte oss vid datan och sitter här än så länge.

Ha det bra och ta hand om varandra ute i hela vida världen
Puss och Kram Issa


RSS 2.0