22 april 2011

Nu var det två dagar sedan jag bloggade men jag hade fullt upp igår. Jag vaknade ganska tidigt och jag och Sandra grattade då mamma som fyllde år och sen så gjorde vi oss och hemmet i ordning för det kom lite folk hit senare. Det var jättemysigt att träffa en del av släkten :)
Sen på kvällen så åkte vi ner på stan och åt på resturang, mums! Sen bar det hem igen och vi tog det lugnt och kollade på "så ska det låta" och "skavlan" och sen somnade jag i soffan haha..

Idag så vaknade jag vid 10 och gjorde mig i ordning snabbt för sen åkte vi ner till friskis och tränade :) Skönt!

Smile and be happy, just like the smiley

Tumblr_ljylj7ogrm1qddce3o1_500_large

2011-04-20

God morgon bloggen!

Igår så kom min onepiece, så den sitter jag i och myser i nu :) Den kom väldigt lägligt eftersom jag har lite småont i halsen (men det håller på att gå över), det är inte alls kul :( Det gör ondast på morgonen när man precis vaknat ju.

Vad har jag gjort underlovet då? Jo, i måndags träffade jag söta Tilda, vi köpte varsin glass och satte oss vid ån och mös :) Sen så när jag kom hem så var jag så trött att jag somnade och det resulterade i att jag inte kunde sova så bra under natten utan vaknade vid halv tre ungefär och somnade inte igen förän vid halv fem men sen sov jag länge på morgonen.

Igår, tisdag, så bestämde jag att det skulle vara min pluggdag men nej, jag orkade inte så den får bli idag istället haha.. Men jag måste verkligen ta tag i det. Ska bland annat göra "intervjuer" med 20-25 personer och sen ha det som bas för en undersökning. Nu kom vi lite från ämnet, vad jag gjorde igår haha men jag träffade underbara Sandra, vi åkte upp till gränby och kollade lite i affärer och sen så satte vi oss och åt innan vi åkte hem till mig och åt jordgubbar med grädde, mums!
Den var inte så gammelrosa som på bilden utan mer CHOCKROSA :)

SM-finalen i bilder

Vissa bilder, framför allt på spelarna är ganska suddiga eftersom det är massor av rörelse hela tiden
Guuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuld!!!!!!!!

Nu har tåget precis lämnat perrongen, stor...

img20110416_003 (MMS)

Nu har tåget precis lämnat perrongen, storvreta vann efter nervkittlande straffdueller, livet känns väldigt bra just nu :)


En vecka sen

Nu är det en hel vecka sen jag skrev här och jag kan tala om att jag lever och mår bra :) Haha, har tagit en liten paus från datorn och allt som har med det och göra efter skoldagarna. Jag har istället njutit av det underbara vädret, tränat och tagit det lungt.

Trots att det är helg så ska jag upp väldigt tidigt imorron, vi ska nämligen åka ner till Malmö imorron och kolla på innebandyfinalen och träffa Sandra :) Vi åker med tåget som Storvreta har fixat och det går klockan 06.00 på morgonen härifrån men det gör mig ingenting, man kan ju sova då! Det är lite värre när vi ska hem för vi kommer tillbaka till Uppsala vid 02.00 på natten, men det ska bli oerhört kul tycker jag att få se matchen på plats och inte sitta hemma framför TVn :)

Vi ska även ta med oss kameran så jag ska försöka få till lite bra bilder :)

Nattorientering

Nu har jag inte bloggat på ett tag, närmare bestämt inte på tre dagar men nu är jag i gång igen :)

Igår hade vi en oerhört lång dag i skolan, vi hade engelska på morgonen där vi fortsatte med lite uppgifter sen hade vi idrott och då fick vi ett uppdrag från skolan att lösa olika saker och ta kort med dessa personer/byggnader eller vad det nu kunde vara. T.ex. så skulle vi ta kort på domkyrkan eller så kunde det vara en 9:de klassare, ja det var allt möjligt! Sen så åt vi på stan (i träningskläder, lite pinsamt men vi lever som sagt bara en gång) och sen åkte vi tillbaka till skolan och kollade på "Kenny Starfighter" i skolan och hade det mysigt innan det var dags för samlig i klassrummet för att gå igenom några viktiga saker man ska tänka på när vi skulle ut ha orientering i stadsskogen. När det var klart så gick vi bort till elden som skolan fixat och sen så väntade vi bara in tiden tills vi skulle starta som var 20.59. Väl iväg var jag jätterädd och hade lite panik, jag är väldigt mörkrädd och väldigt lättskrämd och stressar upp mig själv i sånna här situationer men det gick bra, det var nästan lite mysigt för jag och Petra gick runt banan och pratade lite och så :) Hemma var jag väl vid 22.45 ungefär och då hoppade jag in i duschen på en gång och sen var det sängen som gällde. Idag så var vi kompensationslediga eftersom vi var där så länge, skönt!!!

  


Så här såg kontrollerna ut fast det var reflexer på sidorna så det blev ganska enkelt


Innebandy

Sitter just nu och kollar på "pensionärsjävlar på semester", så underbart program!

Har även ätit lite mat och ska strax cykla iväg till fyrishov på innebandy. Storvreta spelar ju semifinalen nu och om de vinner i kväll så är det sista matchen som jag ser för säsongen, vi hade ju lite planer på att ta oss ner till Malmö och bl.a kolla på finalen men man vet ju aldrig om de kommer till finalen eller inte så vi bestämmde oss för att inte åka ner. Det här kommer låt lite knäppt men jag hoppas att det är sista matchen för säsongen, självklart så vill jag åka och kolla mer eftersom det är så himla kul men jag hoppas att det är den sista eftersom de då går till finalen i Malmö!!

Gott och blandat

Igår så träffade jag ju en gammal kompis som jag inte sett på evigheter, det var jättekul! :) Det började med att vi träffades på stan och tog en fika och pratade lite om vad som hänt. Sen så gick vi runt och kollade lite på stan för Elin letade efter en ny vårjacka, sen så skulle jag ta bussen hem men vi bestämde oss istället för att gå hem till henne och där satt vi ett tag, hon fixade lite och jag satt vid hennes dator och spelade lite spel, b.la sims där jag gjorde en kvinna som jag döpte till Isabelle Kullberg haha så nu vet alla vem som har gjort den! :) 
Sen spelade vi spel och hade det allmänt trevligt innan jag åkte hem :) 

När jag kom hem så gjorde vi i ordning middag, jag inspirerades av vårt arbete vi har i skolan där vi jobbar med mat i andra kulturer och min grupp har Grekland så det blev grekisk mat för hela slanten igår.

Idag så hade jag inte så mycket planer förutom att jag ska leta bilder till våran grekiska film men sen fick jag ett sms som förändrade det så jag ska åka ner till stan om en stund och ta en fika med Tilda, Linda och Sandra idag med så det ska bli jätte jättekul för när jag tänker efter så var det ett tag sen vi sågs alla tillsammans <3


Long time ago

Länge länge längesen nu men jag tog en liten välbehövlig paus och nu kliar det i fingrarna igen, jag är redo att blogga!
Vad har hänt de senaste dagarna då? Jo det ska jag tala om, absolut igenting! Jag har varit i skolan om dagarna och sen så har jag legat trött och deckad här hemma, tror nämligen att jag håller på att blir sjuk, inte kul men jag hoppas att förkylningen håller sig inne eftersom jag ska träffa en gammal kompis som jag inte har sett på evigeheter så det ska bli kul :)

RSS 2.0