Ny idé

Jag har en idé om att lägga upp ett ordspråk eller cictat här på bloggen en gång om dagen, vad tror ni om det?? Skulle ni gilla det?



Om ingen kommenterar så kommer det inte att bli något, det är ni som bestämmer!


PMS

Idag var jag i skolan fram till lunch, sen gick jag hem för när jag satt i matsalen så började huvudet snurra, jag kallsvettades och kände alla dofter från maten(det var påskmiddag till lunch) Jag tvingade i mig ett ägg innan jag bestämde mig för att gå hem. Jag mådde så fruktansvärt dåligt och eftersom jag hade cykeln med mig så var jag ju tvungen att cykla hem, det tog evigheter kändes det som, men det tog typ 20 minuter ist för 10-15 minuter. Men det gick bra och nu har jag inte alls ont i magen :) Har bara latat mig i nästan 2 timmar så nu är det dags för lite plugg, haha 

 
hahahahahahahaha 


Sovmorgon

Idag har sovmorgon men ska alldeles strax till skolan. Vi börjar om 25 minuter.
Hejdå <3

Jag längtar till MALTA

Efter den här veckan är det "bara" 12 veckor kvar till jag sticker härifrån till Malta:D  Det är 84 dagar :) och efter den här veckan är det bara 46 skoldagar kvar av nian. Gissa hur underbart det är!?

Veckans helg

Nu är det äntligen helg :)
Skoldagen idag var hemsk, jag fick bara bakslag på bakslag på varje lektion så för att dagen/kvällen ska gå snabbare så kommer jag nog gå och lägga mig snart.

Just nu på TV är det Let´s Dance. Jag tror att Claudia kommer vinna men jag hoppas på Mattias. Ärligt så tycker jag inte det spelar så stor roll vem som vinner. Men vem är din favorit??

  

Jag är riktigt avundsjuk på dom som är utomlands nu. Men det är tur att jag ska åka i sommar så att jag har något att längta till.

Me right now med utslag

 
På första bilden ser ni mina utslag som jag upptäckte att jag hade (de kommer antagligen från mina ansiktsprodukter från Demons & Angels) och på den andra bilden ser ni min frisyr som jag inte tror att jag har visat.

Matte

Nu är jag hemma efter en kort dag i skolan, jag kom hem för ca en halvtimme sen och ska strax göra lite matte.
Wish me luck

I´m back :)

Så, nu är jag tillbaka till det gamla vanliga. Jag har pluggat och haft annat för mig den senaste veckan och helgen och så har jag haft ont i halsen och varit förkyld. Men som sagt nu är allt som det ska!! Det är riktigt härligt :)

Idag hade vi kemiprov och det kändes hela okej men jag ska inte förvänta mig något bra förrens jag har fått tillbaka det. Imorron har vi engelska nationella, det är inte lika kul men jag hoppas att det kommer gå bra. 

   
Ska nog sluta be om sommaren för när jag gör det kommer det ju bara ny skitsnö, det snöade hela söndagen och idag snöade det på morgonen och övergick sedan i regn :S 

Kärleken checkar in

Nu har jag suttit med näsan i skolböckerna sen jag kom hem. Det känns som att det äntligen börjar fastna nu :) Det kanske lönar sig att plugga liiiite mer iaf. Nu har "Kärleken checkar in" precis börjat så jag ska krypa upp i soffan med en skål glass. MUMS :D


Söndag morgon

God morgon!

Imorse vaknade jag ganska tidigt, det var jätteskönt att inte hela morgonen hade gått när jag vaknade. Jag har hunnit plugga, och kolla på lite olika program på tv. 
Jag pluggade på kemi, vi har prov på tisdag... (hoppas för allt i världen att det går bra)

Nu ska jag fortsätta plugga lite sen ska jag göra mig iordning, åka ner på stan och hela på Tilda och sedan ska jag gå till ishallen och kolla på hockey. (Berättade jag att almtuna vann mot malmö och tog sig till kvalserien??) 

 


Heja, Heja :D


Fredag - 100319

Idag är det fredag, det innebär att det är sista skoldagen den här veckan. SKÖNT!! Både nedräkningen till sommarlov och när vi åker till Malta har börjat :)
Dagen i skolan var lugn. Jag känner mig fortfarande inte helt frisk så jag ska bara vara hemma ikväll och lata mig framfor tv:n. Jag tror att de visar almtunas match så jag ska nog se den annars är det Lets Dance och så är det premiär för Så ska det låta, så jag hittar nog något bra att kolla på.

Nu är det dags för lite mat innan jag fortsätter kolla på tv :)

Sjukling

Nu har jag kommit hem efter en oehört jobbig dag i skolan och eftersom jag har riktigt ont i halsen och är fökyld så blev det bara ännu jobbigare. I tisdags hade vi engelska-nationella och jag hoppas att det gick bra, igår hade vi matteprov som jag också hoppas att det gick bra på och inlämningsuppgiften från HK:n och idag hade vi inget speciellt. 
Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det till att gå till ishallen för att kolla på hockey (tror jag iaf)

 

Fina?


Funderar på om jag ska klicka hem dessa älsklingar till skor.
Vad tycker ni?? (Ärligt)


Jag beställde skorna igår kväll så jag hoppas att de kommer imorron :)

Studiedag

Idag är det studiedag, så underbart eftersom det är så fruktansvärt mycket i skolan nu.
Idag ska jag fixa:

- Matteläxan
- HK-uppfigten
- Lite religion (tror jag)

Men innan jag lägger näsan iböckerna så ska jag göra mig iordning eftersom jag inte har varit vaken så länge. :)




A long time ago...

Nu var det evighetrs evigheter som det blev uppdaterat på sidan. Jag orkar inte dra alla anledningar till varför men det är varit väldigt mycket just nu.

Jag som har ett fiskminne kommer bara ihåg vad har gjort de närmsta dagarna så jag berättar om helgen som varit. I fredags var det en vanligt skoldag och vi slutade vid två-tiden och det var skönt att veta att nu var det en extra lång ledighet eftersom vi är lediga imorron med:) så skönt. Men en sak som var lite kul på fredagen var att vi fick tillbaka våra nationella-prov som vi gjorde (de riktiga) det väldigt bra för mig så jag är nöjd. På fredagskvällen gick vi ner till ishallen och kollade på ishockey. Det gick bra för almtuna och de gick vidare till play-off 2. På lördagen åkte vi ner på stan och jag kollade runt i lite affärer (hittade ett par dundersnygga skor på skopunkten, men köpte de inte för jag har bestämt mig för att inte köpa mer onödiga saker) och när vi var klara där så åkte vi ut till mormor och åt mat och kollade på melodifestivalen. Hos mormor fick jag två par väskor som mammas mormor har haft. Den ena är brun/röd och den andra är beige. Ett bra tips jag kan ge er är att leta era väskor långst in i garderoben och börja avnände de igen. Jag använder en väska som är mammas gammla som hon använde när hon var lika gammal som mig och nu har jag även två till gamla väskor. Idag har jag varit inomhus hela dagen. Jag har pluggat ganska mycket (matteprov på onsdag och på hk:n där vi ska inreda en lägenhet) och så har jag bara kollat på TV (just nu är det repris av melodifetsivalen)


Den röd/bruna väskan
           
Den beiga
           
Mammas gamla
           
Och så har jag köpt det här schampot, jag har tyvärr inte hunnit prova det än men jag ska berätta för er om hur bra det är(hoppas jag iaf)

  


10/3 - 2010

Nu var det ett tag sen igen och jag vet att jag är dålig på att uppdatera men jag hoppas ni klarar er ändå :P haha. Nu har jag börjat min träning på riktigt och har bestämt att på tisdagar så blir det yoga, på onsdagar blir det antingen core eller puls medel och på torsdagar blir det aerobics :) och eventuellet på lördagar så är det arfikansk dans som är ganksa kul :) Igår var jag på yogan och jag kan verkligen rekomendera det, det var så himla skönt att bara ta en stund för sig själv, lyssna på vad kroppen vill och bara göra lite lugna rörelser. Det är ett jättebra sätt att avsuta en stressig dag på.

Igår lämnade jag även in uppsatsen om Turin och vi (jag och Tilda jobbade tsm) fick mycket beröm av läraren som tyckte det var kul att få in ett arbete som såg välarbetat ut :P 



Hokus pokus sim sala bim, försvinn snö försvinn!!!

Godnatt <3


100308

Nu är jag äntligen klar med min uppsats till tema-no. Jag ska snart till Tilda så ska vi sätta ihop det vi har skrivit. Vi jobbar tsm men har skrivit om olika saker. Nu är det bara biologi uppsatsen kvar och så är det hk-uppgiften där man ska inreda en lägenhet.

Idag i skolan så var allt som vanligt. Vi började med mentorstid där vi gick igenom lite saker och pluggade själv sen hade vi bild där vi ritar av oss själva (det går totalt uselt, jag kan inte rita ansikten) och sen var det lunch. Efter lunch hade vi b-språk och sen hade vi So och efter det hade vi idrott. På idrotten hade vi först killerboll för att värma upp och sedan var det styrka, det gick ganska bra men jag har fruktansvärt ont i kroppen just nu.


Kom på att ni kanske vill se hur min nya frisyr blev, så har kommer en bild
'
Bättre bild en annan gång...

Mina nya älsklingar <3

Imorse vaknade jag och kom på att jag skulle iväg på en gyminstruktion på friskis så det var bara att släpa sig iväg och tur var väl det för annars hade jag inte gått ner på stan sen och köpt ett par skor ur SATC-kollektionen. Det är ett par skor som är helt perfekta om man har fått ont i fötterna efter en lång dag. Dom är enkla att ta med sig eftersom dom kan vikas och blir då så små. Dessa små älsklingar kostade 299:- och är köpta på Cosmo skor :)



    


Helg :)

Nu är det äntligen helg :) Jag har längata efter den hät helgen även om skoldagarna har gått snabbt.
Sen jag bloggade sist så har jag pluggat, varit på hockey och varit hos en kompis. Jag arbetade lite med tema-uppsatsen som ska vara inne på tisdag och så lite matte och andra saker, på hockeyn så förlorade Almtuna en viktigt match mot Växjö så nu är det svårare för de att ta sig direkt till kvalserien och så var jag hos Elin <3 Jag var hos henne igår efter skolan och vi pratade om lite allt möjligt, som vanligt :)

Idag slutade jag efter lunch eftersom vi i klassen skulle till fyrishov och simma men jag är inte helt pigg så jag kommer göra det på omsimningsdagen istället :P Så jag har varit hemma i typ tre timmar och suttit med matteboken utpptryckt i ansiktet. Inte kul men det måste göras :(


Ta aldrig någon förgivet.
Ha alla dina vänner nära ditt hjärta,
för du kanske vaknar en dag och upptäcker 
att du förlorat en diamant när du var för upptagen
att samla stenar
 

Halloj!

Halloj!

Nu var det evigheter sen jag skrev. Jag har en anledning och den är att jag har varit hos farmor och farfar från torsdag till söndag. Och igår när jag kom hem då orkade jag inte uppdatera eftersom jag satt och redigerade SO-uppsatsen fram till halv ett i natt. Men nu är et iaf inlämnad och jag hoppas att kommer gå bra för jag har verkligen kämpat för att de ska bli det. 

Idag var jag i skolan som vanligt. Vi hade vanliga lektioner och det gick ganska snabbt. När jag kom hem så åkte jag ner på stan för att kolla lite, jag blev otroligt sugen på att köpa nya skor, jag hittade ett par men jag var inte säker på om de var bra så jag lade undan dom. Jag ska ju ändå åka ner på stan imorron igen efter skolan, då ska jag klippa mig. Jag vet fortfarande inte vad jag vill ha för frisyr, antagligen blir det som när jag klippte mig sist. Det var lite kortsare än axelkort och jag trivdes riktigt bra i det. Men den här gången funderar jag på att skaffa lugg till frisyren, vi får se hur det blir :)



Inte riktigt nyklippt men det var den bästa bilden jag hittade just nu :)

Godnatt <3


RSS 2.0