Om två timmar smäller det :)

          Två dikter som jag tycker är oerhört fina:

  • Äkta vänner är väldigt speciella,
    men du måste vara försiktig.
     Ibland har du vänner som
    du tror är gjorda av sten,
    men plötsligt märker du att
    de bara är gjorda av sand.


  • Ta aldrig någon för givet.
     Ha alla dina vänner nära ditt hjärta,
    för du kanske vaknar
    en dag och upptäcker att
    du förlorat en diamant när du var
     upptagen för att samla stenar




    Tack min underbara ängel för ett underbart 2009

Nyår - 2009/2010

Idag är det nyår och om ca 11 timmar så är det alldeles upplyst av alla fyrverkerier, det är så fint att se alla.
jag ser dom gärna på ett ganska långt avstånd men det är ganska omöjligt en dag som denna eftersom det kommer antagligen att smälla överallt. Jag tycker det är lite obehagligt med smällen och när man ser själva elden (eller vad det är) flyga upp i luften för jag får för mig att den kommer att gå sönder och flyga på mig :s
Men jag tror att det kommer gå bra i år med, det har ju trots allt gjort det hittills i 15 år.


Gott nytt 2010

091230 - årets näst sista dag

Deceniets näst sista dag med andra ord. Och om en kvart så är det den sista dagen.
Jag kommer förmodligen inte att märka av det men jag tycker det är kul att påminna alla därute om det.

Nog om det. Vad har jag gjort idag då? Jo jag har varit på stan och letat som en galning efter vinterskor. Jag har tröttnat på två saker när det gäller det. Nummer 1; jag har tröttnat på att frysa om fötterna så fort man går ut. Nummer 2; varför finns det inga skor som är snygga OCH varma?? Dom är bara nåt av det.

Är det någon som har ett tips på var man hitta ett par som är snygga och varma så är ni varmt välkomna att berätta det :D




Update:
Haha, virriga jag insåg att jag hade fel. Vi firar ju bara in ett nytt årtionde ;)
Men som sagt Gott Nytt År

2009-12-29, Time is what you make of it

Bild från soliga Malta  Fotograf: Sandra

Idag har jag faktiskt varit hemma hela dagen (nästan iallafall).
Dagen började med att jag vaknade vid 11 och då steg jag såklart upp och åt frukost. Sen så åkte mamma och sandra iväg för att sandra skulle ta svininfluensasprutan och sen så åkte dom upp till gränby och jag var hemma och spelade sims 3. Sen så kom dom äntligen hem och jag och mamma gick till ishallen och kolade då på ishockey mellan Almtuna och Bofors där Almtuna vann med 3-2. Jippi, hehe. 
Sen så gick vi hem och då såg jag att det var Legally Blonde men jag missade tyvärr första halvtimmen, men det gjorde inget :P

Det var allt jag hade att bjussa på idag ;)

 


Jag har varit på kryssning

Som ni har märkt så har jag fått en spark i baken med att skriva här.
Dygnet till idag (eller vad man säger) så har jag varit på en stor kryssningsbåt :) Vi gjorde ett litet äventyr och tog en sista minuten trip till åland. Vi glömde tyvärr kameran hemma så jag kan inte visa några bilder vilket är tråhikgt men jag kan visa lite bilder på när vi har åkt förut.
Just nu på tv kollar vi på matchen mellan Färjestad och Frölunda på Ullevi och det är en utomhusmatch, jag upprepar utomhusmatch. Jag skulle gärna vilja vara där just nu. Jag kan tänka mig vilken känsla det måste vara om man nästan får gåshud bara av att kolla på det. Det är ca 30 000 personer som är på Ullevi just nu och det är hemmalaget Frölunda som leder med 2-0

Det blev lite knas

Jag höll på och ändrade lite på min sida som ni kansek ser ;)
Jag fixade och fixade och var till slut nöjd men tänkte bara ändra en sak och se om det blev bättre så. Men till min förtvivlan så blev det hela förstört (nästan), det på sidan som ni ser blev hur stort som helst och i alla inlägg så är det nu mitt namn längst ner och det blev alldeles för litet och det konstiga är att det bara är det i de nyaste inlägget och inte i dom andra Men jag kommer inte att lägga någon tid på det nu utan kommer ta itu med det när jag känner för det, det kanske blir imorron och det kanske blir om ett år. Vem vet??


Jag lovade ju...

att lägga in lite bilder från julsftonsdagen och man håller ju vad jag lovar eller hur? Iallafall så gör jag det



Jag själv i egen person


Bordet vi satt vid, hehe


När jag öppnade paket :P


Tårtorna vi åt till efterrätt


Ha det bra




Annandag jul

Idag är det annandag jul och det är ju då två dagar sen det var julafton och det kommer dröja 354 dagar till det är jul igen. Men den glad nyheten är att idag så börjar mellandagsrean and Me like ;) Så här ska det shoppas (om jag hittar något jag vill ha, men det brukar inte vara så svårt)

Berättade jag att jag var och kollade på Göta Kanal 3 igår? Hursom helst så var den usel och jag rekommenderar INGEN att gå på den.


(den blev inte så stor som jag ville ha den så jag drog ut den lite därav den dåliga skärpan)

Vad tycker ni om mitt nya typsnitt på inläggen och rubrikerna?? Kommentera eftersom jag vill veta vad ni tycker om det (varje kommentar är vikitg)

.

Mina juklappar



Nu tänkte jag visa vad jag fick i julklapp och imorron tänkte jag visa lite bilder från den underbara julaftonskvällen







Ett par vantar som jag fick av mamma


Ett halsband som jag fick av farmor och farfar


Med ett tillhörande armband som jag oxå fick av farmor och farfar


Sen så fick jag mina efterlängatde biljetter till idrottsgalan, dessa biljetter fick jag av mamma
 

Min röda klocka från Jet Set fick jag av mamma


Efter det så fick jag ett presentkort på Upplandsringen av mamma


Min nya favorit är vetekudden som jag fick av Sandra


Sen så fick jag en söt liten ljuslykta av mormor


Sen så fick jag boken som Mia Törnblom har skrivit för tonåringar som heter "Du äger!" den tränar upp ens självkänsla. Den tror jag på om man har dålig självkänsla ;) (av farmor)


Och sist men inte minst så fick jag en underbart skön morgonrock och även denna fick jag av farmor och farfar


Ha det bra




GOD JUL, OCH HA EN FORTSATT TREVLIG JUL :)

Nu är snart julafton slut och det dröjer ett helt år innan den här dagen kommer igen :( Jag har faktiskt en funderan till er trogna läsare, varför går den här dagen (och födelsedagen) så himla snabbt??
Jag har haft en underbar julafton med farmor, farfar, mormor och så vi tre. Jag har fått i princip det jag önskade mig. Jag har äntligen fått biljetterna till Idrottsgalan (gissa om jag är happy) som jag har längtat efter, så gick jag även bla annat en klocka som oxå stod högt upp på önskelistan. Kan skriva lite mer om det imorron och så kan ni få se bilder på allt :)
Ha en fortsatt trevlig jul och ett gott nytt år
Kram på er alla   

Happy Christmas :)

Hejsan

Nu är äntligen allt skolarbete klart för i år, jag kan bara jubla och säga ÄNTLIGEN. I alla fall ett litet tag, fram till den dagen vi ska börja igen för då ska vi börja öva och träna inför det stora nationella provet. Jag är lite orolig inför det  men jag hoppas verlikgen att det går bra!

I helgen har jag allt annat än vilat, hehe jag har bara varit på julbord och idag så var jag i ishallen och såg en rent utsagt usel match mellan almtuna och malmö. Och imorron är det en otroligt onödig dag i skolan, vi ska nämligen ha pysseldag, med olika stationer i varje klassrum oxh sen på tisdag är det the big day då vi ska uppträda med Last christmas, jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var nervös.


Ha det bara, och God Jul på er alla! (jag kommer nog inte blogga mer innan jul)

Hemma igen efter en lååång dag i skolan

Nu är jag hemma efter en lång dag i skolan. Vi började i vanlig tid dvs 8.30 och slutade hela 6 timmar efter det alltså 15.30. Vi började med att ha b-språk, där gjorde vi inte mycket typ löste korsord och sånt. Sen hade vi svenska, då fortsatte vi med danska :P efter det hade dom andra lunch medan jag hade specialundervisning haha nej jag skämtade bara, jag hade en sångövning eftersom jag ska uppträda på julavslutningen men låten Last Christmas. Det sak bli super skoj :D efter det så hade dom andra matte medan jag fortsatte med övningen. Sen så gick jag tillbaka till de vanliga lektionerna då hade vi engelska där vi gjorde ett eget förhör som vi ska göra på fredag. Sen hade vi fysik, där skrev vi om vad vi ska göra nästa år. Sen hade vi No-tema, där fortsatte vi att bygga med tändstickor, jag gör en hydda :S som jag nog inte kommer att hinna klart med.
Det var min dag i korthet, hur har eran dag varit?





Nu börjar Idol :)

Tänkte bara sliänga in ett avsnitt där jag kan berätta att jag har blivit frisk och har varit i skolan de senaste dagarna. Jag har hunnit göra både matteprovet som jag missade nu i veckan och så har jag gjort soprovet med så nu är det en enda liten fjuttig inlämningsuppgift kvar sen så kan jag ousta ut ordentligt. 

Nu har idol börjat och det är Eddi och Nicklas som sjunger en av inledningssångerna :)

Ha det bra <3


Jag har blivit sjuk.

Som ni kan lästa i rubriken så har jag blivit sjuk :( Det känns så typiskt att bli sjuk nu när det är som mest i skolan. Bara igår missade jag en betygsgrej på musiken, en sista lektion till ett prov där dom gick igenom allt viktigt och ett stå och gå rep till luciat.

Ha det bra

Det har blivit en bloggpaus

Just nu sitter jag och kollar på Idol och det är Erik som sjunger "run to the hills" av Iron Maiden. Och just nu så får han stående ovationer från ALLA!! 

Jag vet att jag inte har bloggat på länge. Och jag vet att även om jag skriver att jag ska bli bättre på det så kommer jag antagligen ändå inte att vara det (det tror jag att ni oxå vet). Men jag har en anledning, än en gång, och det är att jag har haft otroligt mycket i skolan just nu.
Förra veckan hade vi bara engelska prov men det var bara startskottet för veckan som varit och veckan som kommer.
Den här veckan hade vi inlämningsuppgift i Fysik och Musik och ett Tekink prov + att vi hade övriga läxor i andra ämnen med.
Veckan som kommer så har vi Matteprov och So prov + vi har en inlämningsuppgift på Fysiken. Och det är inte allt; vi har nämligen tre stycken Luciauppträdande (jag är med i luciakören) på fredagen. Och alla dom låtarna ska vi kunna utantill på måndag :S Men det ska bli kul :) 
Finns det inte ett ordspråk som säger att man presterar bäst under press?? 

Jag är så frukansvärt glad att jag har upptäckt vad jag tycker är kul och sätter guldkant på vardagen och i mitt fall så är det min innebandy och mitt sportintresse. Och det ska INGEN kunna ta ifrån mig!!!! (självklart så sätter även mina vänner guldkant på vardagen)



Ps. Måste bara berätta en sanbb sak som hände på övningen idag inför Lucia. Vi kommer in i aulan och det är inget speciellt med det men plötsligt så kommer det in en man och en kvinna. Kvinnan håller i ett anteckningblock och mannen håller i en kamera. Dom presenterar sig och det visar sig att dom kommer från UNT. Jag hoppas för guds skull, ordagrant, att jag inte kommer med på en bild i tidningen Ds

RSS 2.0