Draft: Sept. 30, 2009

Hejsan!!

Idag hade vi lektion som vanligt fram till lunch och efter lunch så kom det ett "bluesband" till skolan, från Tyskland. Dom höll på i ca en timme och sedan hade vi matte men fick sluta en halvtimme tidigare :) När jah kom hem åt jag en snabbis och sedan cyklade ja upp til Gränby med Tilda. Jag köpte en ny almenacka som var större och en stickad kofta, grymt snygg :)

Sen när jag kom hem åt jag middag och sedan bänkade jag mig i soffan och kollade på Idol. Nu ska jag snart gå och sova eller så ska jag kolla på Idol och se vilka som går vidare. Vi får se :P

Imorron har vi temadag på förmiddagen, då ska vi kolla på en film om andra världskriget. På eftermiddagen ska vi ha orientering och jag hoppas att jag inte tappar bort mig i stora skogen :S

Ha det bra // Isabelle


Mallorca, förra året


.

Vi var som sagt upp till Gränby. Jag köpte två par byxor för 199 och 205 kr (båda var Crocker från JC) och en tröja från gina 149kr. Och så gick jag ett par byxor av mamma för 650 kr (Deisel). Ni sitter jag i soffan och äter glass :)

Bilderna som jag lovade och på kläderna kommer sen, ni får vänta lite eftersom kameran inte vill starta :(

Ha en bra kväll // Puss


Söndagen den 27 september

Hallo :)

Har inte orkat eller hunnit bloggat för igår fick vi äntligen hem soffan så vi hade fullt upp med att montera ihop den, vilket tog ca 2.5 timmar att fixa, sen bar det av till ishallen för att kolla på match mellan almtuna och bofors (almtuna vann med 3-2, men det var en spännade match och alla mål gjordes i sista perioden) ooch efter det gick jag ut till mormor som väntade på parkeringen för vi skulle åka och handla. Sen när vi kom hem, vid 19-tiden, så åt vi middag som hon hade med sig. Så sen var det bara tv:n som gällde. Idag har jag varit duktig, jag vaknade vi 8.30 och så satte jag mig och kollade på vå filmer och sen vaknade mamma. Idag har bara IDOL rullat på hela dagen, började vid 11 och slutade vid 15.30. Nu ska jag snart äta och sen ska vi nog åka upp en snabbvisit på Gränby, vi får se om jag hittar något höstfint!

Ha det bra //Puss

Psst! Ikväll börjar en ny säsong av PLAYA DEL SOL kl:20.00 för alla som vill se (ni kanske kommer ihåg den, den gick på tv för 3år sen tror jag, ett tips bara!!

Studiedag :)

Hej kära bloggare!!
Idag vaknade jag när mamma gick vilket var vid 8.30-tiden. Så efter det var det omöjligt att somna om, så jag gick upp och satte mig i soffan och kollade på en ishockey match som vi har spelat in. Sen kollade jag på "Mamma Mia". Efter det kollade jag på Tyra Banks tv-show. Efter det kollade jag på ingenting. Ska jag sammanfatta min dag så har det otroligt snabbt och jag har inte gjort någonting.
Hoppas ni andra har haft en roligare dag än jag har :P
//Isabelle

Skoljoggen :)

Idag gick jag till skolan dom vanligt där vi hade engelska först och sedan svenska. Sen hade vi lunch, chili con carne. Efter det fick jag sluta eftersom vi hade skoljoggen idag, det gick faktiskt ganska bra och det kändes bra hela vägen :) och jag fick en Vg-tid.
Sen gick jag hem och har inte gjort särskilt mycket alls, bara kollat på TV och lyssnat på musik. (tråkigt inlägg, men jag har inget att skriva om)
//Isabelle

Längesen nu (därför ett blandat inlägg)!!

hejj!

Nu var det väldigt längesen jag bloggade, men jag ska börja igen. Jag har ingen ursäkt för att jag inte gjort det utan jag har bara inte orkat. Skolan rullar på som vanligt och jag måste plugga mer innan jag gjorde inför so-provet för det kändes inte bra men jag tror jag kommer få g iallafall. Igår var jag på IKEA, vi var där och prövade ut vilken soffa vi skulle köpa så i slutet av den här veckan så kommer den tror jag. Nu ska jag sluta babbla om absolut ingenting och ni ska få lite bilder ifrånn Kreta :D


  
På väg till pappa                                     På bussen till hotellet


  
Vårat rum...                                             ...på hotellet

  
En bild på moi

  
Dessa underbara palmer...                            ...och solnedgångar

   (en bild som jag tänkte ha här funkar inte :()
ännu en underbar solnedgång


en underbar strand som vi åkte förbi på väg till flyget.

/Isabelle




 


 

Längesen!

Hejsan!
Nu var det väldigt länge sen jag bloggade, men det har varit ganska skönt att inte sitta vid datorn så mycket. Det har hänt ganska mycket sen jag bloggade sist; jag har naturligtvis varit i skolan, sen nu i helgen så har jag bytt rum med min syster-yster så nu har jag mina saker därinne och så har jag handlat ganska mycket olika saker b.la så har jag handlat nya mjukisbyxor, skor och väskor.
Igår så hämtade mamma ut sin biljett till Malta, hon ska åka dit i oktober och jag får inte följa med så jag vet inte var jag ska bo :S, jorå men jag har inte bestämt nåt.
Juste, ni kanske vet att Sverige ska spela fotboll mot Malta. Dom bor på ett hotell precis bredvid, kanske 100m bort från lägenheten som Sandra bor i. Så jag hoppas att Sandra har tagit några roliga kort om hon ser dom, haha, hon kanske passar som paparazzi :P
Ha det bra, puss&kram

Skoldag

Hejsan!
Imorse vaknade jag i tid och gjorde mig iordning. Det spöregnade ute och jag hade nästan bestämt mig för att åka med på "skolbussen". Så när jag skulle gå dit så kollade jag ut och insåg att det hade slutat regna. Så jag tog cykeln istället. Vi började med att ha svenska, engelska, lunch, b-språk, slöjd och sedan hade vi matte. Våran lunchrast är ca. 45 minuter.
Har ni några förlsag på vad man kan göra förnågot??
Under matten så öste det ner regn och jag trodde jag skulle vara tvungen att cykla hem i detta regn eftersom det var ett väldigt stort moln. Men som tur var så försvann det nästan lika snabbt som det kommit. På slöjden så fick vi göra våran egen hoodtröja, jag ska göra en mörkbrun tröja med beiga bokstäver. Sen fick vi sluta och jag cyklade hem ganska snabbt för att inte bli så blöt (det småduggade lite). Så när jag kom hem så bytte jag om till mina "hemmabyxor" som ser ut lite som pyjamasbyxor.
Sen satte jag mig i soffan lite och nu ska jag gå tillbaka dit och läsa tidningen lite för att sedan göra läxorna till imorron, eller kanske ska jag göra tvärtom :P Hur som helst så ska jag ta en macka först så jag får lite energi.
/Puss&Kram
Ps. De lovade bilderna finns inte så den här datorn så ni får vänta lite till.

RSS 2.0