Regnuppehåll

Nu har regnet tagit ett litet uppehåll så vi ska försöka hinna åka till affären innan det börjar igen.
Idag så har jag bara varit inne, vi har möblerat om lite och jag har hjälpt till och sen så slängde jag mig i soffan och kollade på "Tyra Banks show" och sen på "Topmodel"

Dripp dropp

När jag går upp om mornarna är det första jag gör är att kolla ut, som säkert de flesta, och imosre var det ingen kul syn, grått, regn och massor av vattenpölar :( Hade hört att vädret inte skulle vara det bästa idag men jag hade hoppats att det skulle vara okej på förmiddagen för jag hade planerat att gå ut och springa men jag får köra hemmavideon som jag har istället. Kom gärna med förslag om vad man mer kan göra hemma en dag som denna när regnet bara öser ner :)


Today :)

Nu sitter jag här ganska trött efter att ha cyklat ganska mycket, måste ju vänja mig vid cykeln och börjar faktiskt göra det. Älskar den :D

Imorse när vi skulle hämta cykeln så skulle jag ta bussen först till stan och sen till cykelaffären, men när jag är på väg till hållplatsen och är inte långt därifrån så kommer bussen och jag börjar springa och är precis bredvid mellandörrarna när bussen kör iväg, undrar om busschaufförerna tycker att det är kul att köra ifrån folk som kommer med andan i halsen och sedan sitta för sig själv där och småle för då kan man ju snacka om att måste skaffa sig ett annat jobb om det är det roligaste man kan göra!, men jag hade tur att mamma följde med till hållplatsen så att hon kunde skjutsa mig till stan där det var tänkt att jag skulle ta en annan buss till affären där jag hämtade cykeln (det här är då på centralen), så ser jag på en skylt att bussen jag ska åka med går om en minut och än en gång börjar jag springa och precis när jag är bredvid bussen så kör den iväg, hade kunna vänta på en annan buss som gick till samma ställe men vi bestämde oss för att mamma kunde skjuts mig dit med istället för att sitta på bussen i fem minuter. När vi väl kom dit så hämtade vi cykeln och ställde in den så att den passade mig och så.
När vi var klara där så åkte vi till stan där jag fixade lite saker som tex lämnade tillbaka en bok till biblioteket. Sen så åkte jag hem och gjorde inte så mycket. Sen så åkte vi på en cykeltur för att känna hur cykeln känns och den känns super :D Riktigt bra!

Godnatt <3


Yesterday :)

Hej kära läsare!

Igår så var jag hemma på förmiddangen och gjorde ingenting sen vid 16.30-tiden så åkte vi upp till Gränby och kollade i lite butiker och sen så åt vi även på enn resturang där. I butikerna hittade jag lite smått och gott, som en nu poder-foundation från body shop, ett par jeans från gina och lite annat kul.  Det är så kul att shoppa på rean för man för så himla mycket saker för så liten summa :D 
När vi kom hem därifrån så gjorde vi inte så mycket, kollade på allsång typ. Sen så åkte vi ut till en cykelbutik där vi köpte en ny cykel till mig som vi ska åka och hämta idag :) så nu har jag också en ny, fin cykel, hihi..

Så ser den ut :)


Ingen minigolf men shopping :)

Hej på er!
Det blev ingen minigolf men vi åkte ner på stan och gissa om det var mycket rea? Ja, det kan man kalla det! Vi åkte ner på stan och jag hittade mycket smycken inne på gina tricot, där hittade jag även en tröja (benvit med svarta ränder på), inne på H&M hittade jag en mascara från IsaDora billigt och inne på cubus hittade jag ett fint enkelt vitt linne med en ficka på.




Tröjorna hann det inte bli någon bild på, batteriet hann ta slut :S


Minigolf

God förmiddag :)

Idag så ska vi antagligen åka och spela minigolf vid studenteras. Dom har faktiskt ganska kul banor, tre stycken olika som man får välja att spela på. En vanlig med lite olika hinder, en änentyrsbana där det är roliga hinder typ som att domkyrkan står på mitten och så ska man skjuta igenom så att den komer ut på andra sidan och så finns det europabanan, men den har jag inte kört så jag vet inte riktigt vad det är för något. Det tänkte vi som sagt göra men min alla har inte vaknat än och vädret är ju inte på topp så jag inte riktigt hur vi ska göra än sålänge, hihi :)  

Puss och kram på er <3


Slapp-dag

Hello :)

Imorse vaknade jag ganska sent eller väldigt sent nämligen runt 12, haha... När jag vaknade gjorde jag mig iordning och sen satte jag mig i soffan under en filt och läste ut boken "tillsammans - tredje boken" som är skriven av Denise Rudberg. När jag läst ut den kollade jag lite på tv och sen gjorde jag inte så mycket fram tills vi åkte till affären, där jag handlade bla en Ben&Jerry glass, så nu sitter jag här och mumsar i mig det :)
      
Kram på er <3


I´m back from the break - 100724

Hej på er :)

Det var superskönt med en paus från bloggandet och slippa tänka på det, kan även erkänna att jag hade en liten bloggtorka och visste inte riktigt vad jag skulle skriva om. Men nu är jag alltså fit for fight igen :) 
Så vad har hänt de senaste dagarna då?

På tisdagen så mötte jag och mamma upp sandra på stan, vi skulle fixa en present till henne som fyllde 40 år i torsdags, vi köpte Upplandsringen och en skojbok :) 

onsdagen så åkte jag och mamma ut till sandra, vi åkte dit en dag innan alla gästerna kom och hjälpte till med lite förbredelser och bara mös med dom. 

tordagen så var själva partyt och dagen började med att vi gick in grattade sandras mamma. Där öppnade hon presenter och så sen åt vi frukost. Efter det gick jag och lade mig och sov lite eftersom klockan inte hade hunnit bli mer än 8.30. När jag väl somnade så sov jag fram till tolv, en välbehövlig sömn, haha. När jag vaknade fixade jag mig iordning, sminkade mig, plattade håret och bytte om. Sen började gästerna trilla in och mitt i allt det så kom mamma som hade åkt och hämtat min syster sandra som kom hem från malta, när hon kom så hade hon med sig mobilen som hon hade beställt och jag blev såklart glad som ni kanske förstår :) Hade en superkul kväll med Sandra (och hennes släkt och deras kompisar) <3

fredagen åkte vi hem och när vi kom hem så gjorde vi inte så mycket, jag fixade lite med mobilen, läste i nyinköpa tidningar och sånt. Allstå bara slappade.

Och idag, lördag så åkte vi ner på stan och jag skulle leta efter ett skydd till mobilen men hittade inget utan köpte en typ av "strumpa" eller vad man ska kalla det som man kan ha runt mobilen, det blev en röd med nalle puh på, såå söt :) Sen trampade vi vidare till IKEA, vi köpte ju en lampa till köket där förut men glömde att köpa sladden till som man sätter i taket, så vi åkte ut och fixade det idag. Sen när vi skulle åka därifrån så såg vi att det började regna och eftersom vi cyklade så var det ju inte jättekul men man blev inte så blöt eftersom det bara duggade, tur det :) Sen när vi kört förbi almtunaskolan (där jag sommarjobbade) så såg vi väran morbrors fru stå och vänta på något så vi stannde och pratade med henne ett tag sen bar det av hem. Väl hemma så bytte jag om till mjukiskläder (tack och lov för dom) och sen satte jag mig här, haha...


Min "strumpa" till mobilen som ligger bredvid, en LG GT540 Optimus


Bloggpaus

Japp, ni läste rätt. Jag kommer ta en paus frän bloggandet för att jag bara vill njuta av det underbara vädret, av sommarlovet och mina kompisar. Vet inte när jag börjar skriva men kanske om en vecka eller så.

Ha det så bra så hörs vi om ett tag :)


100719

Idag på dagen så bestämde vi att vi skulle gå ut och gå/springa men efter att jag satt och kollat på mobiler på elgigantens hemsida så bestämde vi oss för att vi tar en cykeltur ut dit, både motion och så kan jag känna och klämma på mobilen som jag ska köpa för att se om jag verkligen vill ha den. Sen när vi kom hem gjorde vi inte så mycket utan vi slappade mest framför tv. Men vid sju-tiden blev det ändring på det, då åkte vi ut till röbo och så sprang jag runt där, mamma ville inte eftersom hon känner att hon håller på att bli sjuk. Så jag sprang där för glatta livet en stund och jäklar jag skönt det är efter ett tag när benen bara går för sig själv och man känner att man blir tröttare och tröttare men inte vill ge upp. När vi kom hem så hoppade jag in i duschen och sen så satte jag mig vid datorn och började föbrilt leta efter ett par nya converse, har verkligen saknat att ha ett par perfekta skor. Dom är ju typ slut överallt så man måste vänta till slutet av augusti, det var jag inte så sugen på men när jag inte på La Redoute så fanns dom där. Behöver jag ens säga att jag överlycklig? Så nu är ett par svarta converse på väg hem till mig:)




Skönt att simma, men...

Nu på kvällen så var jag iväg till fyrishov och simmade. Det är en träningstyp som jag gillar och som passar mig :)
Men en sak jag stör mig på när man är där och simmar på träningslängderna, är att det ligger ju så nära dom där lekbassängerna så det skvätter alltid vatten, dom här ungarna simmar dessutom alltid "igenom" banorna som man simmar på, så då får man vänta för att dom inte kan gå upp och gå runt, eller så ska dom envisas med att simma där själva eller med en förälder och det och när man är mindre och kanske inte kan simma så bra så skvätter det en hel del, så man själv får kallsupar och måste stanna för att sen kunna simma vidare och då blir dom som är bakom irriterade för att man inte simmar. Det var en gång när jag var där för ett tag så skulle en pappa lära sitt barn att simma, så han stod mitt i alltihopa medan barnet plaskade på, lite irriterande. Jag har full förståelse om man vill lära sitt barn simma men gör det där det är till för det, där man kan plaska och så, inte i en simbassäng där man vill simma ostört!   


Haha, det skulle kunna vara jag som simmar där men det är det inte


Lite nytt

Hejsan hoppsan!

Nu sitter jag här, framför datorn, och har precis fixat lite med designen. Jag blev inte nöjd med headern men denn får vara så ett tag nu så får vi se hur långe jag står ut, haha. Men det är inte det ånda jag har gjort jag. Jag fixade med texten om mig själv, tog bort profilbilden och lite såna småsaker :)
Vad tycker ni, blev det bra?


Varm dag??

Hej på er :)

Nu har vi precis satt på "new moon" på tv och dagens planer ser ut som så att vi ska försöka undvika värmen så gott det går. Senare ikväll vet jag inte riktigt vad som händer :) Vad ska ni hitta på i den här värmen? 


Hos Sandra :)

Hej alla kära vänner <3

Nu sitter hemma hos Sandra och vi ska se på "sex and the city" såklart, hihi. Men hur kom jag hit då?
Jo, vi tar det från början. Jag och mamma kom hem från våran picknik och jag startade packa lite saker som jag skulle ha med mig till Sandra och sen så kom dom och hämtade mig :) Sen åkte vi hem till dom via Storvreta där vi gjorde ett stopp. När vi kom hem till dom, där vi är nu, fixade vi lite saker och sen åt vi mat och sen tänkte vi gå en promenix med deras hundar men det ser ut att bli dåligt väder så vi får ta det en annan gång istället, så vi har precis satt på "sex and ths city"-filmen som sagt.


Hemma i Uppsala

Nu har jag kommit hem till underbara Uppsala :) Igår kom vi ju till Västerås och sov kvar där över natten och så åkte vi hem imorse vid 10-tiden så vi var här hemma runt 11.30-tiden. När jag kom hem så packade jag upp lite och sen så åkte jag och mamma till gränby och köpte varsin egen sallad som man själv satt ihop så att det blir vad man vill ha MUMS!!! Med salladen i hand så traskade vi ut från gränby och satte oss i en park där utanför och åt. Köpte även jordgubbar men dom bestämde vi att vi ska äta nu när vi kommer hem så vi ska göra det snart tror jag. För om en liten stund kommer Sandra förbi och hämtar upp mig, jag ska äntligen få träffa henne <3

Bilder från tripen kommer en annan dag eftersom de ligger i den andra datorn :)

Hemma :)

Eller hemma och hemma. Vi har kommit till Västerås där farmor och farfar bor, ska tillbringa natten här. Tanken var att vi skulle åka hem till Uppsala idag men det blir ju ganska sent som vi kommer hem isåfall så vi bestämde oss för att sova kvar här. 
Om ett tag börjar "Grattis Victoria" från Öland, ska ni se på det?
Ha det så bra! <3

Nu har vi kommit halvvägs till tranås. Så ...

bild122 (MMS)

Nu har vi kommit halvvägs. Är i tranås. Så nu ska vi stanna här och äta lunch :-) blir nog kvar här ett litet väg eftersom farfar bodde här när kan var liten :-) kram på er <3


Båttur, middag och promis

Hejsan!

Nu har vi kommit tillbaka till hotellet efter båtresa, middag och promenad. Båtresan tog ca tre timmar, där åkte vi runt i Karlskronas skärgård, båten stannade och tog upp och släppte av folk på nästan varenda liten ö. Sen när vi var tillbaka i hamnen så gick vi tillbaka till hotellet där maten redan hade börjat serveras, men jag gick en snabbis till rummet innan jag gick till resturangen. På menyn där stod det pizzabuffé, men jag var inte så förtjust i dom sorterna som serverades så jag åt av maten som var kall, det var pastasallad, lite olika marinerade saker och tzatsiki. Till efterrätt så bjöds det på en typ av cheesecake tror jag :) Efter maten så gick vi en promis till hamnen precis hhär utanför och kollade på lite olika båtar som ligger där innan vi gick tillbaka till hotellet. Väl där så sa vi godnatt till varandra och nu sitter vi här bänkade i sängen och väntar på att "So you think you can dance"

Imorron blir det en tidig morgon för vi åker direkt efter frukosten och det är en ganska lång väg att åka...

Ha det så bra! <3

Skön dag

Nu har vi kommit till rummet igen, vi fick byta förrut för att det var något problem så nu har vi även en liten uteplats på rummet :) Ska slldeles strax iväg till hamnen och ta en båt ut i karlskronas skärgård. Nej nu knackade det på dörren, så farmor och farfar är klara måste gå. Hörs sen <3 puss på er


Karlskrona

Nu sitter jag på hotellrummet i Karlskrona :) Det är ett bra och fint hotell men vi bor längst ner ut mot gatan med en trotoar framför. Så folk kan se in, inte så kul :S

Idag så kom vi fram ca 17.30 och åkte från Västerås vid 9-tiden, så det tog ett tag att ta sig hit men med nägra stopp på vägen så gick det ganska bra tycker jag. När vi kom fram så fick vi våra rum där vi packade in alla saker sen så vilade lite innan vi gick och åt middag här på hotellet. När vi var klara fixade vi lite saker innan vi gick ut på en promenad runt halvön vi bor på. Fick ganska många härliga bilder i solnedgången och en massa andra bilder med såklart, gick runt som värsta turisten och fotade typ allt jag såg. haha...
När vi kom tillbaka så satte vi oss i resturangen igen med varsin dricka och bara mös i den varma och sköna luften :) och sen gick vi in till varsitt rum och nu sitter vi här.








Vi har precis gjort ett stopp i söderköpin...

dsc00203 (MMS)

Vi har precis gjort ett stopp i söderköping, ligger precis bredvid göta kanal där bilden är från, och ätit mat :) så nu har det burit av igen. Nästa karlkrona! Om ni inte har något för er så där ni gärna smsa. Kram kram <3


Nu håller vi på att packa in i bilen :-) s...

bild117 (MMS)

Nu håller vi på att packa in i bilen :-) så snart drar vi till sydliga sverige. Puss och kram <3


Dags att packa

Imorse när jag vaknade så låg jag kvar i sängen ett tag och läste. Sen var det upp och hoppa och dags att göra sig iordning. Vi åkte till gränby där jag handlade lite somriga nagellack och en sak till mina skor, ni vet såna där geléplattor som man lägger i sulan. Sen bar det vidare till mataffären där vi handlade lite mat till lunch som vi snart ska äta och jag köpte en massa tidningar så nu har jag bukrat upp med det under den långa bilresan som väntar ner till karlskrona som ligger i blekinge.

Nej nu måste jag fortsätta packa och allt annat som hör till när man ska resa :S


Den vita markeringen är sträckan mellan Uppsala och Karslkrona.

 

 


Love love love

Imorse så bestämde jag att jag skulle träffa Linda, Tilda och Sandra idag. Tilda som har varit borta i tre veckor kom äntligen hem igår, har saknat dig så gumman <3 
Sen så mötte jag upp dom och vi cyklade upp till Gränby där vi handlade lite saker och sen satte vi oss på ett cafe och tog en cola :) När vi var klara där så gick vi till ica och köpte med oss varsin sallad som vi tog med oss till en park bredvid bellman. Salladen var riktigt god som vanligt. När vi ätit och solat klart så gick vi till torget och köpte lite glass och annat smaskigt och satte oss i en annat lite park precis utanför där jag bor och mumsade på allt gott, när vi typ var klara där så kom det en tant och började prata med oss om typ hela hennes liv i 45 minuter, jag var inte så road av det kan jag säga! Men när hon väl slutat så cyklade Tilda hem medan vi åkte till Linda och började kolla i en massa gamla tidningar. Vi var hos henne ganska länge, jag kom hem för ungefär 1-1,5 timmar sen. När jag kom hem så gjorde jag iordning lite jordgubbar som jag mumsade i mig, såå gott! 

Och nu har mamma åkt till stan och sandra är inte heller hemma, så jag sitter här helt ensam och kollar på fotboll. Ganska mysigt faktiskt. Ska fixa mig, ta bort sminket och så och packa, för imorron åker jag till farmor och farfar. Vi ska nämligen på en roadtrip till karlskrona. Hoppas det blir kul :)



 

100709

Igår så åkte vi till fyrishov som jag trodde. Väl där så simmade jag ganska länge, riktigt skönt :) Sen senare på kvällen så åkte vi och hämtade fridde och sen kom vi på vägen som gick förbi sandra så vi stannade där och pratade en liten stund. Sen bar det av hem och det var dags att hoppa i säng.
Imorse när jag vaknade så kände jag för att gå ut och springa så jag gjorde mig iordning och gick ut. När jag hade kommit halvvägs på min runda så fick jag en konsting smärta i magen så jag stannade och var tvungen att sätta mig ner mitt på vägen, lite pinsamt men det brydde jag mig inte om då. Men jag tog mig hem tilllut. Väl hemma så har jag inte gjort så mycket, ska hoppa in i duschen alldeles strax.

Hejdå!


Det gick :)

Är så glad att det gick att blogga från mobilen :) Så nu blir det även uppdateringar även när jag inte är hemma.

Idag så har jag fixat med en "klipp och klistra bok" där jag sätter in tips och sådant som jag tycker är bra. Sen så har jag inte gjort så mycket mer förutom att jag har gjort mig iordning. Vad jag ska göra senare idag vet jag inte än, vi får se vad dagen har att erbjuda :) 

mobilblogga

bild109 (MMS)

Nu ska jag testa mobilblogga för andra gången. Hoppas det funkar bättre den har gången :-) kram på er <3


Ny mobil?

Igår så såg jag en mobil från expert så jag cyklade upp dit på förmiddagen, men såklart så fanns den inte kvar :( då bestämde vi oss för att åka till elgiganten och dom butikerna runt där. Där såg jag en helt underbar telefon från LG som var lila och som sagt helt underbar. Så inom snar framtid så kommer jag ha den, tror jag.

         


Malta i bilder - 100627-100704

Så, nu har jag lagt in alla bilder från kameran till datorn.




Melliha bay
På väg hem
På bussresan
Också bussresan
Bussresan
Båtresan

Man kunde bada från båten
jag tvekade men gjorde det tillslut :)

Blue Lagon på ön komino
Själva båten



Det sköts fyrverkerier varje dag


Äntligen hemma :)

Åhh, det är så skönt att komma innanför dörren och släppa väskan och bara känna att man är hemma. Underbart!

Imorse vakande jag vid åtta och eftersom jag redan hade packat alla nästa så klädde jag på mig åt frukost och sen så gick vi ut och väntade på taxin. Sen åkte vi till flygplatsen och satt där i ca två timmar innan vi kunde gå på planet. Resan gick bra men det kändes som det var hur lång som helst. När vi kommit av planet gick vi till platsen där man hämtar sitt bagage, min och mormors väska kom typ på en gång men mammas var sen och kom till och med på ett annat band. Sen så åkte vi hem, så skönt.

Och nu sitter jag här och bara njuter av att vara hemma :)

Ska ladda in alla bilder snart så ni får se dom senare ikväll eller imorron.

Malta 010702 - båttur

Igår bestämde vi oss för att åka en stor båt runt Malta och till öarna Gozo och Komino. Som ni kanske förstår så tog det hela dagen, från 9.30 till 17.15 ungefär. Det var superhärligt, lagom kallt och så badade man från båten. UNDERBART!! Sen så fick man även mat, först en macka när man kom på sen lunch och sen så fick man vattenmelon och honugsmelon :) När vi kom tillbaka gick vi upp till lägenheten och vilade lite sen beställde vi mat som jag och mamma gick och hämtade. Nu har alla gått utom jag och mormor, de är i nån typ av VM-by och kollar på matchen som alldeles strax är slut.

Nej nu ska jag vingla in till sängen och sova tror jag (allt gungar efter den där båtturen)


Malta 100701

Hejsan!
Igår var vi och åkte en buss tur på tre timmar här. Jag kan säga att jag säg mycket men det var bland det värsta jag varit med om. Efter halva resan började jag få ont i huvudet och sen blev det värre och värre. Hade fått lite solsting tror jag, men som tur var bärjade jag aldrig må illa. När vi kom till tillbaka gick vi och satte oss på McDonalds och åt, sen gick vi hem till lägenheten och vilade lite innan vi begav oss ut till Sliema och åt. När vi var klara där och gick vi hemåt och väl hemma här igen så började vi spela kort. Men det var inget kul, jag förlorade nästan varje gång :(
Idag ska vi gå till shoppingcentret en bit ner på gatan. Vi får se om jag hittat något kul, hoppas hoppas...

RSS 2.0