100131

Idag är det söndag och imorron börjar skolan :(
Men nu till roligare saker; nu i helgen så var jag hos underbara Sandra men Linda, Tilda och två av Sandras klass kompisar. Det var underbart att bara umgås med världens underbaraste tjejer och inte tänka på allt skolarbete och allt annat.

Nu börjar det massor med matcher med eftersom ingen av dom är i Uppsala så får jag följa dom via UNT :)

Ha det bra <3



Mysiga Visby (vi var på en kryssning till Visby och Tallin -07)


Det här i Tallin och man ser båten vi åkte med i bakgrunden :)


John Bauer, friskis-kort och vinterskor - med andra ord ett blandat inlägg



Idag var jag på gymnasiebesök på John Bauer. Jag var där hela dagen för att följa med en klass och det gick toppen men innan så var jag hur nervös som helst och ville inte gå in. Vi åkte buss upp dit och när vi kom fram så kändes det som första skoldagen i lekis. När man skulle gå in får de gigantiska dörrarna och visste inte vad man skulle vänta sig och när mamma går så börjar man nästan gråta för att man är så nervös. En sådan dag var det idag. Men det gick som sagt hur bra som helst och det var en jättebra skola. Så nu har jag bestämt mitt första val och är 100% på att det känns rätt. Äntligen!!!!
Men efter det så vet jag inte riktigt men jag har tre skolor som jag ska besöka imorron så det är fyra skolor men jag har bara två platser kvar :S Haha, jag har nog redan bestämt mig för de valen oxå men vill gå dit för att få ett andra intryck.   

Jag har även köpt ett friskis-kort nu och om det någon som läser min sida så kan dom höra av sig eftersom det inte är lika kul att träna själv :) 
Och så letar jag efter ett par vinterskor för fullt eftersom det har blivit iskallt här i Uppsala igen och nu är det ungefär 10 meter snö (läs 0,5-1 meter snö, typ) Nu finns det ju bara såna där "uggs" kvar så det blir väl. Dom är ju inte så dyra heller.


Bussmos


Nu har jag kommit hem, äntligen, efter en dryg dag i skolan som avslutades med att jag höll på att mosas under bussen.
Bussen kommer och alla springer mot den så att jag trycks framåt och känner hur foten glider iväg under mig och jag börjar ramla ner och tappa balansen. Jag försköker då ta tag i den som står framför mig för att försöka komma upp med lyckas inte eftersom den personen oxå knuffas framåt. Tillslut lyckas jag återfå balansen och drar mig upp med då händer det om inte får hända jag ramlar igen av ren panik och chock. Och då känner jag hur Linda försköker få upp mig och tillslut så lyckas jag återigen få balansen och ser då hur bussen stannar ett par dm ifrån min vänstra sida. 
Man går bara och väntar på den dagen då något kommer hända någon, en själv eller någon annan. Det har inte hänt hittils men jag har en känsla av att det kommer hända snart.  

Tack för hjälpen Linda <3


Klar med tröjorna nu! Äntligen :)

I skolan idag så blev jag äntligen klar med min tjocktröja och så hann jag klart med en T-shirt som jag inte hann klart med förra terminen. Men nu är jag alltså äntligen klar :)

Seasons of Love

Jag håller vad jag lovar så här kommer låten som spelas flitigt på spotify. Vad tycker ni?


 


Nu funkar det

Nu verkar det funka med Blogg. Äntligen!!!

Jag vill ha sommar nu!! :)

Det är något fel på Blogg.se!!
Jag har provat lagt upp bilder och skrivit inlägg, men inget av det funkar. Eller, det är klart det går att skriva men när jag ska publicera det så syns det inte och för att inte tala om bilderna, dom syns inte ens när jag lägger upp dom här. Gud vad sur jag blir!!!!!!!!!!! Jag hade iaf förklarat varför jag inte har bloggat något och det är kort och gott för att jag inte har haft tid, jag har inte suttit vid datorn på hela helgen då jag var hos farmor och farfar.
Om ni inte forstår vad bilden vill säga så kan jag säga att jag vill ha sommmmmmmar !!!!!!!!!!!!!  :)

Seasons Of Love

Just nu sitter jag redo, och då menar jag helt färdig, med smink och allt. Och så har jag hittat en ny favoritlåt på Spotify "Seasons Of Love" från musikalen Rent (som jag själv har varit och sett) Den är hur bra som helst jag tror har lyssnat på den typ 10 gånger i rad nu. Lägger upp låten här lite senare eftersom jag ska gå iväg nu. Jag kommer alltså tyvärr att missa Let´s Dance men jag avslöja att danserna ikäll är Jive och Slowfox.


<3


Äntligen hemma

Nu har jag äntligen kommit hem efter en lååång dag i skolan.
Det har inte alls varit min dag i dag och det började redan på morgonen med att jag gjorde mig i ordning som vanligt och sen så gick jag ut till bussen som skulle ta oss till skolan. Bussen kom och jag gick på men som vanligt så är det för mycket folk som ska åka buss så det fanns ingen plats kvar när jag kom på så det var ju liksom bara att gå av och vänta på en ny buss som dom skulle ringa efter. Så vi gick snällt av och ställde oss bredvid hållplatsen och väntade på den. Vi stod och väntade i en timme ungefär och det hade fortfarande inte kommit någon buss då så vi gick in och smsade en kompis i klassen som sa till läraren som svarade att vi då måste gå till skolan, men hallå jag åker ju buss för att slippa gå. Det hela slutade med att vi gick till skolan men eftersom vi var tvungna att värma oss så det tog typ en timme att ta sig dit + den där timmen som vi stod och väntade på den där förbannade bussen som aldrig kom.
Efter det så var vi i skolan den här tråkiga dagen och eftersom dagen inte är slut så känns det som att något mer kommer att hända...
<3

100119

Go´morron

Nu ska jag alldeles strax gå till skolan och sen så ska jag hem, vara hemma i en timme, ungefär innan jag tar tåget in till sthlm.
Jag hoppas att den här dagen går snabbt men inte kvällen. Vi kommer hem igen ca 00.30 så jag är nog trött imorron när jag ska till skolan.


<3

Söndag morgon

God morgon!

Jag har kommit fram till at mitt liv är ganska enformigt, det händer liksom aldrig något kul. Dagarna består bara av skola, plugg, några matcher i veckan och mera plugg. 
Så senare idag så ska jag göra två av sakerna som står där över. Ni kan ju kanske gissa vad det är; nämligen en match och plugg :S Jag som redan är skoltrött undrar hur det ska gå. 

Imorron ska jag däremot göra något riktigt kul efter skolan. Jag ska åka in till Stockholm och sedan åka till Globen och gå på Idrottsgalan JIPPI!!!!!!!! Jag fick biletterna i julklapp och det ska bli hur kul som helst :D



Irottsgalan, Here I come!!!


100115

Nu är det ett tag sen jag bloggade och jag måste erkänna att det har känts som om något har saknats. Men jag har faktiskt inte suttit vid datorn sen jag skrev sist :)

Ikväll är det andra omgången av Let´s Dance vilket ska bli kul, vilket innebär att det äntligen är någon som åker ut så att det blir lite spänning i programmet.
Danserna som dom ska dansa ikväll är Rumba (Agneta Sjödin, Peter Wahlbäck, Rabih, Victoria Sandell Svensson, Marcus Birro och Molly Sandén) och Tango (Gudrun Schyman, Stefan Sauk, Mattias Andreasson, Willy Björkman, Claudia Galli och Elin Kling)




<3


100113

Idag var det den andra dagen i skolan. Så vi började igår och det första läraren gör är att berätta nät vi har alla prov och nationella, jag tycker han borde ha väntat lite längre med det men det tyckte tydligen inte han.
Tillbaka till idag; Hela dagen började med att jag gick till bussen och åkte till skolan sen så när jag kom fram dit så hade vi först svenska sen engelskasen lunch. Efter det hade vi syslöjd och sen matte. Sen var den oädliga dagen slut :D

Nu har jag precis ätit lite, så nu är jag mätt i magen ;)


(bilden har inget med texten att göra, den är från när mamma var i London)



<3


100111


dag är det sista dagen innan skolan börjar :( Jag hade gärna börjat om en vecka eller så. Men imorse vaknade jag när mamma gick vid halv åtta eftersom jag vill komma in lite i rytmen iaf.

Just nu håller jag på att spela lite bubblespinner och lyssnar på musik på Spotify.

Vad dagen mer har att erbjuda får vi se...

 


10-01-10

Idag var vi och firade mormor som fyllde år :) Vi har varit där hela dagen, från 12 ungefär och så kom vi hem vid 22 så vi var ute hos henne i 10timmar.
Av oss så fick hon en resa till Malta som vi bjuder henne på.
Vi åkte buss ut till den stora vägen och så gick vi den sista biten på lilla vägen, och på den vägen så var det jättehalt så vi åkte lite isbana (vet inte hur jag ska förklara så jag hoppas att ni förstår) som vi tog kort på men jag tror vi glömde kameran där ute.


bilden är från när jag var i Polen


100109

Igår så åkte jag, mamma och Sandra (min syster) ut till Sandra (min kompis) och myste och så. Vi gick nog och lade oss vid 03.00 tror jag, så det blev en riktigt sen kväll med andra ord. Men jag vakande imorse och då var klockan ca 12.00!! Sen så åt vi frukost och sen åkte vi hem.
När jag kom hem satte jag mig i soffan och kollade på Let´s Dance. Vem tycker ni var bäst igår? Och nu kollar mamma och Sandra på The Proposal, vet inte riktigt vad jag ska göra men nåt hittar jag nog på.
(Det funkar inte att få in någon bild)

Go´kväll

Nu har i princip hela dagen gått och jag har fortfarande inte satt min fot utanför dörren, men jag ska göra det snart.

Ikväll börjar premiären av Let´s Dance och de som tävlar är: (vem de kända dansar med)

- Marcus Birro, författare (Helena Fransson)
- Gudrun Schyman, politiker (Björn Törnblom)
- Willy Björkman, snickare (Charlotte Sinclair)
- Agneta Sjödin, programledare (Tobias Karlsson)
- Mattias Andréasson, popstärna (Cecilia Ehrling)
- Peter Wahlbeck, komiker (Maria Bild)
- Victoria Sandell Svensson, fotbollsspelare (Anders Jacobson)
- Elin Kling, moderedaktör (Daniel da Silva )
- Stefan Sauk, skådespelare (Malin Johansson)
- Molly Sandén, artist (Jonathan Näslund)
- Claudia Galli, skådespelare (Tobias Wallin)
- Rabih Jaber, Idoldeltagre från 2009 (Maria Lindberg)




Gamla bilder

Sitter och kollar på lite gamla bilder. Här kan man säga är en del av alltihopa:


Malta




Sommarens höjdpunkt; allsång på skansken (det är The Camp som repar)




Vacker vy över Stockholm


Viken där vi badade på Malta


Mallis


Släktträff i en stad bredvid Vänern


På arlanda


Ta aldrig någon för givet.
Ha alla dina vänner nära ditt hjärta,
för du kanske vaknar en dag och upptäcker
att du förlorat en diamant när du var upptagen
att samla på stenar.


Nyklippt




<3


The Break-up kl:21.00

Haha, börjar länna mig som en gamling när man börjar kolla på Postkodmiljonären. Men det är faktiskt inget bra tv.
Men om en halvtimme (21.00) börjar filmen "The Break-up" som handlar om Gary Gobrowski (Vince Vaughn) och Brooke Meyers (Jennifer Aniston). Konsthandlaren Brooke känner sig ouppskattad av sin omogne pojkvän Gary, och bestämmer sig för att göra slut för att få honom att sakna henne. Men Gary missförstår hennes intentioner. Detta är början på ett krig som ingen kan vinna.




Passar även på att säga Godnatt till er läsare. <3


Bakning

Nu har jag äntligen kommit hem. Vi gick upp till Gränby och kollade på present till mormor som vi ska åka ut till nu i helgen. Men tyvärr så hittade vi ingenting och nu håller vi på att laga mat och så bakar mamma lite underbara cornflakes crisps, recept mm kan komma upp här om det är någon som är intresserad.
Nej nu ska jag ta och göra något nödvändigt (läs; bara sitta och läsa Frida som kom idag med posten)
Ha det bäst <3

Styla modellerna på HMs hemsida

Kollade in Blogg:s startssida och såg att man kunde styla modellerna på HMs hemsida. Det gjorde jag och har är mitt resultat:


Skulle du ha på dig detta?

Godmorgon

Godmorgon!

Idag ska jag antaligen gå upp till gränby och kolla lite på någon present till mormor som fyller år snart. Sen så ska jag antagligen bara vara hemma och vila, ta det lungt och kanske plugga lite.


Det är ca 20 cm snö här (och det snöar fortfarande) och så är det -10,9


Match

Godmorgon!

Jag sitter här nyduschad, vilket är underbart.

Idag ska vi dra oss ner till fyrishov, där storvreta spelar match mot umeå. Det är en gratismatch, så jag skulle rekomendera alla att komma bara för att se hur otroligt underbar denna sport är. Matchen börjar klockan 16 så kom dit vetja och var med på plats :)



Update
Nu är jag hemma igen. Matchen vi var på var väldigt kul; det var mycket folk, bra stämning och det bästa av allt så vann storvreta :) Matchen började däremot inte bra och dom låg under med 1-0 efter första perioden sen spelade dom upp sig och vann med 10-3 varav 8 av målen kom i sista perioden.
 

Hemma

Nu har jag precis kommit hem efter att vi har varit och kollat lite på ishockey (förvånande?) där almtuna mötte leksand och almtuna vann :) Äntligen fick dom vinna. 
 


Tycker bilder är perfekt, den visar att det är kallt men ändå en mysig åsrtid. Hemma hos oss är det i skrivande stund -22,5 minusgrader 

Volymhår?

Om du precis som jag vill ha volymhår så kommer ett här fyra tips på hur du kan få det på en gång.

  • Pudra fram volym: Se till at håret är nytvättat. Lägg lite pulver vid hårröterna och massera sedan in det sedan med fingertopparna. Resultatet blir att du får en matt volymeffekt.

 

  • Föna håret: Böj dig ner så att huvudet blir upp och ned vänt och blås det torrt vid hårroten först. Resultatet blir volym.

 

  • Om du har en krustång så kan du krusa underhåret allra närmast hjässan. Borsta sedan håret så att inte själva kruset syns.

 

  • Du kan tuppera håret närmast roten för att få mer volym oxh för en lite rockigare känsla. Avsluta med att spraya.

 



(tipsen kommer från Frida)


Årets fjärde dag

Vintern är en väldigt mysig årstid men måste det vara så himla kallt???




Dagen idag började (självklart) med att jag steg upp tidigt, vid 9 ungerfär och då gick jag upp och åt frukost och kollade lite på tv. Sen så kom mamma hem och vi gjorde oss iordning och sen så mötte vi upp mormor och sen bar det av till att handla lite. Först så åkte vi upp till Ikea-delen och sen så åkte vi till Gränby där vi handlade mat och sådant. Vi kom faktiskt hem för ca en timme, det innebär att vi var borta i ca 4 timmar (!?)


Årets tredje dag

Hello!

Klockan är nu 15.35 och jag sitter fortfarnade i pyjamas! Jag somnade väldigt sent igår, typ halv tre. Jag vet inte vad det är med mig men jämt på vinterlovet så går jag och lägger mig så himla sent. Dagen idag lär spenderas lite mer i soffan med en bra film eller något sen så kanske jag går ut på en promend eller något, vi får se.





Är jag lik mig enligt dig?

Sitter och kollar på lite gamla bilder. Tycker du jag är lik mej?


 
Den ena är från den 31 augusti 2008 och den andra är från mitten av sommaren 2009. Det är alltså ca ett år mellan bilderna. Om du känt igen mig 2008, hade du då känt igen mig 2009?


 

20100102

Godmorgon!

Idag ska jag antagligen åka ner på stan och kolla lite om de är lika mycket rea överallt. Nu i mellandagarna tycker jag det var för mycket. Det är mer folk än kläder nästan. Håller du med?
Jag hoppas verkligen att det är fortfarande och jag hoppas även att jag hittar något kul.
Vad som händer sen vet jag inte...




Sex and the City marathon


Hejsan:)

Jag är fortrfarande hemma hos Sandra där jag firade nyår. Jag vet inte hur länge vi blir kvar här utan det får vi se.

Igår började vi kolla på Sex and the City och idag har vi fortsatt kolla på det och nu har vi börjat kolla på filmen också. Serien är en serie som man bara inte får missa (enligt mig iaf) som tjej eller kvinna om man har blivit vuxen.

Vad tycker du om serier och har du någon som du följer?


1/1 - 2010

Hejsan hoppsan!

Nu är det 2010, det känns lite skumt att det är ett nytt år. Året har inte börjat riktigt som jag vill, datorskärmen till den lilla datorn har gått sönder på något sätt. Det är hur som helst ett "band med färger" men jag hoppas verligen att det löser sig :S

Har erat nya år börjat bra än så länge?


Önskar jag kunde säga att det är jag som har tagit bilder men tyvärr så är det inte det


RSS 2.0