100529

Hej på er :)

Nu var det ju ett tag sen jag bloggade men det har varit fullt upp den senaste veckan. Jag var som sagt hos mormor i onsdags och tvättade hennes bil. I torsdags skulle vi ha haft våran redovisning men Malin var sjuk så vi ska ha den på måndag istället, hade velat haft den gjord... Sen i fredags så var det inget särskillt tror jag haha och idag så hade vi "klassresa" och det var ganska kul fast det regnade här i Uppsala. Vi samlades på troget och samåkte till Fjällnora, när vi kom fram dit så åt vi lunch och sen var det en samarbetsbara som vi fick göra, kul kul och sen fikade vi och sen åkte vi hem, var hemma vid 16.30 ungefär. Väl hemma duschade jag och så sen cyklade jag och Tilda tsm till Svenssons där vi åt middag. Riktigt god pizza hade de iallafall, den rekomenderar jag verkligen :)

Glömde kameran hemma, därför inga bilder


OD-dagen

Nu sticker jag ner på stan för att ta bussen till mormor. Jag ska vara där idag och antagligen tvätta hennes bil. Hoppas det blir kul, det brukar ju vara det där :) 

100525

Hej på er :)

Idag var det som vanligt en skoldag. Vi började med b-språk men vi fick plugga till teknik-provet senare och sedan var det svenska, där vi fortsatte kolla på filmen utvandrarna av vilhelm moberg och sedan var det lunch. Efter lunchen var det matte, även där fick vi plugga till tekniken. Efter det hade vi engelska, vi fick tillbaka provet och jag blev väldigt nöjd med resultatet. Sen var det teknik-prov :S hahha nejdå det gick helt okej (tror jag) Sedan var det bara en lektion kvar nämligen tema. Där fick vi en hemsk överraskning, det var som ett prov men ändå inte, det var ett papper där det stod massa frågor om idrott och jag gjorde bort mig ganska totalt, hehe.

När jag kom hem kollade jag på tv sen satte jag mig och pluggade matte, har prov på torsdag. Nej nu ska jag kolla bussarna för imorron ska ja ut till mormor på OD-dagen.

/Isabelle


Dagens dag

Hej på er :)

Skoldagen idag var helt ok :) På förmiddagen var det någon från civilförsvaret som babblade om miljön, jag tycker det är intressant om miljön men han gjorde det tråkigt :S Sen hade vi lunch, pasta med skinksås. Efter lunchen hade vi hk, vi skulle laga lite vad vi ville, kan bara säga hahaha (det gick inte så bra) efter det hade vi matte och jag var ganska bra på att räkna även om man inte kan koncentrera sig så gick det ganska bra.  

Hoppsan...

Det blir ett inlägg till :) ska jag vara ärlig med er så har jag faktiskt inte pluggat någonting idag, jag har bara läst igenom det jag ska säga imorron på redovisningen om bilden, så jag vet inte hur det kommer gå :S

Nej, nu måste jag ta tag i det här!

Sover ni?

God morron på er sönmtutor :)

Har ni sovit gott?? Det har jag iaf men jag ligger fortfarande i sängen :P
Idag ska jag faktiskt vara hemma hela dagen, jag måste plugga järnet, men jag är iaf klar men bokanalysen. Det är superskönt, så nu är det bara bilden som jag måste plugga in all fakta i huvudet, göra klart till so:n och plugga till fysik-provet den här vecka.

Ha det bra! Jag kommer nog ha full upp så jag vet inte hur mycket mer bloggning det bilr idag :S


Godnatt kära läsare <3

Ville bara säga det...

I promised you

Nu ska jag avslöja vad jag har gjort för ändringar. Det skulle ju ha varit kul om någon av er hade gissat... haha nej jag skojade, det är lika kul att skriva iaf :)

Jag har:
- Tagit bort "om" i menyn
- Skrivit lite info om mig själv
- Tagit bort alla hjärtan vid rubrikerna
- Ändrat texten där det står att ni ska kommentera
och sist men inte minst så har jag
- Ändrat texten i headern :) 

100515

Idag ska vi ta cykeln till stan och kolla på stundent-prensenter :) Sen är det raka vägen hem där jag måste plugga lite till, det är så himla mycket nu! och sen ikväll så är det premiär för "sommarkrysset". Nu är sommaren här, äntligen, och den är här för att stanna :D

PS. det är underbara 22,5 gradar i skuggan ;P

Rubrik ?!

Hej alla nattugglor :)

Idag har vi varit och firat mammas kompis barn som fyller 10 år. Vi åkte buss dit och var där ett tag innan vi åkte buss hem igen. Nu på kvällen har jag suttit vid datorn och slipat lite på bokanalysen och så, sen har jag ätit och idag var det tacos som stod på menyn så nu är jag verkligen proppmätt :)

Imorron har jag inget planerat än så länge så vi får se vad dagen har att erbjuda.     

Har ni sett mina små ändringar på sidan?! Vad har jag gjort tror ni? Gissa!
Jag avslöja imorron :)


Ändrade planer...

Inlägget skulle ha publicerats igår men det började ju åska så jag var tvungen att slänga av datorn, så jag skrev klart det nu :) 


Men allt blev inte som planerat med maten på stan. Det började ju regna så vi gick ner till ica och köpte varsin färdig-sallad. Sen gick vi hem och bukrade upp med filtar på balkongen. Det var ganska mysigt att sitta där och höra regnet smattra på taket och känna doften av sommar :)


Sköna dag

Hej allesammans!

Idag har det varit en skön dag, vaknade ganska tidigt gjorde mig iordning och gick ut på en promenad runt gamlis. Mitt på vägen stannade jag och gjorde lite upphopp mot en bänk och lite andra kuliga saker. Det var riktgt jobbigt men så skönt efter. Man känner sig liksom på nått sätt stolt att man klarade det trots att det var jobbigt. Det var väldigt varmt, när jag kom hem och kollade på termometern visade den 22 grader.

Nu sitter jag här nyduschad och vi ska alldeles strax åka ner på stan och ta en sen lunch :)



 


100510

Tjabba, Tjena, Hallå!

Idag var jag som vanligt i skolan som vanligt. Rätt lugn dag, blev klar med ena bilden och gjorde den andra när jag kom hem, så skönt att vara klar med den. Det som inte är så kul är att vi har engelskaprov på onsdag och att jag har glömt pappret med bokanalysen i skolan, så jag kunde inte börja med den heller :S Men det ska bli riktigt skönt med lov på torsdag och fredag :)




En liten bildbomb som jag fotade med våran inte så jättebra kamera, alla bilder är från mitt rum :)
 
 
 
 
 

Och så klart några bilder på mina älskade converse





Sweet dreams <3


100509

Heja allesammans!

Idag har det varit en rolig dag :D
Det började med att jag vaknade tidigt (som vanligt nuförtiden) och pluggade lite sen fick jag för mig att jag ville börja måla lite saker som har behövt målats. Så jag började måla. Eller måla och måla, jag gjorde så att den skulle tåla fukt mm. Jag började hur som helst med en pall, den blev rätt fin faktiskt :) Sen hade jag planer på att träffa Elin så vi hördes av och planerade när och var vi skulle ses. Jag cyklade hem till henne och därifrån gick vi till stan som tar ca 5-10 minuter. Vi gick till Waynes och fikade, jag tog en chokladmuffin och en ramlösa. Efter att vi fikat klart gick vi hem till henne och började spela spel, hahha "fia med knuff" "vem där?" och "master mind" Samtidigt lyssnade vi på en fransk låt som jag inte kan :S Sen var det dags att åka hem. 
När jag kom hem pluggade jag lite till; ritade klart bilden så nu ska jag bara måla den med färg och så kollade jag på filmen som hör till boken jag läser till bokanalysen. Jag har föresten läst ut den boken nu, ca 550 sidor så j***a skönt!


Hahah, Elin om du ser den här bilden så döda mig inte, det är den bästa bilden jag hittade på oss två tsm. Ni andra får ha hänsyn till att det var ett par år sen och att jag är trött så jag orkade inte sitta och hitta rätt färg på hennes tröja.

Sweet dreams <3


Våran 1-årsdag

Inlägget skrivs vid 11 imorse men har troligen tryckt på "spara som utkast"


Gomorron :)
Igår var jag ut med Sandra och Tilda, men den fjärde länken saknades för att vi skulle fira det fullt ut så vi ska fira igen nästa vecka :D
Det började med att jag tog bussen ner till stan tsm med Tilda. På stan mötte vi Sandra utanför Åhlens och sedan vandrade vi vidare till vårat place China Garden ;P Där åt vi god mat, den var godare än vanligt tycker jag och bara var. Sen så när gick fick vi varsin lyckokaka och efter det så åkte vi hem varför sig.

Glömde kameran hemma, därför inga bilder :S

lördag 8/5 - 2010

Imorse vaknade jag ganska tidigt. Det vara bara att göra sig iordning för vi hade bestämt att vi skulle åka på något ko-släpp vid jälla. Det var inte det roligaste jag gjort och det stank verkligen koskit. Men det var helt ok och det känns som en sån grej som man bara ska göra nån gång i sitt liv liksom, vet itne hur jag ska förklara men jag har nu gjort det och det är kanske så att jag kommer göra det igen nån gång.





Ska hoppa in i duschen nu och sedan möta tilda, linda och sandra på stan. Vi firar ett helt år tillsammans med underbar vänskap <3 älskar er tjejer

100507

Idag hade vi friidrottsdag så vi var på österängen. Jag kan bara säga att jag inte är nöjd med mina reslutat och på det så fick jag ont i mitt högra lår så jag kunde inte springa 1500m, det var knappt så att jag kunde springa 400m. Ville verlkigen springa det men jag kanske kan göra det på en idrottslektion eller nåt;P
Efter det skyndade jag mig hem och duschade sen åkte vi ut till en affär som ligger på typ landet och handlade lite och vet ni vad. Jag hittade ett par converse, gissa om jag blev överlycklig :D Det jag fick med mig därifrån var skorna, ett vitt baslinne och en blå/grå randig lite "pösigare" tröja. När vi var klara där åkte vi in till stan igen och åkte till ikea och sen till max och handlade med oss mat.  

 

100503

God middag alla kära läsare!

Idag var det en vanlig dag i skolan. Vi började med mentorstid där vi gick igenom lite om vad som ska hända i veckan. Sen hade vi bild, efter det hade vi lunch (väldigt tidig här gick även det första brandalamret). Efter lunchen hade vi b-språk och sen So (här gick det andra brandalarmet), på son har vi börjat med ett gruppprojekt där vi (gruppen) ska hålla en lektion på ca 30 minuter. Riktigt spännande :) Sen hade vi idrott (tredje brandalarmet). På idrotten hade vi friidrott (vi har friidrottsdag på fredag).
Sen jag kom hem har jag bara pluggat. Jag har pluggat på engelska som vi har prov på i nästa vecka, på fysiken som vi har nationella i på onsdag och så har jag läsrt boken "Snabba cash" som jag ska skriva en bok analys om.

Ha en fortsatt trevlig kväll :) 

Vad hände??

Igårkväll innan jag gick och la mej kollade jag på en shoppningsida på internet och såg att de hade kvar converse-skor. Jag har inte sett en enda affär där de sålt converse där dom har de i min storlek så jag blev överlycklig men idag på morronen så skulle jag då beställa dom och det stod att de fanns i lager (ganska många) men när man skulle betala så var dom slut. Gissa om jag blev lite arg hahah. Så vi åkte upp till Gränby C och kollade där, jag var nästan helt säker att de inte skulle finnas och de gjorde de ju inte heller. Vi bestämde att vi skulle trampa vidare och åka till boländerna. Vi gjorde det och väl där hittade jag ett par bra joggingskor som jag blev helt förälskad i. Men vad hände liksom; jag letade efter ett par converse och kom hem med ett par joggingskor. Jag kom fram till att det är viktikgare med ett par springskor och jag är nästan helt säker på att jag inte kommer hitta några i min storlek. Så jag är nöjd med det jag köpte!



Snygga?? Dom är iaf jättesköna!
     


Lite bilder från valborgskvällen



Blir bara bilder från majkasen eftersom jag glömde kameran hemma :S 

1 maj 2010

Äntligen är det maj! Nu är det bara en månad kvar som man verkligen behöver kämpa och jobba. Riktigt skönt. Igår sov vi över hos sandra och jag sov som en stock. Vaknade vid 11 och då var det dags för linda att åka iväg och jobba. Jag gick upp och gjorde mig iordning och kollade sen på oskyldigt dömd. Riktikgt bra serie :) den borde ni se! Jag pkte hem vid 17-tiden och har varit duktig tycker jag. Jag har tränat med en sån där hemma dvd som man får med tidningar. 
Just nu på tv så är det finalen av körslaget. Hoppas att Kalle Moreus vinner!!  Jaaa, det gjorde han =)

Ha en fortsatt bra kväll :)

PS. har lite bilder från igår men jag hittar inte kameran just nu :(

RSS 2.0