091122

Idag är det den 22 november och det är en vecka kvar till första advent. Julen närmar sig alltså med stormsteg! Idag har vi tagit in julsaker och kollat så att alla lampor och så funkar och så har vi lyssnat på julmusik med Carola :) Så idag har det blivit lite julstök och det kommer antagligen förtsätta i veckan med. Förutom det så har jag hunnit med att plugga lite matte, gjort diagnos och matteläxa så jag slipper det nästa vecka när jag bara ska plugga till engelska provet som vi har på fredagen och börja lite på tekniken. Sen så måste jag komma på nåt att göra på temat på tisdag, av tändstickor(!?) har ni nåt förslag så är ni välkomna att dela med er :P

Ha det bra, puss och kram

IDOL

Just nu kollar jag på idol (men det är reklam) oxh det är, för er som har missat det, kärleks-tema ikväll och dom har sjungit till sina fans och till en som betyder något spelciellt för dom och Mariette har redan blivit kvar och får vara med på turne runt om i Sverige.

Ikväll var det något på slottet som mamma och sandra skulle på så jag sitter hemma och vaktar med mormor, hahah :) Nej jag tror faktiskt att hon har somnat och jag ska nog gå och sova gansla snart jag med, jag vill ju vara pigg till imorron och ska på öppethusen ;)

(det funlar inte att ladda upp bilder men det kommer i nästa inlägg om det funkar)


Äntilgen fredag

Idag är det äntligen fredag och det betyder att det är helg, då jag slipper gå till skolan men det betyder ju inte att jag slipper alla läxor :( Vi fick reda på att vi skulle ha engelskaprovet en vecka innan det var bestämt från början och det är nu på fredag (om en vecka).
Igår hade jag inte tid att blogga för jag var på öppethus på kunskapsgymnasiet men det var inte skola för mig! För det första så var eleverna lite konstia om man säger så, de tre som visade mig runt i skolan pratade nästan bara i telefonen och totalt nonchalerade mig och den tredje gick bara runt typ. Senare den kvällen kom jag på att det även var öppethus på Mikael Elias teoretiska gymnasium. Det var bättre förutom att deras lokaler var en takvåning som var hur liten som helst. Men jag gillade lärarna och rektorn på den skolan. I onsdags var jag dessutom på ett öppethus på John Bauergymnasiet, det är ett toppen gymnasie om man är intereserad av Idrott eller hälsofrågor, vilket jag tyckerär skitkul! :) Sen så blir det antagligen att jag besöker M.E.T igen och så ska jag besöka Jensen imorron. Jag tycker ni får hålla tummarna för att jag gillar nåt gymnasium i alla fall. 

Ikväll ska jag inte göra så mycket, liiiite plugga och sedan så är jag självklart bänkad framför IDOL när det börjar. Vad ska ni hitta på denna fredagkväll?

XOXO


Dagen i skolan!

Idag var jag i skolan som vanligt och vi hade en lång dag, vi slutade nämligen 15.30 så de var mörkt när vi åkte hem (inte så jättekul). Imorse så bestämde jag mig att jag skulle möta Tilda vid 8.10 och vid 7.50 var jag klar ungefär så jag satte mig och kollade på TV, sen så kollade jag på klockan och det stod 8.08 och jag tänkte inte så mycket mer på det och senare så slog den om till 8.09 och det var samma sak där (antar att det var för att jag åkte till praon vid kvart över) sen så kollade jag på klockan och då stod det 8.10, jag tänkte 8.10 och upprepade 8.10 igen och insåg att jag skulle möta Tilda då. Ni kan ju ana vad jag fick. PANIK!!!!! Jag fick fullkomligen panik och glämde allt hemma typ, men så är det! Jag tror det har varit en otursdag idag oxå, ingenting gick min väg men jag är glad att den snart är över men antagligen så kommer något mer att hända innan det är dags för sängen :(


Hejsan hoppsan :)

Idag var det första dagen i skolan på länge, nämligen tre hela veckor har jag varit borta! Anledningen är att vi har haft prao. Dagen idag var bra och vi hade vanliga lektioner :( redan efter första lektionen ville jag tillbaka till praon trots att det nog är roligare i skolan och min verklighet. I helgen var jag på en gymnasiemässa här i Uppsala och jag finally bestämt mig för vilken linje jag ska gå :P Men hade jag inte gått på mässan så hade jag nog fortfarande inte varit bestämd.
Nu har vi precis ätit middag det blev kotletter med potatis bearnaisesås och en stor sallad, mums! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det sims för hela slanten ;)
Ha det bra <3

Längesen, but now i'm back :P

Hejsan :)

Som ni kanske har märkt så var det länge sen jag bloggade nu och berättade vad jag har haft för mig på dagarna :P . Jag har ju praoat på Fullerö handel och det var jättekul men inte alls som jag tänkte mig! Jag trodde att det skulle vara lungt och inte så mycket folk som det var med tanke på att jag bara var där på vardagarna (medan de flesta jobbar) och bara fram till 17 men det var full rulle hela tiden :) I fredags var det som sagt sista dagen och jag fick en box som innehöll lite spa-grejer, en lavendel påse och en ljusstake som ser ut som en blomma.

Nu har äntligen Jimmy Choo fpr HM släppt som kollektion för just HM hur kul är inte det?

Vem skulle tacka nej till denna tex? Inte jag iaf (men det är just det att den här kostar 2000 kr :S)


Ha det bra i höstmörkret!! <3 


Jag hatar busschaufförer

Japp, som ni kan läsa i rubriken så har jag kommit fram till att jag hatar busschaufförer! I torsdags när jag åkte så fick jag skäll för att jag inte syndes, hon tyckte jag skulle ha reflex vilket jag förstår eftersom hon nästan bara körde förbi. Sen igår är jag åkte så fick jag skäll för att jag inte stod under busskylten (?!) ni vet den där det står vilka bussnummer som går, så han visste inte om jag skulle med bussen eller inte, jag kan erkänna att jag stod kanske 3 meter ifrån den skylten eftersom dagen innan så sade dom ju att jag inte syndes och där var den en lampa så då borde dom ju se mig tänkte jag! 

Ha det bra därute med alla tjuriga busschaufförer :)


Prao

Hola!

Nu har jag kommit hem från en dag på praon, hehe. Nej, jag kom hem får ca 3-4 timmar sen :) Min prao har varit jättekul, jag har fått prismärka mycket och plocka upp varor men trots att jag har liite ont i både benen och ryggen så har det varit kul :D
I söndags var jag och såg Michael Jacksson's film - This is it. Den var jättebra även om jag inte trodde att den bara skulle handla om repetitionerna inför hans comeback i London. Jag trodde att den skulle handla mer om hans liv typ som en dokumentär om hans liv, från när ham började i Jacksson 5 till att han dog. Det jag fastnade för i filmen var att han efter han har sagt nåt som han ville ändra (under repetitionen) så sa han nästan alltid "I said it with love - L O V E". Jag fick helt klart en annan bild av popkungen. 

Adiós


RSS 2.0