Lussebullar

Härliga söndag! 

Ska alldeles strax äta frukost och sen ska jag åka till Petra. Vi ska baka lussebullar som vi ska sälja på Furuvik, spännande! Jag ska försöka få henne att lyssna på julmusik också, då blir det verkligen julstämning på hög nivå :)

Ingen gissning

Det var ingen som vågade sig på gissning...
Men det var i alla fall Buster och hans ögon som var på bilden haha ;)

Knas

Hmm... vad kan detta vara???

Svar kommer imorgon om inget gissat rätt?


Jul på Furuvik 2011

Hejsan bloggen!

Den här veckan har varit väldigt skön för min del. Vi har haft UF-vecka, allstå att vi har jobbat med det på alla hip-lektioner och det vi har gjort är att varit på möte med banken, handlat lite saker och sytt. Vi har sytt små påsar till vårat set och vi är helt klara med ca 10st nu och nästan med de resterande men de ska vi fixa under nästa vecka och sen ska vi baka lussebullar också som vi ska bjuda på när vi står på Furuviks julmarknad den 3-4/12, ser verkligen fram emot det! :D





Mysigt! :)


Värd

Sitter just nu i skolan och väntar på att min underbara lektion ska börja :) vi har alternativ medicin men vi ska bara göra en utvärdering av kursen eftersom det är slut efter jul och treorna har apu så kursen har i princip avslutats, skönt!

Efter det så går jag till F&S och tränar lite och sedan så ska jag på ett möte där för jag ska bli värd där, så kul det ska bli! :D


I think I'm back!

Sådär ja... Nu är det typ hur länge sen som helst som jag bloggade, så länge sen att alla senaste inlägg m.m. var borta. För att vara exakt så är det en månad och en dag sedan sist.

Vad har hänt då? Typ nada. Eller jo i nu i helgen så har vi möblerat om i hela vardagsrummet så kaotiskt är nog ett bra ord som kan beskriva helgen. Jag hoppas också att uppdateringen kommer bli bättre när jag lättare kan skriva här med den nya appen (som har funnits ett tag) :)


Sätter in en bild på mitt lillgull som inte är så liten längre...

RSS 2.0