Mjukisbralla

Från H&M
Hur underbart sköna och svala ser inte de här byxorna ut?! Enligt mig så är de helt underbara, kanske de absolut snyggaste men so what.
Tänk en dag när man inte har något speciellt inplanerat och då inte vill vara för uppklädd och ha klännig, kjol eller short och kanske för varmt för att ha jeans eller andra långbyxor, då är de perfekt enligt mig! :)

Turkost

Jag köpte ju en ny klocka igår som är turkos :) Jag älskar ju klockor och har länge velat ha en klocka med stark färg och den här tycker jag blev perfekt :)
'
Blir fin i sommar när man blivit lite brun tror jag :)

Today

Dagens planer vet jag inte riktigt men söndagar brukar alltid bli min fixdag så det är nog det jag ska göra idag :)
Vi ska även försöka hinna med att olja in våra balkongmöbler idag haha.. just nu står de inne i köket och det är lite jobbigt faktiskt.

Nya glasögon

Har haft ganska fullt upp nu hittils under dagen.
Vaknade imorse och gjorde mig iordning lite sen åka vi ner till stan och hämtade mina glasögon som äntligen kommit :) Sen lämnade vi tillbaka en bok, kollade på i lite olika butiker och sen var vi på jc i evigheter för mamma fick för sig att hon skulle ha ett par nya jeans och sen åkte vi äntligen hem. Väl hemma var det en toapaus och sen iväg till Gränby, där handlade jag en ny turkos och fin klocka (ja, jag älskar klockor) till min samling, har väl typ sju eller åtta stycken olika nu haha :)

26 ord blir ett vist ordspråk

Tumblr_lgopl9h8gu1qfqd1ko1_500_large


Runda

Nej nu ska jag ta mig i kragen, ska hoppa i lite andra kläder och ta mig ut lite, tror jag behöver lite frisk luft i alla fall. Jag tror faktiskt att det bara blir en liten promenad och inte någon löprunda. Även om vädret inte är det bästa här i Uppsala (ganska molnigt) så tar jag med mig kameran för man vet ju aldrig, jag kanske hittar några vårtecken eller något annat kul :)

Sökte på vårtecken och det ända som kommer upp är en herrans massa blommor, varför är alltid blommor ett vårtecken. För mig är vårtecken när man kan gå ut utan en tjock vinterjacka utan att frysa att snön smälter bort och framför allt när de tar bort gruset från vägorna INTE en massa blommor som snödroppar.

Hemma idag

Idag så är jag hemma från skolan, tror att det är första gången sen vi började i somras faktiskt haha :) Jag är hemma för att jag hade så fruktansvärt ont i magen när jag vaknade och tog en tablett och se men det ville inte ge med sig så :(

Eftersom jag inte har särskillt ont nu så kanske jag ska ta en powerwalk eller löprunda, vi får se annars kommer jag bara ligga hemma och kolla på film och det känns inte så jättekul. Hur som helst så ska jag ta mina två mackor nu som jag inte åt tidigare imorse :) 

Ha en bra dag därute! 

Puss, 
Isabelle 

Buster

Jag hade aldrig i min vildaste fantasi anat att jag skulle fästa mig så mycket vid en liten katt men det har jag gjort. Han är helt enkelt helt underbar, han är samrt men osmart, busig men lugn, modig men rädd, ja listan kan göras låg på olika sidor som han visar upp :)

Är våren här??

Idag hade jag sånna vårkänslor så att jag höll på att spricka. För första gången det här året tog jag på mig mina låg converse och frös inte om fötterna, när jag kom fram till skolan så var jag så himla varm. Tja.. och av mycket kläder tror jag inte att det berodde på utan snarare av att det är så varmt. Jag hade då mina converse, jeans och sen en tynnre jacka och halsduken på mig :)
Dessa två bilder är från en liten promenad i söndags :)
KOLLA hela 11 grader ute och det i skuggan dessutom
Det här måste firas, dags att baka en kladdkaka haha :D

2011-03-22

Matteprov, check!
Träning på gymmet, check!
Ja det var vad min dag bestod av. Träning på gymmet med en som kan tyngdlyftning/styrketräning då han tävlat för Sverige i OS ett par gånger och så coachar han andra personer till att bli starkare nu. Det var verkligen jättekul, mycket roligare än vad jag förväntade mig och trodde att det skulle vara. Vi hade även mycket teknik och det är ju alltid bra :) När vi klara så körde vi lite på crosstrainern men inte sån lång stund eftersom benen och armarna var helt slut och jag kan lova att jag kommer ha träningsvärk imorgon haha men det är det värt!

2011-03-19

Det har inte blivit så mycket bloggande idag, rättare sagt inte något alls, för jag har inte suttit vid datorn så mycket :)
Imorse, eller imorse och imorse men mellan 11-15, så sprang jag med mamma fram och tillbaka till tvättstugan så nu är hela vardagsrummet fullt med ren tvätt och jäklar vad gott det luktar :) Mellan varven och när vi var klara så satt jag och räknade matte (prov på fredag) och ett tag till. Sen städade jag lite men orkade inte dammsuga så jag har något att göra imorgon med haha..
Mamma ska bort ikväll så jag är ensam hemma, känns inte helt ok men jag får börja vänja mig vid tanken och känslan för om 1,5 år så är jag 18 år och kanske ska flytta hemifrån och då är man ju ensam hemma mycket. Nu säger jag ju inte att jag ska det men man måste helt enkelt vänja sig vid vissa saker :) Haha, ganska krångligt men jag hoppas ni förstår vad jag menar :)
Btw. Gud så skönt att nästan all snö som kom igår försvann idag, hur underbart är inte det?!
Snön som kom igår

News from H&M

Blev jättechockad över att H&M hade fått in så mycket nya kläder. Jag in där för några dagar sen, kanske fem, och nu hade de hela 15 nya sidor av nyheter :)


Friday

Herrejäklar vad skönt det är att komma hem vid 11.30 en skoldag och veta att det är helg. Vi har nog världens skönaste fredagar och dessutom så har vi idrott och då kan man verkligen gotta sig i godsaker på kvällen sen för man har ju gjort sin träning då. Jag brukar ju även träna på fredagar på F&S men det var längesen nu för vi har bl.a. gjort andra saker på fredagskvällarna nu, det har varit innebandy, hockey och andra skojigheter.


Godmorgon..

.. på er!
Nu undrar ni säkert varför jag är hemma men det är för att vi ska klättra idag i skolan, vi har gjort det förut en gång och det var så himla kul att vi ville göra det igen :)
Vi ska samlas på crux vid halv tio så jag fick en lite sovmorgon idag och det tackar man ju aldrig nej till haha :)
Nej nu måste jag börja göra mig iordning så att det inte blir så bråttom i slutet.

Fjällnora

Skulle ha publicerats tidigare idag


Gud vad skönt det var att kliva innanför dörren när jag kom och bara känna att "nu är jag hemma".
Idag hade vi som sagt längdskridskor och sen isvak som var frivilligt men eftersom allt blev så stressigt på slutet så valde jag att inte hoppa i annars tror jag att jag skulle ha gjort det faktiskt :) Eftersom det blev så stressigt så hann man knappt äta för vi var tvugna att gå till bussen och dessutom så var det nära att vi inte hann med bussen. Lärarna skjutsade de som hade hoppat i till hållplatsen och eftersom vi inte var framme vid hållplatsen då så kom de tillbaka och skjutsade oss också till hållplatsen och vi såg bussen komma när vi fortfarande satt i bilen, men vi hann med den i alla fall :) Sen tog vi 4an tillbaka till skolan och hade matte, vi fick några diagnoser så vi tränade lite till provet som är nästa vecka.

Nu är jag hemma och sitter och kollar på lite olika program på datorn och ska strax doppa näsan i matteböckerna, det gäller att vara ute i tid så man slipper stressa dagarna innan :)


2011-03-14

Nu halvsitter jag i soffan med datorn på magen haha.. :)

Idag fick vi sluta efter lunch och det var väldigt skönt men jag var kvar i skolan och åt, sen så var vi tvugna att leta efter en lärare så att vi skulle få busskort till fjällnora dit vi ska imorron och åka skridskor och hoppa isvak. Jag är verkligen jättenervös inför det och jag vill hoppa men min rädsla har tagit över även fast jag försöker trycka ner den.


Bröllopsfotografen

Ett litet tips från mig till er om ni vill se en svensk bra söndagsfilm så ska ni kolla in tv4 om ett par minuter, närmare bestämt klockan 21.00 :)


Onepiece på väg till mig

Yes ni läste rätt :)
Har precis gjort en beställning på varsin onepiece till mamma och mig. Min är rosa haha, inte riktigt min färg men det gör inget för det såg ut att vara en fin rosa färg :) Till mamma blev det en enkel, vanlig svart.
På g hem till mig
Nu ska jag skära upp lite gurka till dippen och ladda inför solsidan! :) Ha en bra söndagskväll

Rensa, rensa, rensa

Nu ska jag strax hoppa in i duschen och göra mig iordning sen så ska jag ta en titt i min garderod och rensa, rensa, rensa där i. Jag har ju en byrå med lådor som jag har mina kläder i och när man inte kan få igen lådorna så är det nog lite för mycket i dem haha... Så det är vad jag ska ägna min tid idag åt, sen så ska jag även prova alla kläder jag ska ha kvar och prova vad man kan ha till som olika alternativ helt enkelt. Det här känns som en lagom söndagssyssla.

I <3 converse

Nu har jag siktat in mig på ett par nya converse skor. Jag såg dessa på en blogg förut och ja, vad ska man säga? Kärlek vid första ögonkastet kanske. Enligt mig är de helt perfekta, lite annorlunda mot vanliga och ser lite kraftigare ut än den vanliga all star-modellen :)

Dem är sååå mycket snyggare i verkligheten

Final

Nu är det bara ett par minuter kvar till finalen av melodifestivalen 2011, som den lilla schlagernörd jag är så har jag längtat lite efter den här kvällen haha..
Mina favoriter i tävlingen är Danny, Eric Saade, Nicke Borg, Brolle och alla andra utom Linda Bengtzing (men det ska vara med en sådan låt tycker jag som bara skriker schlager men den ska inte vinna). Har helt enkelt ingen given favvo men de flesta låtarna är helt okej

11/3 - 2011

Sitter här och håller tummarna och hejar på Sverige i skidskytte-VM där herrarna tävlar i stafett :)
Det blev ju lite ändrat med schemat förut så att vi skulle ha ledigt på torsdag em och lektion på fredag em men vi har haft tur så att de har ändrat tillbaka det så idag hade vi bara idrott och vi var på fyrishov och körde vattengympa :) Det var väldigt kul att prova på något annat som är en lite annorlunda träningsform, eller annorlunda är det inte men det var bara några få från våran klass som hade provat det innan så det var skoj :) Vi trodde att vi skulle få vara kvar efteråt och bada i bubbelpoolen och simma lite men det fick vi tydligen inte så vi blev mer eller mindre utkörda när vi var klara med det haha..

Buffertdag

Idag hade vi ju en buffertdag (dag när man tar igen saker som man missat eller som man fått ig i) och eftersom jag inte hade något så var jag ledig, ja nästan i alla fall, jag hade mentorssamtal vi 15.00 och det gick väldigt bra :)
Medans vi var inne på skolan så lämnade vi in Buster till en veterinär precis bredvid skolan så att de klippte klorna på honom, smidigt! Sen när vi var klara så gick vi ut och det hade börjat snöa igen... Jag blev superbesviken eftersom jag trodde att våren var på g men oj så fel man kan ha.

Romme 9/3

Jäklar vad kul jag hade igår! :)
Dagen började med att klockan ringde vid 05.00 och gjorde mig och sen tog jag bussen till centralen för att möta upp Martina där och sedan gick vi till UKK där två bussar stod redo att åka till Romme. På vägen dit så somnade jag till lite då och då men var så jäkla nervös. Hur som helst så kom vi till slut fram och då stållde vi oss i nummerordning för att få ut våra skidor som vi skulle hyra. Mina grejer passade jättebra och det var skönt för då slapp man  hålla på och byta och så. När vi var klara med det så åkte vi knapplift till en liten backe och första gången var det lite läskigt och jag ramlade ett par gånger men det gick bättre och bättre så till slut åkte vi upp i sittliften hela vägen till toppen :) Men vi åkte ner för den gröna backen ett par gånger som i början var skitläskig men det blev bättre när man åkt ett par gånger så man vet hur den såg och var m.m. Sen hade klockan blivit halv tolv så vi gick och åt lunch, pasta med köttfärssås, sen när vi var klara så satt vi där och vilade i typ 15 minuter innan det vad dags att åka igen (medans vi satt inne och åt så började det snöa och blåsa så det var inte det bästa vädret heller). Då åkte vi samma gröna ett tag sen så åkte vi över på den blåa och det gick bra sen så åkte vi ner och tog liften upp igen och åkte den blåa ända från början och jag ramlade en gång i början där den var ganska brant och sen gav jag mig tusan på att jag skulle göra det så jag nötte den backen och sista gången vi åkte den så klarade jag det så det kändes superbra :) Sen så packade vi ihop våra grejer och lämnade tillbaka dem.
När det var fixat så satte vi oss på bussen och sen så åt jag en macka och sen började vi åka. De satte på filmen "baksmällan" men jag orkade verkligen inte hålla ögonen upp så jag somnade ganska strax därefter. Jag vaknade lite då och då och varje gång bestämde jag mig för att vara vaken resten av resan men det gick sådär så när jag vaknade sista gången var vi i Uppsala så jag var tvungen att inte sova mer haha..
Jag tog inga bilder under dagen men jag såg att det fanns på fb så där kan ni kolla om ni vill :)
Vi tog den gröna långa backen längst till väster och den blå bredvid

Fjärilar i magen

Jag sitter här med grymma fjärilar i magen just nu, imorron så åker jag ju till Romme och för mig är det ju första gången som jag ska åka slalom. Jag borde inte ha så höga förväntningar på det men det har jag eftersom alla säger att det är så himla kul :)
När jag kom hem så provade jag alla kläder för att se så att det funkar och behöver jag ens säga att började svettas efter ett par sekunder så jag tror att jag klarar mig från kylan i alla fall.
Det är bara skidorna på fötterna som saknas nu :)
Jag har bra många lager men lager på lager är ju inne (eller har varit iaf) haha. Först en underställ, en kofta, en fleece och jackan och på benen har jag underställsbyxor, mjukisar och överdragsbyxorna och sen såklart skidvantar och ett pannband (som jag kanske inte behöver)

Dagens

Idag så har det varit en riktig hemmadag/mysdag för min del, det behövs verkligen ibland! Jag har för det mesta kollat på TV och sen fixat lite så som att göra rent i friddes bur och så :) Eftersom att det var varit en skön dag så har ju det resulterat i sköna och bekväma kläder :)

Jeans - Gina Troicot
Topp - Vero Moda
Fleecetröja - 8848 Attitude
På fötterna har jag ett par ballerinaskor som jag köpte på H&M igår :)

Torsdag

Idag var det ju sovmorgon och jäklar vad lektionen gick snabbt :) Vi övade inför nationella med att ha båda hör och låsförståelse. Det var lite svårt och jag blir alltid så stressad och pressad när man har en tidsgräns på hur länge man får sitta och någonstans i backhuvudet så blir det som det riktiga natinella och så känner man att man måste skriva rätt eftersom att det riktigt betyder ganska mycket för vilket betyg man vill ha i det ämnet.
Hur som helst efter skolan så åkte jag ner på stan och gjorde en synundersökning. Jag kom till stan lite tidigare än vad jag tänkt eftersom vi fick sluta lite tidigare så jag gick runt och kollade lite i olika butiker. Hittade då en fleecekofta som blir utmärkt till på onsdag då vi ska till Romme :) Men när det var fixat så gick jag till smarteyes där jag gjorde min undersökning och min syn har såklart förändrats ganska mycket. Innan har jag 4.50 på vänster öga och nu 5.50 och på höger så hade jag 5.25 förut och nu har jag 6.50 och hade bestämt mig för ett par grymma glasögon men nu vet jag inte om jag kan ha dem för att glaset blir för tjock och klumpigt men jag ska ner i helgen eller nästa vecka och kika lite mer för då kanske de har fått in nya :)

Sovmorgon

Nu kanske ni undrar vad jag gör hemma men det så att jag har lyxen att ha sovmorgon så jag ska gå till bussen och typ 20 minuter :)
Nu var det ett tag sen jag bloggade att alla mina inlägg på blogg.se har försvunnit från framsidan haha. hur som helst så har mina dagar har bestått av att gå till skolan på dagarna och sen så har jag pluggat lite på kvällarna och på måndagen och tisdagen så var jag till sjukhuset för en av mina fina bästa vänner har fått besked om att hon har en tumör så jag och mamma har varit där och hälsat på lite :) <3
Det var ganska mycket som hände i går i skolan dessutom, vi har en redovisning på svenskan i projektet "hälsa som yrke" och sen så var det ingen god lunch så jag fick ta massor av mackor och sen hade vi en redovisning i tvärgrupper i ett annat projekt som heter "kost och hälsa". Sen så var det en tjej i klassen som fick något typ av anfall så ambulansen kom och sen fick vi sluta så då åkte jag ju upp till Sandra :)

RSS 2.0