På balkongen

Kolla var mitt orangea djur har hittat en ny favvoplats ute på balkongen, som han förövrigt älskar att vara på! 



I blomlådan haha ;) men nu har vi planterat blommor där så jag undrar var han hittar på och lägger sig någonstans nu

Sim-VM

God morgon, sitter och kollar på simningen och och tio minuter ungefär så simmar både Sarah Sjöström och Threse Alshammar i finalen på 50m fjäril :) Ska bli kul och se jag hoppas på guld och silver till svenskorna haha :) 

Vädret ser lite halvmulet ut här i Uppsala men det vi ska göra idag är väl att åka och handla :)

Godnatt på er!

Nu ska jag, tror det eller ej, gå och lägga mig. Imorse så var vi ju fortfarande på båten (sen kväll+tidig morgon=trött!) så när vi hade käkat frukost så tog jag min första tupplur, den andra kom på tåget på väg hem och den tredje och sista kom för en liten stund sen i soffan medan jag väntade på att Usain Bolt skulle springa sitt lopp :)

Kryssning

Igår till idag så var vi på en kryssning jag och mamma, Sandra och hennes mamma skulle följa med också men de kunde inte följa med :( Tråkigt! 
Men men, det blev kul ändå eller snarare väldigt slappt och skönt bara. Igår kväll så åt vi, handlade i tax free, gick runt lite, var där de sjöng karaokes som senare blev ett dansgolv med massa bra musik :) Imorse så gick vi och åt frulle i resturangen och var med på musikfrågesporten. Båten kom in tidigare idag (13.45 annars 15.45) eftersom det var en weekendkryssning som går över helgen så det blev en lite kortade dag på båten :)

Liten Isabelle från när vi åkte 2008 eller 2009

Träffa Petra

God morgon världen! :)
Dagens enda plan är att träffa söta Petris för en långlunch :) Lovely!


Kolla vem som är för nyfiken för att sova!

Min plutt!

Kolla hur han spjärnar emot, jag försöker ju bara vara snäll och visa att jag tycker om honom men tydligen gillar han inte det, kanske gosade lite för mycket den här gången! Haha ;) Gulleplutten min! <3 


Underbara, älskade sommar!

Jag har klickat in mig på bloggen flera gånger och tänkt skriva men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Det enda jag gör nu om dagarna är att vara hemma, göra något litet på dagen och sen hem, men samtidigt är det också skönt att inte ha något planerat ;)

Men en sakl vi har börjat göra är att gå kvällspromenader, det är verkligen superskönt att göra det när luften så svalare! 




Äntligen lyckades jag med den obligatoriska hoppbilden! ;)

Införskaffat

Sandaler, Indiska:


Väska, second hand:


Mina fynd de senaste dagarna! :)

Brons

YES!!

Sverige spelade ju brons-match idag och vann. Det gjorde dem bra! 

Källa

Dagens planer

Imorse fick jag äntligen sova ut :) Jag har vaknat runt åtta de senaste dagarna och då är man ganska trött under dagen. 

Dagens planer blir att fixa och bli klar i rummet. Har lite småfix kvar som inte riktigt vet vad jag ska göra med :question:

Mer

Nu kallar sängen men först tänkte jag slänga in ett inlägg :) 

Idag så har vi varit lite på Gränby och handlat (igen..) och jag hittade ett nagellack som ska stärka och hjälpa nageln att växa. Håller tummarna för att det funkar!
Jag hittade även ett par enkla sandaler inne på Indiska som bara har ett par tunna remmar runt foten :)



Bilder kommer förhoppningsvis imorron, då kommer även bilder på väskan.

Trött

Blir lite tokig på mitt eget bloggande faktiskt, ena dagen så kommer det ett par inlägg och sen går det ett par dagar och då skriver jag ingenting, hopplöst! 

Anyway, igår så vaknade jag så jäkla tidigt (det var nästan fortfarande natt) nämligen klockan 06.00!! Inte kul men det resulterade till att jag var trött hela dagen. Vi åkte först till en second hand affär (där jag köpte en gammal, snygg resväska) och sen åkte vi vidare till Sandra och där var deras kusiner också :) När vi kom hem, vid 19-tiden,
så lade jag mig på soffan och somnade och sov hela natten!

Ni ska få se bilder på den, enligt mig, snygga väskan sen!

Sverige - Japan

Hela dagen igår flög iväg och likaså har dagen gjort det idag, fattar inte klockan är nästan 17 och jag sitter fortfarande i pyjamas, ja nästan i alla fall, haha! :) 

Idag har jag verkligen inte gjort någonting men ska strax fixa inne på rummet så det blir klart någon gång. Jag har fortfarnade inte satt upp gardinder så dem ska jag försöka hinna sätta upp innan 20 för då spelar ju Sverige mot Japan i damfotbollen, spännande! 

Källa

KLAR!!!

Nu är dagens första projekt nästan klart, nämligen att bli färdig med designen. Jag hittade den här på bloggdesign.nu, där en tjej som heter Rebecka har lagt ut den, vad tycker ni om resultatet? :) 

Jag blev ganska nöjd, hoppas ni också tycker om den :)

Dags att fortsätta med dagens andra projekt som är att rensa i garderoben, ses om en stund <3

Under ombyggnad

Nu har jag kommit igång och fixar och donar med min nya design men än är den inte klar. Kanske ikväll annars ska jag se till att den är det imorron :)

Ny design på G

Nu har jag kollat runt lite efter en ny design hit och har hittat en som jag tycker om! Den är inte riktigt klar att lägga upp utan jag ska försöka mig på att fixa lite saker på den först :)

Liten tjuvkik

Snart tillbaka

Det har stått lite stilla här på bloggen i ett par dagar och tyvärr så misstänker jag att det kommer göra det ett par dagar till "/
Vi håller nämligen på och möblerar om i hela lägenheten (förutom köket), jag har bytt rum till Sandras, mamma har flyttat in i mitt gamla och hallen och vardagsrummet har också fått sig en liten omgång men där är det inte så stora förändringar. Nästan allt har stått ute i vardagsrummet så därinne har det varit så mycket saker att man knappt har kommit fram till datorn, alltså mycket saker!

Men nu börjar jag äntligen se ett slut på det här "lilla" projektet men det är inte riktigt klart, tanken är att jag ska måla om väggarna, just nu är de blåa, i en beige eller grå ton och så måste vi köpa sängben eftersom jag har bytt till en som är 90 cm bred, så sängmadrassen ligger direkt på golvet just nu haha...

Hitta ut

Åh herregud vad trött jag är nu! Idag så har vi nämligen cyklat runt hela stan, vi har letat checkpoints till en tävling som heter hitta ut :) Vi gav oss ut vid två-halv tre kanske och kom hem alldeles nyss, så vi har rört på oss bra mycket idag. Vi hittade också ett utomhus gym mittemot studenternas (på andra sidan ån) i tullgarnsparken, väldigt bra att veta!

Så ser chechpointsen ut :)

ABBA

Klockan är nu mycket och ni kanske undrar varför jag fortfarande är vaken, man vafasen det är ju sommar!

Jag tror jag har fått lite ABBA-feber, tidigare i veckan så var vi på en ABBA-allsång där man bara sjöng deras låtar, tror den höll på i ungefär 2-2,5 timmar, mycket roligt och vi har precis kollat klart på filmen. Det är konstigt hur man fastnar för vissa grupper/artister under en period och sen inte lyssna alls på dem på några månader. En annan sak som jag också har tänkt på är hur vissa artister blir som legender medans andra, som har samma typ av musik, inte blir det. Det tycker jag också är lite konstigt.


Ingen ny design idag

Hela eftermiddagen har jag letat efter en fin bloggdesign men tyvärr så hittar jag ingen bra, det finns massor av fina men ingen som jag vill ha så tyvärr får ni stå ut med att rubrikerna inte syns ett litet tag till, hahah :)

Buster ute på äventyr

God morgon på er!
Hemma hos oss blev det lite kaos imorse. Jag vaknade och gick upp, kollade ut mot köket och ser att balkongdörren står lite halvöppen. Jag väckte då mamma (som hade slumrat till på soffan) och frågade om hon hade öppnat balkongdörren, hon svarade att hon hade gjort det men bara lite och eftersom det nu var öppen ungefär 15-20 centimeter så misstänkte vi båda att Buster var där, han älskar att vara där och eftersom vi inte har satt upp något nät så kan han hoppa/ramla ut, men jag kollade och han var inte det. Så jag skakde lite på matpåsen och gav han mat (han kommer alltid när man gör det) men han kom inte så vi fortsatte leta inne och ute på balkongen och så ställde jag mig och kollade ut och så sitter han därnere innanför en av grannarnas staket och käkar lite gräs och tycker att livet leker... Jäkla katt!

Min misse som fick ett litet äventyr idag!

Trött på bloggens utseende!

Känner att bloggen behöver ett litet lyft, har tänkt göra om headern flera gånger (tycker den är så tråkig) men eftersom siffrorna inte finns där det står hur lång den är och jag har provat mig fram flera gånger. Så nu börjar jag ge upp lite och pga det så tror jag att bloggen kommer att få en ny design inom en snar framtid.

Ni kanske ser att jag har ändrat lite akut på den nu med typsnitt och sådana småsaker :)

UPDATE: Och som ni ser så har jag lyckats ta bort koden för rubriken, och nu vet jag inte hur jag får tillbaka den. Typiskt!

2 juli

Herrgud var dagarna springer iväg, det är redan juli och vi har haft sommarlov i 22 dagar!
-
Idag så har vi varit och handlat lite saker till Fridde som hö, halm, spån och mat. Sen så var vi och handlade lite på Gränby innan vi åkte hem :) Hittade ett par walkingskor på rean som jag är jättesugen på att köpa så jag ska nog tillbaka upp dit imorron och prova dem i alla fall.

Shopping

Herregud så mycket rea det är nu och det bara spritter i mina shoppingfingrar, vill ha typ allt jag ser och det är inte bra för plånboken kan jag tala om! För mig har det blivit shopping i dagarna tre nämligen i måndags, onsdags och torsdags (i tisdags var ju i Stockholm) så nu har jag lite köpstopp kan man säga...
-
H&M:
-
VILA:
Tur att allt var på rean...!

28 juni - Allsång på Skansen

Såg nyss en repris på Allsång på Skansen som var i tisdags och kom på att jag faktiskt var där och kollade, dessutom var kamerna med så jag tog ett gäng bilder också, både under allsången och på djuren :)
-
DJUREN:
Här ligger sälarna och solar :)
-
ALLSÅNGEN:


Kupp från Liseberg? Ballongen flög rakt över mitt under sändning...

RSS 2.0