Klasskamp på JB

Godmorgon höll jag på att säga men då hade det ju blivit liiite fel men det kan ha och göra med att jag somnade på soffan för ett tag sen. Vaknade ju 5.20 imorse så då kunde jag vara värd att sova en timme till tycker jag :)
.
Idag i skolan så hade vi klasskampen, vi tävlade i ganska många olika grenar men kom inte till final i en enda, synd! Ganska värdelös dag förutom på lunchen när vi spelade lite skojfotboll, det var ganska kul :D

Cykeltur

Dagen började inte på min sida, var ganska irriterad och så. Men det blev bättre och bättre ju längre tiden gick, vi cyklade ut till IKEA och handlade lite småsaker. Älskar att gå runt där, man får så mycket ideér men det är synd att vi inte har någon bil för det är svårt att köpa och ta hem så mycket varor på cykeln.
.
När vi var klara där så cyklade vi hem men jag stannade på Gränby medan mamma åkte hem med kassen och kom sen tillbaka :) Där kollade vi mest runt (vi hade ju en stor shoppingdag igår på stan) men jag köpte lite saker till mamma. Glöm inte bort era mammor imorron på mors dag! <3



Varning - långt inlägg utan bild

Imorse så spelade vi paintball och det var verkligen inte min grej. Var livrädd hela tiden och första gången jag blev träffad så gjorde det supersuperont. Det gick liksom inte över och när jag sen skulle byta om så kollade jag i spegeln och jäklar vilket märke det var, är ett rött märke fortfarade (var mer rött förut) och så börjar det bli mer och mer blått nu, ganska stort faktiskt för att ha blivit prickad av en liten boll som kanske var en centimeter i diameter.
.
När chocken lagt sig lite om hur stort märket var, och svullnaden, så gick jag upp till stan och mötte Sandra, vi köpte en morsdagpresent till hennes mamma efter att vi ätit på Painini (efter lite omständigheter men det kan vi ta en annan gång), mycket gott!
Sen följde jag med henne till skolan där hon skulle göra prov, min otursdag smittade av sig lite men det blev bra tillslut och sen mötte jag upp mamma för att kolla på kläder till avslutningen, främst skor och byxor (har en gammelrosa tröja med spets på högt upp) och hittade det så nu är mina avslutningskläder fixade nästan klara, ska bara fixa en svart kofta som man kan ha över :)
.
Efter det började tålamodet tryta lite så vi gick till kinaresturangen och unnade oss lite god mat men min otur var inte riktigt slut där, när mamma skulle sno mat från min tallrik så skulle jag stoppa henne och samtidigt välte jag ut mitt eget cola-glas över hela bordet, smidigt eller...?!

Paintball imorgon

Idag har det varit en väldigt lyckad dag för min del :)

Det började med att jag tog bussen (som vanligt) till skolan, där träffade jag Petra som varit i Turkiet och blivit brun som en pepparkaka.
.
På förmiddagslektionen så hade vi engelska (våran sista) där vi lekte lite lekar som vi bestämde, kul! Sen hade vi lunch, pannkakor, potatisbullar eller raggmunk fick man ta.
På eftermiddagslektionen så pratade vi lite först och jag fick även reda på betygen i både näringslära och medicin sen gick vi ut på konstgräset bakom skolan och gjorde lite allt möjligt, vi bestämde även vem som ska göra vad till klasskampen som är på måndag, jag ska spela kubb :) Sen fick vi sluta lite tidigare så jag åkte hem och kollade lite på TV och råkade somna, hoppsan. Sen kom mamma hem och vi åkte till Gränby och kollade runt lite, framför allt på skor till avslutningen och sen handlade vi lite :)
.
Källa
.
Imorron så ska vi spela paintball, spännande, jag är lite nervös men det kommer gå bra hoppas jag och vara kul så klart :)

Idag fyller det här familjemedlemmen hela ...

img20110525_007 (MMS)

Idag fyller den här familjemedlemmen hela 10 månader :-)


NP - Matte A

Hejsan bloggen!

Sista provet i skolan idag, nationella i matte :) Herre jäklar vad trögt det gick i början, trodde inte jag skulle klara någonting alls men som tur var så lossnade det lite på slutet och jag började tänka mer och mer, det resulterade i att jag satt hela tiden ut vilket jag inte brukar göra :) och förhoppningsvis så får vi reda på resultaten på torsdag (skulle ha fått det imorron men det är buffertdag så jag är hemma) sa han så jag inte behöver gå och fundera så länge till på hur det gick.


Nja... han/hon får nog tänka om


En liten runda

Det blev en runda, men inte särskillt lång, vi räknade ut att det var 3 km (loppet är 5) men det var det värt. Jag som hatar att vara ute och springa tyckte att det var ganska duktigt att ens komma med idén och snöra på sig skorna haha :) 

Men eftersom mamma slutade sent och vi gick ut och sprang så blev det en sen middag, har precis kommit ut ur duschen och kollar på "pretty woman" på kanal 9. Riktig klassiker!  


Löprunda?

Varför går dagarna så snabbt när man är hemma under en vardag och inte är sjuk? Det är något jag upplever i alla fall. Jag har inte gjort någonting idag och kommer förmodligen inte göra, kanske att vi tar en joggingrunda runt röbo (vi ska ju springa blodomloppet på tisdag nästa vecka så vi måste ut och prova lite nu) om vi orkar och hinner, mamma jobbar sent och kommer hem om cirkus två timmar. Hur det än blir med löpningen så måste jag kolla igenom matteboken lite vi har ju nationella imorron, del 2 och jag har inte förberett mig något alls, typiskt mig... 

  


Helgen :)

Skulle ha publicerats igår :)

Här är mina planer inför helgen:
Lördag - inget planerat men jag vet att jag måste leta efter ett par jeans till avslutningen så det kanske blir på imorron :)
Sömdag - min kusin konfirmerar sig så vi ska åka och fira/gratta till att hon blivit konfirmerad :)

Sen nästa vecka så är jag ledig på måndag och onsdag (buffertdag) så då ska jag väl ta det lungt antar jag :)

Fotbollsturnering

Idag i skolan så hade vi fotbollsturnering, jag tycker ju inte så mycket om fotboll och var inte alls taggad till det så det gick inte så bra för mig men vi blev i alla fall bäst i Lisa så jag är nöjd :)
-
Egopic, har föresten samma tröja (blommiga) på mig idag :)

Malta???

Sitter just nu och väger fördelar mot nackdelar (om det finns några) med att åka till Malta nästa vecka. Om jag får ledigt från skolan så kommer jag åka själv, även om jag helst inte vill!! Btw, biljetterna är jättebilliga så om någon villig själ vill åka med mig så är det mer än välkommet! :)
Fråga: Finns det några nackdelar med att åka???
Svar: nej!!!

Don´t like thunder

Blä blä blä, jag hatar åska!!!! och mamma ska iväg om en liten, liten stund. Känns ju tryggt haha, eller inte?!


Trea

Som den lilla schlagernörd jag är så tycker jag faktiskt att det är väldigt roligt att dett för en gångs skull gick bra för Sverige :)
Jag följde faktiskt hela tävlingen (tycker inte att det är nå kul att lyssna på alla låtar så då förhörde mamma mig till provet nästa vecka men det var på) och det var en låt förutom Sverige som jag gillade, nämligen Rumänien om jag minns rätt ;) Sen var det dags för omröstningen och eftersom vi, okej Sverige, inte fick några poäng i början så trodde jag inte att det skulle bli så mycket men efter ett tag så rullade det in lite som tur var och det ledde till en tredje plats.
-
Från semifinalen

Eric Saade kom trea och ikväll spelar Sverige final i VM så jag hoppas på första plats där, tror att det är Finland de möter. Klockan 20.00 för de som är intresserade :)

Snart - Eurovision song contest

Idag så skulle jag plugga lite hade jag tänkt, lite lite har jag gjort, typ kollat igenom en uppgift men sen ingenting! Det får helt enkelt vänta till imorron för nu orkar jag inte. Om drygt en timme börjar Eurovision song contest och det kan jag ju inte missa, eller?! Nej, men jag ska kolla på det, det är ju trots allt bara en gång om året.

Idag så har det även varit en väldigt onyttig dag, men man får väl ha det i bland, right? Jag har typ stoppat i mig allt från glass till middagen som var pizza.


Lady Gaga

Kollar just nu på tvn och slog på ettan, de visar en konsert som Lady Gaga hade på Madison Square Garden i New York och jäklar vilken konsert hon har ställt med. Helt grym på att göra shower ju. Skulle gärna gå på en av hennes konserter men jag tror inte hon kommer till Sverige i år, inget jag har hört om i alla fall. Och för att inte tala om låtarna, ganska eller nja.. väldigt bra de med tycker jag!




Källa: posh24.se


Kvällsinlägg

God kväll mina kära vänner!!

Idag eller imorse så hade vi samling på fyrishov där vi skulle dansa lite men först kollade vi lite när några andra dansade, jäklar vad bra de var :) Sen fick ju vi prova på att dansa, nästan alla tjejer dansade house och det var verkligen jätteroligt tycker jag, om jag var bra? NEJ! men det var roligt och det är väl det viktigaste?

Efter lektionen var slut så åkte vi (jag, petra, martina och nathalie) ner på stan och åt på panini, mycket gott. Sen kollade vi lite i affäerer och jag fick tag på två linnen, ett turkos och ett rött, från Gina Troicot. Sen kollade vi lite mer, bl.a på kläder till avslutningen. Sen var jag tvungen att gå för jag hade tid hos min tandläkare, det gick bra och jag hade inga hål. 

Sen mötte jag upp Petra och Martina på F&S för vi skulle gå på fuego men den var inställd så det var afro i stället, jag bestämmde mig för att ge det en chans (vi gick mycket på det för ett tag sen och då tyckte jag inte om det) och nu har jag kommit fram till att det inte är en dans för mig.


Kraftkällan, kläder och engelska

Sitter just nu och kollar på semin till eurovision song contest och håller tummarna för Sverige och Erik Saade.

Idag i skolan så hade vi först engelska där vi började med ett nytt tema "crime and punishment" där vi pratade mycket om alla skolmassaker som har varit i USA, vi började kolla på en film om den första som var där 1999 i Colorado. Sen hade vi lunch och sen vet ni, då var det bråttom, vi hade en timme på oss att äta och ta oss till kraftkällan i boländerna så det blev lite tight och när det dessutom blev problem med bussen så vart jag jättestressad. Hur som helst så hade vi ett lite annorlunda styrkepass, ett slags cirkelfys med maskiner som blev tyngre och tyngre ju hårdare man körde eftersom de styrdes av luftmotstånd. 

Sen åkte vi till ica och hämtade ut ett paket från H&M, det kom lite och lite kommer senare och sen handlade vi lite också såklart.


2 veckor och 1 dag sen...

... ja så länge sen var det.

Det är äntligen maj (och har varit det ett tag haha) men det är så himla härligt och för att inte tala om vädret, det har ju varit lite sisådär men nu är det toppenväder igen :)

Idag så har vi spelat minigolf vid Fyrishov, det blev en spontangrej och var väldigt kul även om jag förlorade med nästan med mååånga poäng men som sagt, det spelar inte så stor roll.








Ja, ni kan ju räkna själva


RSS 2.0