Första advent

Vinden susar i advent
och vårt första ljus blir tänt.
Barn som har det svårt i världen,
Gud bevara dem på färden.

Mörkret tätnar i advent
och vårt andra ljus blir tänt.
Gud bevara dem som gråter.
Låt dem le och leka åter. 

Kölden biter i advent
och vårt tredje ljus blir tänt.
Gud bevara alla frusna,
ge dem värme, låt det ljusna

 Julen nalkas i advent,
och vårt fjärde ljus blir tänt.
På Guds lille son vi tänker,
när de fyra ljusen blänker.


Gårdagen och idag

Igår så åkte vi till veterinären och lilla kissen fick en vaccinspruta. Han var jätteduktig medans jag vände ryggen mot eftersom jag inte gillar sprutor. Sen åkte vi hem med honom och gick upp till gränby och handlade lite. När vi var klara där gick vi hem och sen kom Sandra och hennes mamma in och hämtade oss och sen så åkte vi ut till dom :) När vi kom fram satte vi igång med ett 1000-bitars pussel som Sandra hade köpt, mysigt! Så vi satt där och åt skumtomtar, lussebullar, drack julmust och bara mös :) Senare på kvällen efter middagen så satte vi på en film och jag sömnade efter typ halva och tydligen så snarkade jag dessutom "/
Imorse så sov jag ut länge, jätteskönt! Sen så åt vi frukost och sen så kom mormor och vi åkte och handlade lite och sen åkte vi hem och började packa upp jullådorna och håller fortfarande det. Dags att forsätta nu :)

Mycket friskis idag

Nu var det längesen men det har inte hänt så mycket i mitt liv under den här tiden. Jag går till skolan, tränar och pluggar. Det är så dagarna ser ut en dag i mitt liv just nu. Vi har ju inte några läxor och jag tror att det har gjort att det gått väldigt bra för mig om man tänker på reultat just nu, är dessutom inne i ett bra flow när det gäller det också så det är jättekul.
Idag i skolan så hade vi en liten utvärdering om kursen special idrott A som vi har haft och sen hade vi ett box-pass på friskis och svettis. Det var riktigt kul och alla pushade varandra till att fortsätta när det var som jobbigast. Det var helt enkelt skitkul! och på kvällen bar det av till kvällen friskis och svettis igen eftersom det var dans fuego som jag var på :) det är riktigt kul och jag tycker att träningformen passar de flesta eftersom det inte är så mycket styrka utan nästan bara kondition och det är bra tycker jag eftersom jag inte är så förtjust i styrkedelen på vissa pass.

Min önskelista :)

  • Kamera
  • Hängen till mitt armband
  • Pulsklocka
  • Pengar (det gamla vanliga)
  • Sex and the city 2 dvdn
  • Boken Elsas värld
  • Headset till mobilen

     

Mot fyrishov!

Nu ska mamma och jag strax åka iväg till fyrishov och kolla på innbandy. Det är storvreta som spelar och dom möter Umeå :)  
Dom är långt ifrån sin form och framgång som dom var förra året än så länge men det går inte mig något eftersom det ändå lika roligt!



I globen där dom vann SM-guld förra säsongen :)

Psykologiprov

Idag i skolan hade vi först engelska, där fick vi reda på att vi ska ha en redovisning nästa vecka. Vi blev inte klara men ska fortsätta en annan dag. Sen var det dags för lunch och sen var det psykologiprov om minne och inlärning, gick hyfsat tror jag :) Sen efter rasten så började vi kolla på en film som vi ska analysera sen utifrån socialpsykologi, kul!

Ha en bra kväll :) puss och kram

Psykologi

Idad har vi var lediga eftersom lärarna skulle på någon kurs :) Inte fy skam haha! Hur som helst. Jag har i princip bara pluggat idag till psykologiprovet vi har imorron. Jag tänkte åka ner till bibblan och plugga eftersom man inte blir störd där av allt som händer och samtidigt hämta ut en bok som väntar på mig men jag gör det imorron eller på fredag istället.


Lillkissen då!

Idag så var det ju hockey på TVn. Sverige mötte Ryssland (Sverige vann med 3-2) och en hocketfamilj som vi är satt även lillkissen bänkad. Han satt precis neranför TV och hängde med. Så himla gullig, tyvärr hade jag ingen tanke på att ta ett kort, synd att jag inte hade det för då skulle jag ha förevigat den stunden :)   

Igår - hos Linda

Igår hade Linda ett litet party, kan man väl kalla det. Det vara bara tjejer från gamla klassen och vi satt och pratade mycket om hur alla har det och om hur alla har nån som känner nån som känner nån om ni förstår hur jag menar. Uppsala är ganska litet helt enkelt!
Vi pratade, skrattade hade så himla skoj :) Det var verkligen jättekul att träffa alla igen. Några av dom som var där har jag inte träffat sen vi slutade i somras och det är ju ganska länge sen.

Ny frisyr :)

Idag så spelade vi innebandy på idrotten och vi bestämde att vi skulle spela innebandygruppen mot hälsogruppen. Vi visste ju redan innan att vi skulle förlora men jag trodde med mer även om dom inte spela för fullt. Vi förlorade med 3-5.

När vi var klara gjorde jag mig i ordning och sen så åkte jag ner på stan, skulle klippa lugg :) Jag har ju haft det förut så jag visste hur jag ville ha det men det blev inte riktigt så :( men jag tror man vänjer sig efter ett tag så att det blir finare då :)

  
Jag ville ha en hellugg men frisören tyckte något annat!

Irriterad

Just nu sitter jag hemma vid datorn och är sååå irriterad. När dom ghostade min dator så måste det ha fösvunnit en massa saker som inte ska försvinna. Allt som ligger i en speciell mapp på datorn ska inte försvinna men nu har dom gjort det, lagom kul!
Jag var ju liksom sugen på att plugga till provet vi har i nästa vecka men nu när det bara blir en massa problem så tappade jag liksom det suget. Trist!


Underbara sköna vecka

Hela den här veckan är så jäkla skön:
- Igår fick vi ju sluta tidigare pga att internet strulade och att vi ska få trådlöst nätverk på skolan. Vi slutade igår vid 11.35.
- Idag slutade vi samma tid eftersom det är gymnasiemässan här i stan och eftersom våra lärare och några elever skulla vara med på den så hade vi ingen lärare som kan undervisa oss.
- Imorron så kommer vi ha vanlig dag men på eftermiddagen ska vi vara ute och prata lite teori om orientering.
- På torsdag kommer vi ha "hitta ut" som är en orienteringsövning som vi ska göra. Mysigt att springa runt när det är fullt med snö <3 eller inte bedöm själva, haha :)
- På fredag så kommer vi bara ha att ha hälsa på fm och sen får vi sluta.

Skön vecka såhär efter lovet!


Bilden är ca ett och ett halv år gammal :)

Skön dag

Gud vilken skön dag och imorron kommer vara likadan.
På förmiddagen hade vi idrott och då ska vi börja med jb show. Det är att vi är indelade i fyra grupper och så får vi en låt som vi ska komma på en dans till, låter inte kul men det var det faktiskt. Sen hade vi lunch, pasta med köttbullar :) Sen började vi igen med studiepass och fokus projekt men eftersom internet inte funkade (vi ska få trådlöst har sladd just nu) så man måste "ghosta" datorn innan :)

Hos farmor och farfar

Jag skrev ett inlägg när jag kom hem från Malmö men jag såg nyss att det inte blivit publierat "/



Hur som helst så sitter jag just nu hos farmor och farfar :) Jag kom hit i fredags runt lunchtid och kommer att åka hem idag om ca en och en halv timme går bussen. Jag lånade en bok från bibblan "ego girl" som är skriven av Carolina Gynning. I den beskriver hon sitt liv från början, hur oglamouröst liv en modell har, sin tid i Big Brother och sen när hon började måöa sina tavlor. En riktigt bra bok som jag läste ut på två dagar. Jag gillar ju böcker där man kan känna igen sig själv i och det gjorde man i den här tycker jag.

 

 

 


Just nu sitter vi på bussen in till malmö ...

img20101102_005 (MMS)

Just nu sitter vi på bussen in till malmö c. Först gick vi till stan och kikade sen tog vi en lång promis till turning torso. När ur var klara där började det regna annars hade vi gått tillbaka :-)


Malmö

Nu sitter jag i Sandas lägenhet i Malmö :)
Vi kom fram på eftermiddagen igår. När vi kom fram så packade vi upp och kollade lite på TV innan vi gick och handlade lite mat.
Idag ska vi gå en runt i här. Först ska gå till stan, sen till turning torso och kanske förbi där zlatan har sitt hus längs vattnet annars går vi till ett mysigt fik och sätter oss. Det är bara idag som jag är här hela dagen eftersom jag åker hem igen imorron :(

Nej, Sandra väntar på att jag ska bli klar nu så jag måste gå! 


Zlatans enorma hus i Malmö


Pink - Dear Mr President

Den här låten är helt underbar tycker jag. När den var ny så lyssnade jag på den HELA tiden men som sagt så tycker jag fortfarande om den lika mycket. Det är Pink som sjunger och låten heter "Dear Mr President"


Mot Malmö

Just nu håller jag på och packar för fullt. Jag ska nämligen åka med systeryster ner till Malmö. Planet går vid halv tre så nu måste jag skynda på lite så att jag hinner för man måste ju åka härifrån ett tag innan. Det ska bli superkul att åka för jag har inte varit i malmö förut så det ska bli super!


underbara turning torso :)


RSS 2.0