100224 - senare

Nu har jag jobbat på uppsatsen klart idag. JIPPI!!!!!!!!!!!!!!!! Så nu ska jag göra mig iordning. Äta lite och fixa iordning mig. Vi ska ses 18 men jag börjar itid så kan jag göra något annat sen när jag är klar (jag kommer antagligen göra allt i slowmotion). Eftersom jag hatar att stressa så börjar jag itid. 

 
sommaren -04, jag var 10 år VS sommaren -09, jag var 14 år (nästan 15)

Är jag lik mig?  

100224

Nu är det morgon. Det innebär att jag måste fortätta lite på uppsatsen men senare ikväll så ska jag ut med Tilda. Linda och Sandra. Vi ska gå på bio och äta :) Jag tror det var snabba cash vi skulle se haha.  


Nej nu måste jag fortsätta...


Paus

Nu ska jag ta en paus i skrivandet om Anna Lindh och värma en kopp varm o´boy och ta en macka och krypa upp i soffan.
Jag kommer någ återgå till skrivandet om en timme eller så :)


Godmorgon

Godmorgon kära läsare!

Imorse när jag vaknade så var jag utvilad och kännde hur skönt det var med lov. och eftersom vi bara har det i en vecka så måste jag verkligen njuta och åter njuta. Idag står inget på svhemat utan jag ska nog vara hemma och plugga lite på antagligen så jobbar jag lite med uppstasen, vill verkligen att den ska bli klar. Jag ska försöka ta mig ner på stan senare och träna, vi får se hur det bli med det, haha :)

Nej nu måste jag ta tag i dagen och göra något.

 
Me right now, nyvaken, without make-up och obortsat hår


100222

Hejsan!

Väntar just nu och väntar på att klockan ska bli 20 så att något bra börjar på tv. Just nu går en hockeymatch-kanal varm här hemma.
Idag så gjorde jag lite mer på uppsatsen, så nu har jag gjort ca nio sidor. Man ska skriva max tio sidor och jag har inte ensa kommpit halvvägs ännu men jag ska försöka att korta ner den lite sen när jag är klar.


Avslutar dagen med en egopic som vanligt.

HM fashion studio

Jag har tagit en paus i mitt skrivande. Jag har även hunnit släng ihop en outfit från hm om hur jag vill se ut i sommar


På dagen när det är varmt...

...och lite senare på kvällen när det blivit svalare

Härliga vär och sommar hur många gånger måste jag kalla på dig?? 

Bara en massa plugg trots att jag har lov :S

Gud vad skönt att kunna sova ut på en vardag, det är inte ofta man får göra det utan att vara sjuk. Men vi har inte fått lov utan våra lärare har gett oss ganska mycket att göra, och allt är inlämningsuppgifter (uppsatser och en beskrivning på en lägenhet vi ska inreda med en viss budget) Det är tur att jag gillar att inreda anars hade det inte varit någon kul uppgift, den vet jag inte när den ska vara inne men jag tror inte att den ska vara inne direkt efter lovet men de andra två uppsatserna (en om anna lindh och en om vinter-os i Turin) ska vara inne den ena på måndagen och en på tisdagen direkt efter lovet.

Nu ska jag unna mig en tid framför tv:n och kolla på Sverige matchen som var inatt/morgon (6.00) just nu leder dom med 2-0 och dom är inne i andta halvan av andra perioden.


Jag möblerade om hela rummet på en dag

Haha i inlägget nedan så skrev jag ju jag jag skulle göra idag och jag trodde ärligt inte att jag skulle palla göra ens det. Men jag fick in ide och möblerade om hela rummet. Vad tycker ni?

      
haha vill inte att den stökiga bilden ska vara så stor pga att den är så stökig MEN VAD TYCKER NI OM RESLUTATET? jag är nöjd iaf :)


Sen så gick vi en sväng och handlade, då hade vi givetvis med oss kameran. Här är några härliga vinterbilder (dom är fina att se på med det är så kallt i Uppsala att han håller på att frysa kinderna av sig)



Självklart så avlsutar jag dagen med en egopic Godnatt och sov gott <3



100221

Idag har jag inget planerat, man vill ju inte gå ut i det här skitvädret!! Men just nu så är det bara soligt det snöar alltså inte.
Jag vaknade för ca 3 timmar sen och sitter fortfarande i min pyjamas men det kanske är dags att göra något nu. typ tvätta ansiktet lite förresten jag hittade ett nytt märke för ansiktskrämer mm jag har bara använt den en gång men man märkte skillnad direkt och så är det ett stort plus att den var billig 69 kronor kostade den här
Demons & Angels, inköpt på apoteket för 69 kronor.


Idag ska jag städa:
  • Städa Friddes bur
  • Plocka upp läder från golvet som behöver tvättas
  • Bädda sängen
  • Dammsuga och damma
hahah vi får se om jag orkar med allt

010220

Idag har jag insett att jag har sportlov :) JIPPI så skönt med lov nu, jag är så himla skoltrött så det finns inte men jag jobbar på och tvingar mig att plugga nu och hoppas att det försvinner med tiden. 
Nu på kvällen så var det Melodifestivalen. Jag hejade på Erik Linder men han kom femma, typiskt :( pch nu är det Beck - "Enslingen" Här hemma har det snöat hela dagen och nu snöar det fortfarande, underbart eller inte haha

<3

alla "prickar" är snö

även här är alla "prickar" snö 

en ljuslykta som en granne har gjort


010218 - eftermiddag

Gud så hemskt det är att åka skridskor. Jag lämnade ett par skridskor och en hjälm i skolan. Jag åkte bara i typ 1,5 timme sen satte jag mig på bänken och väntade på att skoldagen skulle ta slut, den gjorde det efter ett tag, vi fick även sluta lite tidigare. Jag forstår inte var som är så kul med skridskor, man fryser ju bara om föttena (och hela jag med för den delen) så hade mina skridskor inga taggar, det gjorde att jag inte kunde ta fart (jag sätter taggarna i isen och trycker ifrån) och inte göra något annat heller för den delen. Det var en totalt onödig dag i skolan idag. 
Sen jag kom hem så har jag bara suttit med den där förbannade so-uppsatsen och skrivit, skrivit och åter skrivit. Jag hade skrivit en halv sida innan och nu när jag är klar har skrivit nästan fem sidor. Och jag hoppas att det blev bra :S

Idag vill jag även passa på att gratta min syster som fyller 19 och ett halvt (och en dag). GRATTIS  

 

<3          


God morgon - 100218

Idag har vi friluftsdag i skolan, och jag ska åka skridskor. Man kunde välja att åka till Romme (skidor) eller till fjällnora (längdskidor eller långfärdsskridskor) men eftersom jag inte kan åka skidor så ville jag inte åka till Romme och jag vill inte åka skridskor eller skidor på vattnet, tänk om isen går sönder liksom, då är det inte lika kul längre så jag åker skridskor vid ishallen.
Igår så hann jag inte blogga eftersom vi var i skolan så sent så när jag kom hem så ville jag vila lite och sen så åkte vi iväg till fyrishov. Som ni då kanske räknat ut så var vi på innebandy. Det var Storvreta som mötte Dalen, kan ni gissa vilka som vann??

Fettisdagen och träning :) - 100216

Idag så var skoldagen som vanligt lugn men när jag kom hem så fick jag lite panik. Jag kollade på klockan och insåg att det bara var 50 minuter kvar till passet som jag skulle på började. Så jag fick lite smått panik och började typ springa runt i lägenheten om en virrig höna, men jag hann tillslut. Och det var tur det för det var ett otroligt roligt pass, och så gjorde det ju inget att jag åt semlan som vi fick i skolan heller :P Apråpå det så är det ju fettisdagen idag. Nå, har ni ätit några semlor idag?


Åhh vad jag längtar efter sommaren, den här bilden är från Malta.
Vill bara påpeka att bilden inte har något med texten att göra ;)

<3

...

Skoldagen var rätt lugn idag, men tydligen sp var det något som var ganska utmattande för när jag kom hem och varit hemma i ca 1 timme så somnade jag och sov ganska länge :S det var inte så bra!
Men när jag vaknade så var det tjugo minuter kvar till innebandymatchen mellan Storvreta och Varberg, den visades på tv och det blev oavgjort så Storvreta fick bara ett poäng, men nu ligger de i topp igen, tror jag. Matchen slutade precis så nu ska jag kolla på Spårlöst för att sedan hoppa in i duschen.  


Så här såg det ut utanför tidigare idag.


Valentines day 2010

Har nu haft en bra dag idag? Det har jag haft :)
Sen så fick jag min present av mamma, en vibrerande mascara som var toppen. Av mig så fick hon stöd där man kan ställa kokböcker och en liten duschtvål med bodylotion, tror att hon blev glad iaf :) och av sandra så gick vi en personlig presentation om oss och efter ett tag så sprutade tårarna.
Jag älskar er <3 och alla i min närhet, ni är guld värda <3



Nu ska jag krypa upp i soffan med min Ben&Jerry

Gränby C

När vi var klara imorse så gick vi till Gränby. Jag skulle köpa ett par presenter till imorron och jag hittade lite saker som jag köpte.

Jag skulle även lämna tillbaka (eller snarare reklamera) ett par skor som jag köpte för ett tag sen som hade gått sönder så jag fick pengarna tillbaka så då passade jag på att köpa ett par andra skor som jag har längtat efter ganska länge och då behövde jag bara lägga till två hundra kronor



Mina nya skor

OS

Inatt invigdes OS i Vancover. Jag skulle ha velat se det man eftersom det var mitt i natten så kollar jag på en repris istället som börjar vid 11
Idag är det bla skidkytte; så med andra ord kan man säga att Sverige har en bra chans att ta medalj redan idag, första dagen :)   


Sandra surprise :-D



  




Bilder säger mer än ord.
I love you <3

100212

På SOn så håller vi på att skriva en uppsats som vi fick veta när vi började i januari. Jag har valt att skriva om "mordet på Anna Lindh" och det var lite läskigt att hennes man som hon då hade oxå har dött. Han dog idag, hemma. Det är alltså lite läskigt att han har gått bort och att jag har valt att skriva om det och börjat funderat lite kring det.



Dagens fråga
: Vet ni vad IKEA står för??


Eftermiddag

Nu har jag varit hemma i ca en timme. Så skönt med helg. Jag älskar känslan att veta att man inte brhöver gå upp på morronen utan man kan sova de där extra timmarna som gör att man oftast vaknar pigg och utvilad. Man känner ingen stress utan har tid på sig att göra sig iordning tex.

Skoldagen idag var riktigt seg. Jag kände redan imorse att jag var supertrött; oftast så är man ju trött på morgonen men blir pigg ganska på en gång men imorse var det annorlunda. Jag vaknade trött och förblev trött och i skolan så var jag så trött på svenskan att jag nästan inte visste var jag skulle ta vägen.



En sak till bara JAG VILL HA SOMMAR OCH VÄRME och ha bort den här jobbiga snön :P

God morgon <3

Idag har vi sovmorgon, men jag ska åka om fem minuter ungefär så det blir ett väldigt kort inlägg eftersom jag inte skrev igår.
Igår så fick jag och mamma en kul överraskning av min syster. Det var en mini-löpsedel från "aftonbladet" (jag hoppas ni förstår vad jag menar. Jag ska ta kort på det senare så kanske ni forstår) och jag blev faktiskt lite rörd av den, den var så söt :)

Igår var det även nationella och jag hoppas att det gick bra ;)

Det var allt för nu


100210

Jag tänkte bara berätta lite snabbt om dagen och morgondagen.
Idag var det vanlig skoldag fram till lunch, sen gick vi till "hälsoäventyret" Det var tema kärlek. Det var helt ok även om det var lite tråkigt ibland med en massa s.k övningar (när man ska ta ställning till saker och ting). Sen slutade vi och jag tog bussen hem. Senare på kvällen så tog vi oss till fyrishov där det (som vanligt) var innebandy. Det var Storvreta som mötte Helsingborg, det var såklart Storvreta som vann :)
Imorgon är det tvärt om mot var det var idag, då är det vanlig dag på slutet av skoldagen eftersom det är nationella. Jag är hur nervös som helst och jag hoppas innerligt att det blir bra :S Och som sagt så är det vanlig skoldag senare efter lunch.
Usch, vad jag är nervös. Nej nu ska jag sova och inte tänka på nationella!
<3

Nationella prov

Idag var det ju första nationella programmet, nu återstår bara sju stycken :) Det gick bra (hoppas jag) och det var en lättnad att veta att det inte är så svårt utan att alla som sitter i klassrummet har samma förutsättningar som sitter där inne (jag var ju sjuk så jag är glad att det inte var ett vanligt prov). På torsdag är det ett nytt nationella och det är jag supderduper nervös inför eftersom det inte gick så bra när vi förberedde oss för det och skrev en egen uppsats :S  

 



Men nu är stolt - jag har precis slagit allas (mina "vänners") rekord på ett spel på facebook och jag började spela det i söndags, haha :D


<3

Bloggtorka

Heej alla underbara :)

Nu har jag haft bloggtorka i en hel vecka, men jag har varit sjuk och så har det varit mycket i skolan.
Jag kommer inte ihåg så mycket av veckan men det har varit hektiskt (känns det som iaf) men i fredags så var det rätt lungt ochdet var skönt att komma hem och se två underbara dagar av bara vila (haha, trodde jag) och allt var som vanligt på lördagen och vi hade bestämt med Sandra och hennes mamma att gå på Afro Dans och det var väldigt kul och jag tror att jag kommer gå dit fler gånger. Efter passet så bestämde vi att vi skulle åka ut till sandra och mysa och det var det på kvällen men på natten, mellan lördag-söndag så blev jag riktigt dålig så vi åkte hem ganska tidigt på söndagen och jag var hemma idag men imorron så kommer jag till skolan. Vi har nationella!!! Wish me luck


Innebandy :)

Nu har jag varit hemma i en och en halv timme ungefär. Vi (klassen) var på en konsert efter skolan som var obligatoriskt. Dom sjöng Michael Jacksson låtar, det var ok. Men man kan inte göra hans låtar bättre än vad dom är eftersom de redan är perfekta!

På tv här så är det innebandy. Nu är det tjejer (damerna), Falun-Rönnby. Då böt det nämnas att Rönnby är regerande svenska mästare och senare vid 19 så börjar herrarna att spela dock så spelar inte Storvreta utan ikväll så är Falun-AIK.

<3


RSS 2.0