My day

Idag i skolan så samlades vi på fyrishov men vandrade vidare till fyrisfjädern där våran spec idrott skulle vara. Som ni kanske förstår så hade vi badminton då, väldigt kul! :)
Sen så åkte vi tillbaka till skolan och väl där så var det lunch och sen matte. På mattelektionen så fick vi bland annat reda på våra resultat på "diagnosen" som vi gjorde första veckan och jag är inte nöjd med mitt resultat även om det var en bra bit över "g-gränsen" och jag är inte nöjd eller rättare sagt så är jag mer besviken eftersom jag vet att jag egentligen kan det.


Bättre sent än aldrig

Jag lovade ju att jag skulle visa vad jag shoppade förut och eftersom jag håller vad jag lovar så kommer det nu :)


1. Ett hänge till armbandet (7an) men jag har bara eiffeltornet
2. Skjorta från Gina Tricot
3. Tights från Cubus
4. Hänge i form av en ängel Guldfynd
5. Träningsbyxor Stadium
6. Hänge i form av kinatecken (en av dom betyder lycka)
7. Armbadnet som alla hängen sitter på (har även ett grönt fyrklöver)

Köpte även en stickad lång kofta, skjorta/blus, armband, skinnhandskar, stickad stor halsduk och ett svart baslinne från Cubus men det fanns inte upplagt på deras hemsida..


Still sick

Hallo!

Jag är så grymt trött just nu att jag skulle kunna somna sittandes men jag ska försöka skriva klart det här innan i alla fall :)
Hur som helst, idag var jag såklart i skolan och dagen började med idrott på konstgräset som lillebror höll (2:orna) som var väldigt kul. Vi höll på med det i ca en och halv timme sen så var det lunch och sen så hade vi studiepass där vi fick en uppgift som handlade om word (vi fick ett papper och ett dokument och vi skulle göra om dokumentet på datorn så att det såg ut som det på pappret)
En helt perfekt måndag som var en lagom start på veckan, speciellt om man som jag är sjuk.


Sjukling som ligger nedbäddad

Har glömt bort att det var så här jobbigt att vara en sjukling! Kroppen har verkligen tagit ut sin rätt när jag inte inte har lytt och gjort andra saker trots att jag var sjuk men nu är jag alltså helt slut. Jag ligger här, nedbäddad i sängen och dricker varm choklad och mår alltså inte alls bra :( Måste vila nu så att jag är bättre imorron när det är skola igen :)

Thomas Sabo

Gud vad jag är trött! men det har en anledning och det är att jag och mamma åkte ner på stan imorde och var där ca halv elva. Vi skulle fixa lite saker som tex så köpte vi ett armband, som man kan sätta på egna hängen på, inne på smycka från Thomas Sabo och så köpte jag lite berlocker från guldfynd. Sen så gick jag in på cubus och bytte en tröja från igår och köpte istället ett par skinnhandskar :) Sen så köpte jag lite saker från stadium också. Visar bilder senare ikväll, så kika in då :)
Efter det så åkte vi hem och sen till gränby där vi handlade lite saker till lunchen som vi åt för ett par timmar sen och nu ska vi strax äta middag, är fortfarnade mätt sen lunchen haha...


Trött, trött, trött

Hello!

Nu sitter jag här och är så trött att jag tror att jag kommer somna i stolen haha.. Nej då så farligt är det inte men jag är riktigt trött och tung i huvudet och kroppen pga av min förkylning :( 
Hur som helst så drog jag nästan på en gång efter att jag bloggade sist. Jag tog bussen till stan och sen så åkte jag vidare till allianshallen där vi skulle ha vårat förmiddagspass och då specialidrott. Det var riktigt kul, vi började ute med uppvärmning som då var doppboll och svanskull. Sen så spelade vi fotboll ett tag ocg gick sedan in. När vi väl kommit in så gick vi till en plan och körde pansarkull (där är man indelade i lag om tre och alla lag fick en tunn madrass att skydda sig med utom ett lag som skulle skjuta på alla och när en i laget blev prickat så bytte man plats) och så förde vi ultimate (man har frisbee och ska försöka göra mål i motståndarens mål). Efter det slutade vi, och klockan har precis passerat elva, och jag tog bussen hem. Väl hemma duschade jag och gjorde mig iordning och åkte ner på stan. En fågel har viskat i mitt öra att det var rea på allt på cubus så jag åkte dit och hittade en hel del kul :) Kan visa er sen :)  

Puss och kram <3

God morgon!

Jag sitter här ganska nyvaken och har bara ätit frukost. Idag så har vi bara specialidrott på schemat och det är väldigt skönt att eftersom jag är så himla förkyld, har sjukt ont i halsen och känner hur det börjar rinna mer och mer i näsan :( inte kul! 
När jag kommer hem så ska jag skynda mig (lite beroende på hur jag mår) hem och göra mig iordning och sen så ska jag förhoppningsvis ner på stan och kika lite i butiker :)


Onsdagen 25/8

Nu sitter jag här ännu en eftermiddag och gör ingenting. Det är så skönt att man hinner göra så mycket på lektionerna och inte behöver ta hem några läxor och sånt, utan hemma så behöver man bara plugga till prov. På fm passet så hade vi svenska och vi gjorde två stycken uppgifter och så läste vi ett tag (jag började läst storlek 37 av Denise Rudberg) och sen var det lunch, pannkakor och jag kan säga att dom var riktigt goda :) Sen efter en timme så började em passet, då var det medicinsk grundkurs och då fick vi skriva hur vi vill att läraren ska kägga upp lektionerna och vad vi vill göra, kul men det var svårt att komma på så där på rak arm vad man ville göra!


24/8 - 2010

Hej på er :)

Nu sitter jag här i soffan och kollar på TV. Just nu kollar jag på Biggest loser men om tio minuter börjar Fångarna på fortet igen, kul kul, jag tycker att det är superkul att dom har börjat att visa nya versioner av gamla program. 
Nog om det! Skoldagen idag var kul, det började med att vi satte oss i klassrummet och fick en skrivuppgift som vi skulle bli klara med och jag blev inte det så jag ska skicka den till våran mentor alldeles strax. Sen hade vi spec idrott, då hade vi fotboll på konstgräset utanför skolan och såklart så regnade det så man blev ganska blöt. Efter det så gjorde vi oss iordning och gick och åt lunch, pasta med köttfärssås. När det var slut och klockan hade blivit 12.35 så började vårat em pass där vi skulle ha matte och läraren presneterde sig lite och vi gjorde detsamma sen så kollade vi på film som handlade om siffran ett, hur den uppstod och jag kan säga att det var rena rama sömnpillret! Den rekomenderar jag inte haha..

Puss & Kram    


Måndag

Hello!

Dagen idag i skolan var lugn. På morgonen så fick vi våra datorer och hela fm passet satt vi och höll på med dom och sen var det lunch och på em passet så satt vi också med dom och installerade saker, när vi var klara så slutade vi och då hade klockan hunnit bli halv två ungefär. På vägen hem så åkte jag förbi mammas jobb (hon jobbar alldeles bredvid JB) så jag stannade där till fyra ungefär och sen så åkte jag hem. När jag kom hem så satte jag mig vid datorn som jag tog med mig hem och försökte hitta där man stängde av så att jag kan gå in på internet hemma och efter många om och men så hittade jag tillslut rätt och nu sitter jag här och fösöker lära mig var allt finns och så :)


Längesen

Hej på er :)

Nu var det längesen jag bloggade men jag började ju skolan i måndags och jag var riktigt trött vilket resulterade i att jag somnade vid nio-halv tio-tiden varje kväll så det är därför jag inte bloggat :) Men nu är jag alltså back in buiseness och allt kommer vara som vanligt från och med nu.
Sen jag skrev sist så har jag som sagt varit i skolan och imorron är det dags igen och då kör vi igång med schemat så det ska bli väldigt spännande! :)

Svar

Det var ingen som gissade på vad våran klass heter :( Men här kommer svaret iallafall. Den heter Lisa, haha. Om ni undrar varför alla klasser där heter så konstigt så är det för att allt är uppkallat efter John Bauer :)


Back to school

Hej på er :)

Det har blivit dåligt med uppdaterande på sista tiden men i söndags uppdaterade jag lite och senare den kvällen var vi i ishallen och kollade på hockey, almtuna mötte ett ryskt khl-lag. Dessvärre förlorade dom med 6-2 :S men det var kul att se iaf :) 
I måndags började jag på JB och vi började med att åka till fjällnora och sov kvar till tisdagen, men som sagt var vi i fjällnora och det började med att vi samlades på skolgården och sen blev alla inkallade till storskogen (ett stort rum som är typ uppehållsrum) där det var upprop och sen gick alla till sina resp klassrum. Där hade vi ett till upprop och sen gjorde vi några lära-känna-varandra övningar, sen kom bussen som skulle ta oss till fjällnora och vips så satt jag på bussen till fjällnora. När vi kommit fram dit så gick vi in i skogen typ 50 meter och blev indelade i grupper (som vi lagade mat och sov med, gjorde även lite övningar inom gruppen). När det var klart började vi laga lunch och sen packade vi och satte upp tältet. Sen fick vi lite dötid och det var ganska många som gick ner till fotbollsplanen och jag och några andra gick och kollade på. Sen gjorde vi lite namnövningar så att vi skulle lära oss namnen på alla. Sen gick vi en runda i skogen (fjäderrundan) som gick ut på att man skulle samla fjädrar och vi gick inte bara våran klass utan alla nya ettor gick så det var bara jag och en kille från våran klass. När vi kom i mål så kom vi fram till lägerelden där vi grillade hamburgare mm, väldigt mysigt :) Sen gick vi tillbaka till våra tält och jag fick grymt ont i magen så jag gick och la mig en liten stund men somnade inte utan snackade med några andra som också satt därinne. Sen när klockan blivit 22 så gick vi tillbaka till lägerelden och då var det dags för en spökvandring som var riktigt kul faktiskt. När vi var klara där hade klockan blivit närmare halv tolv och vi gjorde oss iordnign för sängen och de som jag sov med (jag, elin, melinda, pontus, calle och daniel) bestämde sig för att sitta uppe och prata jag gjorde detsamma ett tag men efter ett tag orkade jag inte mer utan somnade gott :) 
På morgonen så  blev vi väckta vid 8-tiden och då var det dags för frukost. Sen gjorde vi oss iordning och efter det packade vi ihop tältet. När det var klart så gjorde vi en överlevnadsövning innan det var dags att gå upp till bussen so skjutasade oss hem igen och jag kan säga att gud vad det var skönt att komma hem!!   
När jag kom så grattade jag min syster som fyllde hela 20 år igår :) Vi åt tårta och hon fick presenterna som jag köpt åt henne. Samtidigt så kollade vi på en film som mamma hyrde, snabba cash (tredje gången jag såg den) och sen så gjorde jag inte så mycket förutom att packa upp och sånt. När det var klart gjorde jag mig iordning för att sova och satte sen på en annan film som jag somnade till hihi... 
Imorse så vaknade jag och gjorde mig iordning och sen fick jag skjuts till skolan av mamma och väl där så fick vi en massa info om allt möjligt, vi fick även scheman. Efter det fick vi sluta och jag åkte hem. Väl hemma kollade jag klart på filmen som jag somnade till och bara vilade, skönt, och det temat kommer vara som en röd tråd genom min kväll, bara ta det lungt och vila mig för imorron har vi en massa prov aå alla lärare ser var vi ligger i alla kurser, inte kul :(

BTW, vet ni var våran klass heter? Det är en figur som John Bauer har ritat men tjejnamnet är vanligt. Svaret kommer senare ikväll.

14 augusti 2010

Hej på er :)

Igår så bloggade jag inte pga att jag fyllde år och så hade vi bjudit in en del av släkten som kom på eftermiddagen och så kom Sandra och Tilda också, kul! <3 :) 

När alla hade kommit så åt vi mat, potatisallad med fläskfile, mums! Sen så pratades det vidare med alla och sen så var det efterrätt och sen så öppnade jag och Sandra paket (Sandra fyller år på tisdag), jag fick bland annat en filt av farmor och farfar som jag just nu har kurat in mig i :) Sen var det dags för tårta.   

 


Jag, 15 år

Jag, 16 år

Ser ni någon skillnad?


God morron :)

Idag är det ju fredag och jag ska fixa klart lite saker inför mitt och sandras lilla party vi ska ha imorron :) Ska bland annat åka till gränby och fixa lite typ köpa en ny kjol och sånt :) Sen så bär det av hem och jag ska fixa lite småsaker på rummet typ ställa allt på rätt plats och lägga ut lite saker i förrådet :) 

 
Före och efter - bild

Målade även om en annan blompedistal som jag har som bord :)


 

Har städat och målat

När jag vaknade imorse så åt jag lite frulle samtidigt som jag slökollade på tvn som tog med mig alla målargrejer och satte mig där och målade ett lager till på blompelaren och sen så började jag lite smått och att städa i mitt rum men det resulterade i att jag städade ganska ordentligt så det är skönt nu eftersom vi ska få gäster på lördag :) Nu ska jag ta en dusch och sen så ska jag göra mig iordning för ikväll så spelar Almtuna sin första träningsmatch här hemma, wiiiiiiiiiie (happyface)



Börjar bli nervös

Nu har jag målat blompedistalen en gång, men måste vänta till imorron innan jag målar en gång till.

Idag på posten så kom ett brev till mig från John Bauer.  På den stod det vad man skulle ha med sig till våran övernattning i fjällnora. Det var mer än jag trodde att man skulle ha faktiskt, och nu märker man hur otroligt nära det är, jag menar jag börjar om 5 dagar, kan ni förstå 5 dagar (!?) jag kan in te göra det. Då börjar ett helt nytt äventyr och jag vet inte hur det kommer bli, men det jag vet är att det kommer bli spännande att se alla nya ansikten och människor :) 



H&M news

Nu har även h&m fått in lite nya, fina höstkläder. Min favorit är de fina bruna skinnstövlarna och linnet med transparenta band :)


Vaken tidigt

Imosre så vaknade jag av att mormor ringde och frågade om jag skulle följa med och handla, hon visste att jag behövde handla ett nytt liggunderlag eftersom vi ska fjällnora på måndag. Så jag har kolla runt lite så vi åker antagligen till jysk och handlar :)


Ny blompedistal

Idag på stan hittade jag en ny blompedistal. Den är vit nu men ska bli svartlackad inom en snar framtid, så det är morgondagens to do, att leta efter svart färg ska kolla upp vilken färgbutik som ligger närmast mig i uppsala :) I övrigt på stan hittade jag ingenting, det var väligt urplockat och det mesta fanns bara kvar i stora storlekar, trist :(

To do

Dagens planer blir till att åka ner på stan och leta efter en fin bricka som jag ska ha på en blompedistal har redan en men den är förliten så ska leta efter en ny men den som jag har får duga så länge. Sen så ska jag även gå in på secondhand-butiker och leta efter en hög blompedistal som jag ska måla om, om den inte redan är svart.

Sen ska jag även kolla om jag hittar något snyggt nu på slutrean :)




Fynd

Hi Hello Hey :)

Har jag berättat om mitt fynd som jag gjorde på Åhléns igår? Jag var som sagt på Gränby igår och gjorde ett jättefynd :) Jag letade efter två st ljushållare i olika höjder och hittade ett par på Åhléns, där inne var del halva reapriset på dom så jag betalade bara 40 kronor för dom tillsammans. Det kallar jag fynd!


Nu på kvällen ska vi antagligen gå till ishallen där dom presenterar Almtuna lag inför den kommanade säsongen :) Det börjar om lite mindre än timme så jag håller på med maten nu!

<3


Oväder

Gud vilket åskväder det precis har varit. Det har mullrat och blixtrat om vartannat och jag är ensam hemma "/ Nejdå det gick ganska bra.. 
Har gjort lunch också som jag precis tagit sista tuggan på :) 

Vet ni vad jag just kom på? 
Jag börjar skolan om en vecka. Om exakt en vecka med tiden också så vet jag vilka personer jag ska gå med, och får en känsla om hur allt ska bli. Det är med skräckblandad förtjusning som jag längtar, jag längtar verkligen för jag vill veta hur det kommer bli men jag är så sjuk nervös.    


Nytt från Gina Tricot

Nu börjar hösten närma sig och alla butiker börjar få in sina höstkläder, vilket jag tycker är ganska kul att kolla in :)
Nu till hösten så är det ganska jordnäa färger som gäller, antingen med småmönster på eller så är det enkelt och enfärgat.


My day :)

Hello :)

Nu sitter jag här ännu en kväll och inte gör något speciellt hihi...

När jag vaknade imorse så fortsatte jag kolla på en film som vi har på en annan dator som jag snart är klar med :) Sen gjorde gjorde jag lite brunch, fyllda wraps, mums! Sen kollade jag lite på tv på lite talkshows och sånt sen så åka jag och simmade men idag simmade jag inte alls långt typ 20 längder för det var så jädrans mycket folk och jag orkade inte trängas med alla, så efter ett tag fick jag nog och gick upp.
När vi var klara där (mamma fortsatte simma) så åkte vi hemåt men stannade vid ica och köpte med oss mat som vi när vi kom hem :) 


 




1 augusti

Herregud, det är redan augusti! Sommar'n har gått så snabbt och jag har inte hängt med, var tog den vägen liksom?

Det är ju ett tag sen jag bloggade och ska jag avslöja vad som hänt i mitt liv sen dess...? NOTHING!!!!
Alltså har ni inte missat något från min sida heller :)
Men idag i spöregnet så cyklade jag med Sandra och Tilda för att överraska Linda på hennes jobb, vi cyklade ca 5 km innan vi kom fram till butiken och i spöregnet så ni kan ju tänka er hur vi såg ut när vi kom fram, genomblöta och korkad som jag var sminkade jag mig så det hade ju såklart runnit också, håret stod på enda, ja ni kanske förstår haha.. Hur som helst, när vi kom fram så satte vi oss i den mysiga cafeterian med varsin av det godaste väfflorna som finns, det slog mig när jag satt där att cykelturen, som var ganska lång, inte gjorde ett dugg för vad gör man inte när man umgås med de finaste personerna som finns med en god måltid framför sig, jo man njuter som bara den! När vi var klara med det så kollade vi runt lite i butiken men vi handlade inte så mycket, lite småsaker bara :) Sen var det dags att krama både Linda och Sandra hejdå <3 Men som tur är ses i vi imorron också <3


RSS 2.0