Goddag

Nu har jag nyss kommit hem från ett shopping centrum. De var nästa bara tråkiga affärer där, typ kappahl, lindex, team sportia mm. Men jag hittade en kofta ifrån HM som fanns :) Den är riktigt snygg och bild kommer. Jag lovar!

Ikväll är det "tre systrar och en mamma" på tv
Det är en amerikansk romantisk komedi från 2007. Den handlar om Daphne som är en ensamstående mamma som inte låta bli att lägga sig in sina vuxna döttrars liv. Speciellt när det gäller yngsta dottern Millys kärleksliv. Hon bestämmer sig för att hjälpa Milly på traven och sätter in en kontaktannons i en tidning (har jag för mig).
Den ska bli skoj att se.




Min Blogg!

Jag har tänkt göra min blogg lite mer personlig. Jag har tänkt att det ska vara en del av mitt liv, som mest tyvärr innehåller skolan och plugg mm men jag ska försöka göra den lite mer om mode dvs kläder skor och nya trender som ligger mig varmt om hjärtat även om jag är lite svår för vissa trender som tex låghöga stövlar men jag tycker det blir snyggare och snyggare. Men jag måste säga att jag kan ha svårt för just den trenden för att jag såg den för första gången på en tjej/kvinna som hade svarta lårhöga stövlar till ett par kort ljusblåa jeansshorts.

Nu vet ni vad jag kommer göra med min blogg i framtiden, jag kommer börja med det när jag känner mig redo och har fixat saker som jag vill förändra min nuvarande blogg och liknadnde. Så kolla snart så kommer ni nog att få mycket inspiration till vintern och våren.


Ikväll är det IDOL!!

Nu sitter jag och filosoferar. Jag ska snart åka ner på stan och möta mamma. Jag vet inte riktikgt om jag kommer att hitta eftersom jag inte är riktigt hemmastadd i den här staden men det löser sig nog :)

Ikväll är det som sagt Idol. Det är det Las Vegas-tema. Vet inte riktigt vad det innebär men det ska bli kul att se :D. Jag var nyss inne och kollade på Idols hemsida där man kan diskutera om Idol, där står det att dom tycker Mariette ska åka ut :( Jag tycker det är tråkigt att folk skriver så bara för att dom (i det här fallet Mariette) gör sin egen grej men samma stil passar väl inte alla?? Jag har gillat Mariette sedan jag såg henne på TV första gången och jag diggar hennes stil otroligt mycket!
Mina favoriter i Idol är just nämda Mariette ochsen så gillar jag även Tove.


Hos farmor och farfar

Hejsan hoppsan!!

Idag när jag vaknade och kollade upp så fick jag en chock. Jag visste inte var jag var!! (Nu låter jag som han som inte visste vem han var). Men efter ett par sekunder så kopplade jag att jag ju var hos farmor och farfar :)
Efter att jag legat och tänkt på det en stund så gick jag ner och åt frukost och gick sedan och duschade.
Efter det började vi baka kladdkaka och wienerbröd. MUMS.

Nu ska vi snart åka ner på stan och kika i affärer tror jag :) Igår var vi också nr på stan och då leteadde jag efter en halsduk med passande vantar men jag hittade bara en halsduk, inga vantar :( så håll tummarna för att jag hittar det idag.

Börja kommentera, jag ser ju att det är folk som är inne på min sida!!

//Isabelle


kl: 10:51

God morgon!

Jag gick upp för en stund sen och sen dess har jag bara hunnit äta frukost. Idag ska jag träffa Elin för en fika på stan, vilket ska bil kul, det var väldigt länge sen vi sågs. Sen ska jag nog åka till farmor och farfar. Det ska bli kul :)

Nu ska jag gå och göra mig iordning lite mer. Kommentera vad ni tycker om min frisyr, även om ni tycker det var fult!! (i inlägget under)

Ha en bra dag, jag kommer nog inte hinna på ett par dagar eftersom farmor och farfar inte bor i Uppsala.

Min dag

Imorse vaknade jag runt 8-9-tiden och gick upp och gjorde mig iordning eftersom jag skulle vara hos frisören vid 11. Väl där bestämde jag mig för att klippa av håret till axelkort, jag har länge velat göra en förändring och nu kände jag att det var dags och jag blev otroligt nöjd :)





När jag var klar där gick jag runt på stan lite och gick i på Gina Tricot så hittade jag den snygga tröjan som man bara ser lite av toppen på, jag försökte ta en bild men det bliev ingen bra så lägger upp en senare. Sen åkte jag upp till mammas jobb lite och tog hand om småbarn, gud så söta dom är när dom är runt 1-2 år. När mamma slutade gick ner till stan och sen var det hennes tur att klippa sig så jag följde med :) sen efter det åkte vi hem och nu har jag bara latat mig och tagit bilder på in nya frisyr :D


Opps! nu börjar de desperata hummafruarna igen! Ha det bra <3


Min dag i ord...

Idag vaknade jag runt nio och satte vid datorn nästan på en gång, där har jag suttit fram till runt 18-tiden. Vad har jag gjort där hela dagen? Jo, jag har spela The Sims. Jag har skaffat en familj til min sims-kvinna :) Så nu har hon en man och barn. Riktigt kul spel. Jag kommer ihåg när jag var mindre så vill jag spela det men jag vågade inte, jag vet pinsamt, jag var rädd för satt det skulle börja brinna och för tjuvarna som kom ibland :S men som tur är har det gått över och jag har upptäckt hur kul det spelet värkligen är ;).

Imorron har jag klipptid men jag vet inte hur jag ska klippa det. Jag är riktigt trött på att bara ha det hänga, jag vill klippa det kortare, kanske axelkort, jag vet inte och så vill jag färga det mööörkt men det har jag inte tid för imorron. Jag vill ha mitt hår kort men eftersom jag jag ganska självlockigt hår så vet jag inte hur det blir, men i och för sig så är det ju bara hår som man kan sätta upp och så växer det ju ut med tiden :)


min dag på en bild


Lördag, kl:18.00

Idag vaknade jag ganska tidigt, vid 10 ungefär. Sen bar det av till affären och vidare till skoaffären. När vi kom hem var vi hemma en stund och sedan åkte vi till Gränby och kollade lite men jag hittade inget kul :(
Just nu kollar vi på "Vem kan slå Filip och Fredrik" och jag ska nog spela lite mer the Sims nu!!
Nu ska jag ska jag gå, Hej Då!

Ingen skola på tre veckor :D

Hejsan!
Nu är jag happy:). Vi har lov i en vecka nu och efter det har vi prao i två veckor. Om ni vill träffa mig undeer den tiden så är det bara att komma och hälsa på på "jobbet" :P
Idag hade vi Lucia-övning i skolan. Varför blir man alltid så glad av dessa eviga sånger? På tal om sång så är det ju Idol ikväll och det är rocktema så bli riktigt skoj att se :
  1. Erik ska sjunga "Why can't this be love?"
  2. Eddie ska sjunga "Beautiful Day"
  3. Erika ska sjunga "Here without you"
  4. Mariette ska sjunga "Just a girl"
  5. Rabih ska sjunga "Driving one of your cars"
  6. Tove sak sjunga "Living in America"
  7. Nicklas ska sjunga "Black hole sun"
  8. Reza ska sjunga "Don't stop me now"
  9. Calle ska sjunga "Are you gonna go my way"
Ha en bra kväll, Puss Isabelle

Dagens dag :)

Guten Tag!

Vet ni vad? Jag har inte suttit vid datorn på tre dagar (tror jag) :)

Idag var jag som vanligt varit i skolan, och det hände inget speciellt, eller jo det gjorde det. När vi skulle ha syslöjd (undrar om det är ämnet jag hatar mest??) så skulle va ha fika som skolan anordnat men vi slapp inte slöjden bara ca 20 minuter.
När jag kom hem från skolan så började jag plugga so på en gång för vi har prov imorron :S, inte kul. Men jag slutade för ungefär en timma sen. Snart ska jag gå iväg och kolla på ishockey, kul kul och skönt att tänka på nåt annat än provet.

Från en sak till en annan; är det någon som har ett bra tips på ett läppbalsam eller liknande? Svara gärna :)

auf Wiedersehen


Haha, kanske ska satsa på en från B&J


GodMorgon

God morgon!

Igår åkte jag som sagt hem från Sandra. På väg hem svängde vi förbi Maxi och handlade lite till frukost och så. Jag köpte även ett par tofflor från Sheephard, som är otroligt mysiga :)

När jag kom hem så gick jag direkt och lade packningen i rummet och lade mig sedan i soffan under en filt. Med fem väskor och en skolväska så blev det ganska många saker att bära upp.

Tack underbara Sandra för en mysig vecka <3 trots mina försovningar och stress. 

Puss


Matdags

Nu har vi precis ätit middag. Det var chickenbits och pommer frites som stog på menyn :)

Jag ska åka hem nu ikväll, mormor skulle komma och hämta mig sen så åker vi antingen hem eller åker och handlar. Vi får se

Vi kollar på vänner-serien nu, varför blir man alltid på så himla bra humör när man ser den?


Jag i somras när vi åkte till kusten :D

Tips till Rosa bandet...

Vill ni stödja bröstcancerfonden, men vet inte hur?? Jag har ett jättebra tips till er; gå till närmsta guldfynd-butik och köp ett armband. Det kostar 59 kr och 10 kr av dom går till just bröstcancerfonden. Jag har gjort det men jag fick vänta ett tag eftersom de var slut nät jag skulle köpa ett första gången. Ett bra, snyggt och billgt tips. 


Så ser det ut...


Hejsan

Nu har jag kommit hem från skolan :) ska snart ta ta bussen eller cykeln till stan och åka ut till Sandra, jag vet dock inte hur länge jag blir där, om jag ska sova där en natt till eller om jag ska åka hem ikväll. Det löser sig nog.

I skolan idag skulle skriva en uppsats som var från förra årets nationella prov, det gick väldigt bra faktiskt, är nöjd. Man skulle skriva en egen rubrik på den, vet ni vad jag döpte den till?? Haha, "Michael Jacksson är död". Apropå han så är det ju Idol ikväll med Michael Jacksson-tema det ska bli väldigt kul att se.
Nu är det bara nästa vecka oxå sen är det lov och sen har vi prao. Jag ska praoa på ett ställe utanför Uppsala, ska bli skönt :)

Måndag

Hej hopp!
I helgen han jag inte hunnit blogga eftersom jag har haft fullt upp. I fredags (om det räknas som en helgdag) så gick jag bort till ishallen. På lördagen åkte jag till farmor och farfar och igår pluggade jag som sjutton och så var jag på Gränby. Nu är det ett matprogram på tv :P
Ända sen jag kom hem har jag pluggat, framför allt kemi eftersom vi har prov på torsdag och så har jag pluggat lite biologi.
I skolan började vi med mentorstid där vi kollade klart på en film om Oskar Schindler. Sen hade vi musik efter det hade vi lunch :) Sen hade vi b-språk, efter det hade vi So och sen idrott!
Det var min dag det
en bild från allsång i somras :D
//Isabelle <3

Temadag och orientering

Idag hade vi temadag fram till lunch och sen hade vi orientering, kom hem för ca 1,5 timmar sen. Så nu har jag kommit ut ur efter en lång och skön dusch. Orienteringen gick bra tyckte jag och det tog 1,45 timmar att fixa trots att det var några vi inte hittade :(

Vi ska snart åka ner på stan en snabbis och sen ska vi åka och kolla på en innebandymatch :D

Ha det bra, puss

RSS 2.0