INNEBANDY

Nu börjar snart Storvreta spela mot Falun. De visar matchen på TVn och det är ju kul när de spelar borta eftersom jag i princip alltid går när de spelar hemma. Så om ni inte riktigt har upptäck hur kul innebandy är så tycker jag att ni ska ge det en chans nu :)
SM-guld 2010

NEW DESIGN

Yes, som ni ser så har jag ändrat lite här. Jag har inte gjort det helt själv utan har haft hjälp av min underbaraste vän Sandra som hittade designen. 
Den ser inte rikitgt ut som den gjorde från början utan jag har fixat lite småsaker också :)
Hoppas ni tycker att det blev lika bra som jag tycker :)
TACK SANDRA för hjälpen

Curling

Nu ska jag strax göra mig i ordning för att sova eftersom en ny vecka drar igång imorron :) Det ska bli kul och vi börjar imorrobitti med att ha curling. Det ska bli kul men jag tror och har hört att det är jättesvårt men vi får se.


Svenska damlandslaget har vann OS-guld både i Turin och Vancover.

Graffiti nails

Nu har precis handbollen börjat så det blir ett kort inlägg just nu.
Igår åkte vi ut till Sandra som fyllde hela 17 år :) Det var jättemysigt och trevligt på alla sätt och vis. Vi kollade på en film och sen så åt vi god mat och såklart tårta.
På kvällen så åkte vi hem till Linda lite sådär spontant, myys :) Sen imorse så vaknade vi och gjorde oss i ordning innan jag gick hem. Sen jag har kommit hem så har jag tagit det lugnt, suttit vad datorn, busat med Buster och så köpte jag graffiti nagellack igår men det är jättesvårt att få det bra och så köpte jag fel lack som man har under, jag råkade köpa tipplack till fransk manikyr haha...
Om det ändå blir så bra och om man ändå hade så fina naglar...

Överaskning

Träningen idag gick superbra förutom att jag kände mig helt lost under vissa låtar haha :) 
Hur som helst så kom jag hem ganska nyligen och då var det en liten överaskning till mig. Jag beställde ju saker från H&M tidigare i veckan och dessa saker har nu kommit. 
Det blåa blommiga linnet satt toppen och likaså shortsen (har en känsla av att de kommer bli en av mina favoriter i sommar), det lila träningslinnet var jätteskönt men jag ska skicka tillbaka det och få en större storlek istället. Den långa klänning var lite väl lång men det gör inget, om inte annat kan det vara en skön hemmaklänning. Cardiganen var också bra och en helt perfekt eftersom den bara kostade 99 kr :)


I WANT SUMMER

Nu ska jag strax gå iväg till bussen (pm cirkus en halv timme) och jag måste hinna äta och packa träningssakerna med så jag har lite bråttom men det ska bli så himla kul. Jag ska dansa fuego och det är verkligen skitkul men det är skönt att de snart ska byta koreografi (det är sista gången den här och så byter han till nästa vecka)
Dagen idag var ganska kul faktiskt. På morgonen hade vi ett nalle-projekt eller vad man ska kalla det. Man satt i en grupp och diskuterade vad det var som var bra och vad som var dåligt i och allt runt klassen. Det var så skönt när man sagt det och får "lätta sitt hjärta lite". Sen fortsatte vi med våra drömmar och sen hade vi som en liten föreläsning om korsbandsskador.
Sommar, sommar, sommar <3

Nu sitter jag på bussen påväg till stan :)...

Nu sitter jag på bussen påväg till stan :) Vid fyra har jag en klipptid men jag vet inte hur jag ska klippa mig, jag vill klippa en fin frisyr men ändå kunna spara ut det så vi får se hur det blir :-)


Typiskt mig

Provet idag gick helt okej tror jag men när jag skulle lämna in det så råkade jag lämna in det fel så nu kan alla i klassen kolla på det, så typiskt. Jag träffade läraren efter lektionen och sa att hon gärna får ta bort men hon har inte gjort det än!!! Jag kan ju inte göra så mycket eftersom jag inte kan ta bort dokument därifrån (tror jag) utan jag får hoppas att någon annan hade nytta av det eller något annat :)

My day

God morgon!

Jag ska strax kila iväg till skolan. Vi har en svenska uppgift, som ett fördjupningas arbete i att ha hälsa som yrke. Det är väldigt kul tycker jag eftersom man får lägga upp och planera lite som man vill bara man har något att redovisa om ett par veckor.
På eftermiddagen har vi medicinsk grundkurs och vi har ju prov och jag håller verkligen mina tummar att det kommer att gå bra.


Fy vad det är kallt!!!

När jag kollade på termometern imorse så stod den typ på -2 grader. Det var ju inte så mycket tänkte jag för jag kollade inte ut och såg inte hur mycket det blåste. Vi hade dessutom uteidrott idag, men det var faktiskt väldigt kul och när vi var klara så fick vi beröm för att vi hade kämpat och peppat varandra till att fixa det trots att det var så kallt :) När vi var klara så gick vi och duschade och bytte om sen gick vi till matsalen och åt såklart. Efter lunchen så hade vi matte och där räknade vi bara på :)

Jag gick upp till mammas jobb när vi slutade för jag var tvungen att ladda busskortet så vi gick ner på stan och fixade det och sen åt vi middag där med. Jag kollade även i lite olika butiker, det är typ halva reapriset överallt :) Det är ju nu man kan göra de riktigt stora fynden när allt är så billigt.


Fullt med sånna här skyltar på stan


Shoes

Jag har ju gjort en beställning från H&Ms hemsida men det är lite fler saker som jag skulle behöva köpa som skor och det tycker jag är lite svårt med storkelar och sånt så det ska jag köpa i butiken sen. 

Skor, båda från H&M och kostar bara 99:- styck

Antikdeckarna

Sitter och kollar på det mysiga programmet antikdeckarna, tycker det är ganska härligt program med massor av fina saker :)
Dagen i skolan har varit lugn och på morgon hade vi som sagt power yoga och det var jättekul men ganska jobbigt. Sen var det lunch, köttbullar med potatis, efter det var det lite fritt. Man kan gå på stuga, ha fokusprojekt, göra rester och liknande. Även denna måndag kunde man välja att gå på en extralektion av medicinsk grundkurs (vi ska ha prov på onsdag) som jag gick på. Vi slutade sen och då åkte jag raka vägen hem och nu sitter jag alltså här :)

Nej nu måste jag ta tag i pluggningen.


Här är programledarna


It´s monday

I dag är det måndag vilket innebär att en ny skolvecka börjar :) Som jag sa kommer det bli en lite tuffare vecka men jag längtar verkligen tills den är över.
Idag så står det idrott A på schemat och vi kommer ha power yoga :) Jag vet inte riktigt vad det är men det låter roligt :) Sen på eftermiddagen ska vi antagligen fortsätta med fokus projektet, vi får se hur det blir med det haha.
Denna bild dök upp när jag sökte på google.se :)

H&M

Nu har jag gjort en vårbeställning från H&M med lite vårkläder så klart :)
Det är lite trist med svarta vårkläder men tex koftan är ju ett basplagg :)

i <3 sport

Måste plugga lite idag men jag vill verkligen inte. Det är så mycket roligt på TVn idag och framför allt myckeeeeeet sport. Nu vid 16.00 börjar Storvreta och Sirius, vid 17.00 börjar Almtuna (som de visar på TVn), vid 18.00 börjar handbollen och sen klockan 20.00 börjar Solsidan. Ni ser ju vem vill plugga när det är så mycket skoj som händer?? Inte jag i alla fall...









Americas sweethearts

Hello sunshines! :)

Nu sitter jag i soffan och kollar på filmen (eller det är reklam) som tv4 visar. Den heter "Americas sweethearts" och ni kan läsa mer om vad den handlar om här.
Nu på kvällen har jag hjälpt mamma att laga mat, jag lagade laxen, sen har jag även varit duktigt och vi har bokstavligt talat sprungit fram och tillbaka till tvättstugan haha.. :)


Om föreningstvättstugor ändå var så här fina så skulle det vara mycket roligare att gå dit :) Älskar det rutiga golvet


Inget hinder

Idag så har jag bara pluggat till proven nästa vecka. Nästa vecka kommer vara en riktigt jobbig veckan och jag längtar verkligen till den är över!! Vi har två prov och lite olika andra saker som jag inte längtar till, får se det som en utmaning istället för ett hinder helt enkelt :)


Undrar om det var en utmaning att ta sig dit, till toppen??


Seg dag

Skolan idag var riktigt tung. Det har inte varit min dag i dag kan man säga. På morgonen samlades vi i klassrummet och skulle ut på en vinterjoggning, det var kul men halt och knöggligt av all snö och is. Sen var det lunch, den var helt okej så det var bra. Vi brukar ju alltid sluta tidigare på fredagar men idag så hade vi medicinsk grundkurs och vi håller på med nerver, jag fattar ingenting och vi har prov nästa vecka.
När skoldagen var slut så gick jag och martina till friskis. Hon skulle följa med på fuego-passet där. Det var så skönt att bara dansa och träna bort den irritationen var funnits som ett moln över mitt huvud idag, så nu är jag pigg och framför allt glad.
Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen blir det middag :)

Homeworks

Igårkväll gick vi ju till gamla skolan, den var verkligen jättefin men det kändes också konstigt. Det passar liksom inte h-stam att vara så fin tycker jag haha.. :)
Vi träffade även massa lärare och gamla klasskompisar, det var det roligaste under kvällen tycker jag :)

När jag kom hem var tanken att jag skulle plugga men jag orkade inte riktigt så jag fick skylla mig själv och har haft fullt upp den här kvällen fram tills nu men det är så himla skönt att ha det över så nu är jag med i min planering igen :)

Img_1739-copy1_125386662_large


Memories.

Nu ska jag strax möta upp Linda och Tilda. Vi ska gå till min gamla skola heidenstam som har renoverats och nu ska vi gå dit och kolla hur det blev :)


Under renovering...

Today

Sitter just nu och drömmer mig bort genom att kolla på lite olika resebyråer :) Jag har frysit i princip hela dagen och gör det fortfarande. Man spänner verkligen hela axelpartiet så man får ju ont också.

I skolan idag så hade vi längdskidor på fm och det var kul men jag hade gärna åkt en längre stund än vad vi gjorde sen skyndade vi oss tillbaka till skolan där vi först hade lunch och sen matte. På matten fick vi tillbaka provet och det var en kul överaskning eftersom det gick betydligt bättre än vad jag trodde att det skulle gå, så jag blev verkligen glad :D Vi hade även en ny mattelärare som verkar bra så jag hoppas det blir kul! :)


570005-9-1291725416652_large
Underbart?!


Ingen rugby för mig

Det blev tyvärr så att vi inte spelade rugby idag. Han som skulle hålla i lektionen hade blivit sjuk så lärarna fick ta in en panikplan så vi körde handboll istället. Det var skitkul men skitsvårt.
Vi var ju i A-hallen (där Storvreta spelar sina matcher) och det var en lite konsitg känsla. Jag är ju van att sitta på läktaren, där det är mycket folk och nu var det tvärt om. Jag stod på planen och det var tomt på läktarna, märklig känsla!


När SIBK spelar i A-hallen


Nu: bussen

Nu ska jag strax gå iväg till bussen som går till fyrishov. Vi ska nämligen ha rugby där, hoppas det blir kul :)
Tsss, hoppas verkligen att det inte blir så mycket tacklingar  och sånt

Solsidan

Nu börjar strax andra säsongen av "solsidan" :) Det var ju ett tag sen förra säsongen gick så det ska bli kul att den börjar nu igen :) Jag har bunkrat upp med godis och läsk, nu ska det bli tv tittande framför soffan under en filt :)
20.00 på TV4

Slappar

Idag så har det varit en lugn dag här hemma :)
Jag vaknade vid 10 och sen så satt jag lite vid datorn och kollade lite innan jag hoppade in i duschen. Hade en liten idé om att åka till gymmet eller något men det blev inte så, det skulle ha varit så skönt att bara träna av sig men men, det får blir en annan dag :)
Nej nu ska jag sätta på en bra film och öppna en påse med något gottis. Ha en bra kväll! :)

Tumblr_lexdnhhsdn1qcg7l0o1_500_large
Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Sommarkläder

Nu har ju sommar- och vårkläderna börjat trilla in i alla butiker och jag kan ju inte låta bli att inte kolla in dem :)
Här kommer några av mina favoriter:
Det bästa är att det kostar mellan 79.50:- och 199:- bara

Winterland

Nu är jag hemma igen :) Jag träffade Linda och Tilda vid 14 och sen gick vi till pulkabacken ganska på en gång. Vi åkte och hade kul i där i en timme och sen gick vi hem till Linda. Där värmde vi oss med varm chocklad och så pratade vi mycket om allt och ingenting :) Efter ett tag så tog vi fram Lindas dansmatta och så bärjade vi dansa lite olika roliga låtar haha.. :D

Jag och Tilda gick hem sen och när jag kom hem så var maten precis klar så idag blev det fläskfile med potatis och bönsallad, MUMS!!!
TACK underbara tjejer för en rolig dag :) <3






New

Såhär på morgonkvisten så har jag gjort lite småförändringar i bloggen :) Jag var inte alls nöjd med min header som jag fixade förut så den har jag gjort om och sen så har jag gjort lite smått och gott som att tagit bort snöflingorna mm. :)
Vad tycker ni, blev det bättre eller sämre nu??

Pulka

Idag så ska jag träffa några fina flickor och åka lite pulka, vi ska träffas om 45 minuter ungefär och sen så blir det full fart. Hoppas att det blir kul, vi får se om det blir lite bilder sen :)
Hihi så söta :)

Sommar <3

Behöver jag ens säga att jag längtar efter sommarn??

Spinning

Idag på idrotten så hade vi spinning på idrotten. Vi hade det förut under den förra terminen men nu var det såå mycket roligare och inte lika tufft som förut. När vi hade förra passet så hade vi en ledare från Actic och det var verkligen skitjobbigt jag orkade cykla hela det passet men inte att stå i de tre olika positionerna men den här gången gjorde jag det och det var verkligen mycket roligare.  Vi hade dessutom en ledare från hip tvåan så passet var mer anpassat till oss också, helt klart mycket roligare! :D

No shopping for me

Idag så var jag i skolan på förmiddagen, där vi hade svenska sen slutade vi eftersom läraren vi skulle ha efter lunch hade gjort illa sig så hon kunde inte komma. Såklart så kommer vi ha den lektionen en annan gång nämligen på fredag nästa vecka efter lunch. Mig gör det inget eftersom vi har varit lediga alla andra förmiddagar hela förra terminen och kommer vara det nu med :)
Hur som helst när vi slutade så gick jag till bussen med Martina och vi hoppade av på stan för jag skulle lämna tillbaka en bok och sen gick vi runt lite och kollade i butiker, men jag hittade inget den här gången heller :(
Tumblr_l8v7aofrs21qbd6mco1_500_large
Nja.. så såg det väl inte riktigt ut!?

Första dagen

Idag så var det första dagen efter jullovet :) Det var jättekul att träffa alla igen, de flesta har jag inte sett sen vi slutade jul.

Det började med idrott och då var vi på gymmet och där började vi på ett nytt träningsprogram, skönt att kunna byta ut det grundprogrammet nu till ett annat, man blir så trött på vissa övningar..
Sen var det lunch och sen efter en lååång lunchrast så började vi med näringslära, det är kursen vi har nu på våren istället för psykologin som vi avslutade innan jul :)
När jag kom hem så åt jag lite och sen så snabbade jag mig till friskis för att gå på dans fuego. Det passet är verkligen det roligaste som jag har provat där :) När det var slut så gjorde vi oss såklart i ordning och sen tog jag bussen till ishallen där Almtuna mötte Växjö (serieledarna) och Almtuna vann efter straffar med 5-4, wiiiiiho :D
Almtuna i rött som möter Leksand

Friheten är snart över

Igår så bloggade jag inte eftersom jag kom hem från Sandra ganska sent på kvällen. Jag åkte ut till henne i lördags och stannade över natten :) Vi hade twilight marathon och såg alla filmerna, dom är verkligen så bra. Det var ett härligt avkopplande dygn som jag och Sandra hade. Det behövdes verkligen och nu är mina batterier helt fulladdade till skolstarten som är imorron :)

  

Pigg

Nu har jag precis klätt på mig, trots att jag vaknade runt nio. Men jag var så trött och vaknade inte på ett sånt roligt sätt, nämligen att missen jamade och jamade högt, så jag somnade om vid typ halv elva till tolv så nu är jag pigg som en mört, eller?!
Vad dagen har att erbjuda (av det som är kvar) vet jag inte än utan vi får se, kanske blir det en promenad, träffa nån kompis eller kolla på film. Jag har helt enkelt ingen aning.

Training

Ska nog alltid hålla både tummar och tår (och inte bara tummar) för Almtuna och alla andra lag såklart. Även om det var knappt så vann dem, så kul :) De vann med 1-0 över Rögle.
Hur som helst så har min dag varit en bra dag :) Imorse så tog vi det lugnt och sen så tog vi bussen till ekeby där vi tränade (det var en favvoledare så det var extra kul) och jag tror aldrig att jag har varit så svettig efter ett pass någon gång. Sen så tog vi bussen tillbaka hem och sen gick vi till ishallen och kollade på ishockey som sagt :)
Jag tränar på friskis :)

hahah Buster då :)

Buster har fått lite fnatt just nu och ofta när något rör sig på tvn så hoppar han upp framför och börjar att försöka "fånga" det.
På den här bilden så hoppar han på spelarna från både Almtuna och Leksand när de spelade.

Tired

God morgon! :)
Jag sitter fortfarande i pyjamas och latar mig. Jag vaknade för ungefär en och en halv timme sen efter en lång natts sömn, men nu måste det bli skärpning på det för det är ju bara ett par dagar kvar till skolan börjar och då måste man ju gå upp så himla tidigt varje dag.
Dagens planer är att nu göra mig i ordning sen så ska jag och mamma åka och träna på friskis och sen ska vi hem och sen till ishallen där Almtuna spelar match mot Rögle. Gör som igår, håller tummar och tår för att Almtuna vinner :)


Yes, yes :)

Det funkade att hålla tummar och tår för Storvreta vann med 6-3 :)
Båda bilderna från SM-finalen i Globen 2010 där Storvreta vann över just Täby :)

Dagens verklighet

Sådana här texter väcker väldigt mycket känslor. Saker som att naglarna går sönder eller som att man måste städa är ganska oviktiga om man har cancer. Om man blir frisk från sin cancer så tror jag man längtar tillbaka till att ha en vardag som att städa och man njuter nog ganska mycket av vardagssaker så att man känner att börjar få tillbaka sitt liv.

Ingen i min närhet har drabbats utav cancer och jag hoppas innerligt att ingen kommer att göra det. Men till alla därute som har det säger jag ge inte upp! och jag är oerhört imponerad av alla som orkar kämpa.

Snö...

Vilket jäkla snöoväder det är ute just nu!!!!
Jag och mamma gick till affären för ett tag sen och det tar tio minuter att gå dit, som vi gjorde, och när vi kom fram så var vi helt helt blöta och snöiga. Typ som vandrande snögubbar :)
Alldeles strax ska vi ut i det fruktansvärda vädret igen och då ska vi gå lite längre, nämligen till fyrishov där Storvreta spelar match mot Täby. Jag håller alla tummar och tår för att de vinner när dem var så nära att göra det mot Warberg :)
Img650x367_large

Puh!

Kom precis hem efter ett tungt träningpass :) Det var core som mest tränar mage och rygg, man måste ju börja nu så man är i form till sommaren 2011 haha...
Jag har varit på det här passet förut och kan verkligen rekommendera det eftersom man gör allt efter egen förmåga och det tycker jag är toppen :)
4234901809_e0cc2ea16a_b_large
Balettdansös

To my grandparents

Nu så ska jag och mamma åka till farmor och farfar och hälsa på lite. Det ska blir riktigt kul för det var ganska längesen jag såg dem :)


Smile


Elsas mode

Hello!! :)
Jag vakande får några timmar sen men har legat och läst i princip hela tiden. Äntligen läste jag ut boken Elsas värld som Sofi Farhman har skrivit, Jag fick den i julklapp och började läsa den några innan nyår :) Det är verkligen en sån bok som man inte kan lägga ifrån sig så man vill bara fortsätta och fortsätta läsa den haha..


Från H&M

Jag tycker att H&M har en rolig grej på deras sida. Man väljer en modell och så får man plocka fram de kläder man tycker är snygga och så får man se hur de ser ut på modellen.
Du hittar sidan här.

Det här är mitt klädval nu som jag tycker är snyggt och tröjan har jag kollat på länge och det bästa är att den bara kostar 149:-







Leggingsen kostar 149:-


Träning

Imorse, eller vid halv tolv, så var vi och tränade och herregud säger jag bara. Det kändes verkligen att det var väääldigt längesen. Dessutom så hade jag glömt skorna hemma vilket inte gjorde det bättre men det vara bara att köra på :) Men man kände verkligen att det var ett tag sen, man var helt slut anfådd och trött efter halva passet redan så det var ju inte så kul men samtidigt blev jag peppad till att börja träna mycket igen så att man får upp kondisen och styrkan i kroppen igen.


010111

Gott nytt år! :)

Igår så åkte vi ut till Sandra och hennes familj. När vi hade varit där ett tag så kom även en del av hennes släkt dit :) Vi (jag, Sandra och hennes kusiner) kollade på lite filmer igår när vi väntade på att maten och det skulle bli klart. Vi åt förrätt, huvudrätt och sen kom efterrätten efter tolvslaget. När maten var klar så gick de ut och smällde lite raketer eftersom det var småbarn där som inte var vakna på tolvslaget. När klockan till slut slog 00.00 så gick de andra ut och smällde lite raketer och sånt men eftersom jag inte gillar det så stannade jag inne och kollade istället. Nu serverades även efterrätten som bestod av glass, fruktsallad och riven cholklad på toppen. MUMS!!
Nu började kvällen lida mot sitt slut och 2011 hade börjat.

Nu håller vi tummarna att 2011 blir lika lyckat som 2010 :)


RSS 2.0