31 augusti

Nej, jag har inte försvunnit men jag gjorde en liten obestämd paus mitt bloggande och jag är så glad att ni som läser fortfarande klickar er in här på min sida! :)

Hur som helst har det inte hänt så mycket i mitt liv, eller det har hänt saker men jag kommer inte på så mycket nu, skolan rullar på med lektioner och mycket träning. Vi har fått en uppgift att skriva tre mål som vi vill jobba med under hela året som jag just nu håller på och skriver och hoppas att det kommer att funka :) 

Juste, idag är det ingen vanligt för det är min farfars födelsedag, HURRA HURRA HURRA!! Grattis farfar! :)   


Skolan

Sådär, nu mår jag mycket bättre, och hoppas verkligen att jag kan gå till skolan imorron. Vi hade första dagen i fredags men jag mådde ju så dåligt då så jag gick inte :( Men det ska i alla fall bli kul att komma tillbaka tycker jag, vissa har jag ju inte sett sen sommarlovet började :) 

Tänkte lägga in alla bilderna från Malta i datorn också så några dyker nog upp här snart!

Matförgiftad

Blää! 

Japp, ni läste rätt, jag blev matförgiftad när jag var på Malta :( Sista kvällen/natten också och flygningen hem var inte att leka med allstå men som tur var fanns de gulligaste flygvärdinnorna där, de fixade så att jag fick sitta längst bak (tur med lite avskilldhet) och så kom dom fram och frågade hur jag mådde ibland och hjälpte till på lite andra sätt :) Sen tog vi tåget in till Uppsala och där kom mormor och mötte oss så att vi i alla fall fick åka bil hem, det var värt mycket det! När vi kom hem så lade jag mig på soffan och somnade efter en stund och nu känner jag mig mycket piggare, har ätit en piggelin, mums! och så har jag druckit lite té och det har funkat bra och jag känner mig lite hungrig nu, hoppas bara att jag blir bättre så att jag åtminstonde kan gå till skolan på måndag (vi börjar imorron men jag kommer inte hinna återhämta mig så jag hoppas att mamma kan åka och hämta min dator och mitt schema)


21 år :D

Jag och min syster fyller år ganska tätt, jag fyllde ju är i söndags och idag är det hennes tur att bli firad. Grattis på födelsedagen min underbara syster! <3

17 år :D

Grattis till mig idag på födelsedagen! 

Jag blev väckt på sängen med tårta och presenter. Sen gjorde vi oss i ordning och tog bussen in till Valetta och gick på marknaden, hittade ett par shorts som jag ska prova nu :)

Jag njuter!

Sitter just nu på terassen där det är skugga. På termometern står det 29,2 grader och solen steker. Jag njuter av varje stund här! :) 


Jag njuter på terassen (och mamma med) :)

Malta - första dagen

Gooood morning!

Åhh vad jag har längtat efter solen och värmen och nu, äntligen, är jag här! :) 

Igår när vi kom så mötte Sandra upp oss vid flygplatsen och sen åkte vi till deras lägenhet och packade upp lite och fixade sådana småsaker innan vi begav oss ner till deah fish (vi har alltid kallat den så sen vi såg en död fisk i vattnet haha). Vi var inte där så länge dels för att det var så höga vågor och dels för att vi skulle hem och gjora oss i ordning och sen ta sig tillbaka till St. Julians för vi skulle till ett ställe som hette Foot Fish Spa. Det är en stor glasskål med vatten i som det är fiskar i och man sätter ner fötterna och så börjar de äta död hud, väldigt äckligt för fiskarna men bra för mig för nu är mina fötter helt lena :) 

  


Snart åker vi, ÄNTLIGEN!!! :D

Japp jag är fortfarande vaken och det känns ganska meningslöst att gå och sova när vi ska åka iväg om en och en halv timme. 

Vi är i alla fall klara med ALLT nu (hoppas jag..) så nu kan vi bara kan ta det lugnt nu och kanske kolla på TV, ta en powernap, tänka om det är något som saknas. 

Puss och kram från nattugglan som är väldigt trött! <3

Fridde har flyttat

Nu börjar det äntligen bli dags för det roliga när man ska ut och resa, nämligen packa, då känner man verkligen att det nära! :) 

Vi har fixat lite saker i måndags och igår bl.a så tvättade vi hela måndagskvällen och igår så åkte vi ut med Fridde till mina kusiner där han ska vara under tiden. 


När Fridde skulle åka

Sola och bada

Go' kväll! 

Idag har dagen spenderats lite på stan, hittade ett par solglasögon (ett måste till Malta), nagellack och en bikini. Köpte bikinin på cubus på rean så den betalade jag bara 39 kr/del. Helt klart värt! ;) 
Eftersom det var så varmt idag så bestämde vi oss, lite sent, för att åka ut till siggefora. Många minnen kom tillbaka, vi var där väldigt mycket när jag var liten så det var kul! :) Blir det varmt imorron med så kanske vi åker dit då med eller vi åker iaf någonstans där man kan sola och bada.



Träna!

Jag lever! 

Jag har varit lite på resande fot under de senaste dagarna, var bara en snabbis hem mellan och packade om :) 

Kom hem för kanske en halvtimme sen och nu är det bara att hoppa i träningskläderna och cykla ner till friskis för lite träning. Har nästan inte tränat någonting under sommaren men förhoppningsvis blir det ändring på det nu när passen börjar komma igång igen :)

RSS 2.0