27 juni

Sitter just nu och mumsar på ett äpple och önskar att tiden ska gå lite fortare för jag ska ner på stan och möta en kompis :) Vi ska väl ta en lunch och sen kolla lite i butikerna.
-
Föresten, vet ni vad jag har gjort? Jag var hos Sandra över midsommar och hon hade gjort så fina naglar, jag ville också ha det så igår cyklade jag upp till Gränby och köpte lite gele tippar och voila så har man långa och starka naglar men eftersom jag har så himla korta egna naglar så ser det lite konstigt ut (och känns konstigt) så jag målade på ett fint nagellack :)

Today and Tomorrow

Idag har det varit en riktig skitdag, men det heter väl "efter regn kommer solsken"?! så jag hoppas på fint väder imorron (det är ju midsommar ifall någon glömt bort så tänkte jag bara påminna ;)) så att jag kan ha de kläderna som jag har tänkt. Hoppas hoppas! :)
-
Hur som helst, planerna för imorron är att vi ska till disagården om det är fint väder (annars vet i sjutton vad vi ska göra) och på kvällen så har vi inte bestämt oss än :) Men jag tror och hoppas att det blir bra ändå!
-
Förre året kommer jag inte ihåg vad vi gjorde och jag hittade inga bilder heller "/
-
Puss och kram <3

Underbara svenska sommarväder! :)

Det svenska sommarvädret är bra konstigt! Jag satt här och kollade ut och det var ganska mörkt så det började regna, max för en halvtimme sen hände det, det regnade det mindre efter ett tag och lite längre bort så ser jag att det börjar bli blå himmel och då plötsligt, liksom från ingenstans så kommer det ett jättedunder av åska och sen inget mer och nu mina vänner skiner solen igen.
-
Just nu!

I <3 shoes

Säger som de flesta andra gör just nu när det regnar så mycket, vart tog den sköna värmen vägen??? Hatar verkligen regn...
Vi åkte ner en snabbis på stan för jag hade ett presentkort på en skoaffär (cosmo skor) som gick ut idag så jag använde det på ett par skor jag köpte. Har kollat på dem ett tag men väntat i fall de skulle få in något nytt men de har typ aldrig fått det :)
-

Rullsand 2011

HEMMA! <3
-
Gud vad skönt det var att komma innanför dörren här hemma, har varit borta sen i måndags på en camping med några underbara tjejer från klassen :) <3
Vi åkte som sagt i måndags vid 14, på med cyklarna på tåget och sen bar det iväg. Vi cyklade och cyklade och cyklade kändes det som (vi räknade ut att det var ungefär 6 km in till skutskär, alltså 1,2 mil fram och tillbaka) men tillslut kom vi fram till Petras mysiga husvagn. Vi gjorde iordning lite, spelade kort och så innan vi åkte tillbaka in till skutskär för att möta upp de andra två som kom med ett senare tåg sen var det bara att trampa tillbaka och spela ännu lite mer kort innan vi gick och lade oss. På tisdagen var det lite sådär väder men vi spelade lite kubb och så innan det vart kortspel för hela slanten.
På onsdagen var det inte heller något toppenväder men på torsdagen var det så fint väder att jag brände mig ganska rejält (får skylla mig själv lite för jag smörjde inte in mig i början haha) men sen så blir det ibland, det gör i alla fall inte ont :) Det var också en jättefin solnedgång som vi kollade på, solen hann inte ner hela vägen men nästan (det var ända gången jag hade med mig kameran så bilderna är därifrån) ;)
-
Den här resan tycker jag vi ska göra om snart! :) <3

Yesterday night

Igår blev det en sen middag, vi grillade och gjorde i ordning lite sallad och kokade färskpotatis, mums! Eftersom man inte får grilla på balkongen så gick vi ut till gården och satte oss (jag ville gå till en park bakom oss men det blev lite långt att gå när vi skulle fram och tillbaka så mycket). Mycket gott!
Sen gick vi upp och satte oss på balkongen och spelade kort, roligt, vi gjorde det kvällen innan också :)
Vi gick ett oinbjudet besök under kvällen

Sommaravslutning

SOMMARLOV!!!!!!!
Idag så hade vi avslutning på skolan, vi var på Spegel och kollade på en kortfilm och några filmer som lärarna gjort, så kul att kolla på! Sen var det prisutdelning i olika ämnen och sist ut var HIP-lärarna och jag fick faktiskt pris i katagorin "årets klättrare" (roliga namn på kategorierna men det är att jag har växt under året och blivit mer självsäker) så jag gick chockat upp på scenen (lätt nervös och lite skakis kan tilläggas), var verkligen inte beredd på det men jättekul :D
Fick ett diplom med en motivering och ett presentkort på gå och löpkliniken för en pulsklocka. Det blev lite knas med det för ett tag men nu har det löst sig på bästa set.
Än en gång, HUR UNDERBART ÄR DET INTE MED SOMMARLOV?!
.
.
Puss och kram på er <3

Dagens planer

Idag så är det en väldigt kort dag i skolan, vi ska bara lämna in datorerna. Så vi ska samlas vid 9.40 och lämna in dessa sen så kan jag gå (läs cykla) hem igen. Sen ska jag ner på stan och möta Sandra för en lunch och lite mys. Efter det så ska måste jag antagligen driva runt lite på stan eftersom jag måste invänta min tid hos frisören som är vid 16 och jag har hört rykten om att det kanske ska åska imorron, kul! eller inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Blä, hoppas verkligen inte det.

23:25

Klockan är mycket så egentligen borde jag försöka sova istället för att sitta här men jag är så uppe i varv och speedad just nu så det går inte!
.
Det har varit nationaldagsfirande på stan och så träffade jag Tilda, jag har solat och badat i barnpoolen på Fyrishov, jag har ätit jordgubbar, glass och andra sommargoda saker under dessa dagar som jag inte har bloggat :)
.
Det där med barnpoolen och solningen gjorde jag idag med Petra (vi var lediga), vi planerade även en liten resa vi ska göra när vi har slutat. Ska bli så skoj! :D

Kungliga huvudstaden den 3e juni 2011

Igår så hade jag en otroligt skön dag. Det började med att vi inte visste vad vi skulle göra så då kom jag på att vi ju kan åka in till stockholm, sagt och gjort så gjorde vi oss i ordning och satte oss på tåget in till stockholm. Vi gick inte in i en enda butik, eller nu ljög jag, vi gick in på ica och köpte varsin dricka och glass och sen gick vi in på indiska i gamla stan. Sen gick vi ner till hamnen och satte oss vid vattnet och åt den, mycket mumsigt! :) Det mest dramatiska som hände var en kryssningsbåt från Malta som behövde hjälpa att vända av bogseringsbåtar, som stod det andra svenska kryssningsbåtar där som birka-båten. På den har jag ganska många härlinga och roliga minnen.








Vi glömde kameran hemma så bilderna är tagna med min mobil...

Malta i augusti

Det blev ju inget Malta nu innan sommaren men för ett par dagar sen så bokade vi biljetter dit så vi kommer åka i mitten av augusti och komma hem samtidigt som vi börjar skolan, så jag missar första dagen :( men det gör inget för jag är ju på MALTA :)
-

Studentdagen

Tänk att vi redan är inne i juni månad, det är förvisso bara den 1a men ändå, DET ÄR JUNI!!!
.
Idag så var jag (alla ettor och tvåor var det) eftersom treorna tog studenten idag, grattis till alla dom! :) så vi tog chansen att ta Buster till veterinären och kastrerade honom så ända sen han kom hem så har han bara sovit typ, verkligen supertrött. Medan vi väntade på att han skulle bli klar så kollade vi (mormor var med eftersom mamma jobbade) i lite butiker och sen åkte vi förbi mammas jobb så att jag kunde få en värktablett och sen åkte vi hem och väntade. Efter ett tag kom mamma hem och då var det dags att åka tillbaka och hämta lillmissen, även fast han bara var borta i några timmar så kändes det tomt och annorlunda hemma, jag är ju van vid att kommer och möter mig vis dörren när jag kommer hem och att det rör sig mer helt enkelt.
.
Efter ett tag åkte sen mormor hem och vi startade laga mat och fixa lite, sen rann klockan iväg så vi kom hem från affären för kanske en halvtimme sen och nu ska jag göra mig i ordning och sen bädda ner mig i soffan med en filt och invänta big brother, finalvecka ju!

RSS 2.0