101031

Idag är det den sista oktober och jäklar var det har gått snabbt, det är liksom redan typ november! 

Imorse så ställde man ju även om klockan och såklart så var jag väldigt morgonpigg just idag, vaknade halv åtta (halv nio om man inte ställt om klockan).
Vi bestämde tidigare i veckan att åka till farmor och farfar idag och sagt och gjort så gjorde vi det, alltid lika mysigt att träffa dom :) På vägen hem när vi nästan var hemma ser vi hur en bil kommer och kör på våran sida om vägen. När vi kommer närmare så ser vi att det ligger något på vägen och när vi är några meter ifrån så ser vi att någon kört på en älg. Detta skedde bara några minuter innan vi kom dit eftersom de satte upp varningsskyltar så att man skulle vara uppmärksam. Men fatta om vi hade åkte bara några minuter senare så kanske det hade varit vi som hade kört på älgen, hemsk tanke men det är ju inte helt orimligt. Man är ju inte direkt odödlig. Jag har inte sett något sånt här på riktigt bara på film och det var ju ingen trevlig syn kan jag tala om. Man tror ju inte att det händer en själv, att man är en superhjälte som klarar och skyddas från allt men så är det ju inte, tyvärr.

Systeryster kommer hem

Ikväll kommer min syster Sandra hem. Jag har inte träffat henne sen i somras så det ska bli extremt kul :) Sen kanske jag följer med henne till Malmö i början av veckan.
Det ska bli dunderkul att träffa henne igen :)

Inga fina naglar :(

Jag skulle ju ha fixat mina naglar idag på en salong men det blev inte så :( Jag hade en tid vad halv ett och vi slutade vid tio så jag var på stan igen vid halv elva. Jag gick runt, runt på stan och så när klockan äntligen blivit halv ett så gick jag bort dit och då sa hon att jag var för ung, man måste tydligen vara minst 18 eftersom nagelplattan (fråga mig inte vad det är) inte har växt klart. Så det var ju lite irriterande att jag gått runt på stan i två timmar i onödan! Jag var så arg och irriterad att jag gick in på H&M och köpte första bästa tröjan jag hittade, så nu är jag nöjd iallafall :)


Veckan

Nu sitter jag och kollar på tv-serien Solsidan, tycker det är en av de roligaste serierna som visats faktiskt :)
Idag har jag inte ens gått utanför dörren eftersom det är så kallt utan jag har bara suttit vid datorn och så har jag även pluggat lite. Den här veckan är väldigt skön faktiskt:

Måndag: buffertdag och mentorsamtal
Tisdag: buffertdag och plugg
Onsdag: Svenska fm och ledig em
Torsdag: Engelska fm och psykologi em
Fredag: Spec idrott fm och fixa naglarna på em


Testa

Ska bara testa en grej och se om det funkar, håll tummarna :)

Godnatt!

Idag har det varit en ganska skön dag där jag inte har gjort någonting alls nästan! Vi är ju lediga måndag och tisdag om man har gjort alla prov och allt i skolan och det har jag gjort, så det är riktigt skönt. Dagen började med att jag åkte till friskis på förmiddagen och gick på "månadens pass" där som skolan fixar och sen åkte jagoch mamma till skolan där det var mentorssamtal och det gick riktigt bra vilket alltid är kul :) Sen åkte vi hem och latade oss samtidigt som vi kollade på tv. Dom visade stovretasmatch mot falun men dom förlorade tyvärr vilket var synd :( och sen var det säsongspremiär för svenska hollywoodfruar och det är ju alltid kul :D

  

Jag är med och tävlar, var med du också :)

Jag är med och tävlar om 3000 kr att shoppa för. Det är en tävling som eniro har, vill du ara med och tävla så gör man det här och så måste du blir medlem på eniros facebook-sida och det gör du här. När man har gjort det så ska man skriva en motivering om varför man ska vinna.
Min motivering lyder:
Hej! Nu när snön har börjat falla och det blivit rejält kallt. Den kom lite tidigare än väntat och jag är i ett stort behov av både nya vinterskor och en varm vinterjacka. Så jag gick in på eniros hemsida och kollade och såg då att det finns skoaffärer, där jag kan köpa skorna, och sportaffärer, där jag köpa jackan, på Gränby C i Uppsala. Om pengarna räcker till något mer så kommer jag även köpa lite snygga och varma koftor och annat smått och gott som passar inför den kommande vintern. Sitter och håller tummarna :) Ha det bra!

Sen är det bara att hålla tummarna och hoppas på att man vinner :)

21 oktober

Sitter just nu och kollar på lite olika program på datorn.
Igår hade vi prov om hjärtat på förmiddan och på eftermiddan hade vi svenska där vi fortsatte med att läsa och skriva recensioner. När lektionen slutat gick vi ner en våning och tog lite mat som skolan fixat och sen fick lite imformation om hur kvällen skulle vara och sen var det dags att förbreda lektionen vi skulle ha. Vi gick först igenom lite och uppgiften vi fick var att man skulle dela in sig i grupper och sen skulle vi göra någon typ av tipsrunda eller frågesport till dom andra i klassen riktigt kul! :) När klockan var åtta fick vi sluta och då tog jag bussen hem och jag somnade nästan på en gång när jag kom hem.

Idag hade vi först engelska och sen psykologi :) På engelskan fortsatte vi läsa boken "pojken som kallades det" på engelska och sen på psykologin började vi med inlärning och minne, kul men svårt.

Imorron kommer det vara en riktigt skön dag. Vi ska ha tmp. T står för träning på gym, m för massage och p för pizza. Så det kommer vara en rikigt skön dag imorron :)

Tuesday

Nu var det ett tag sen jag bloggade men jag har inte haft tid alls den här veckan, den har varit så händelserik!

I måndags hade vi först idrott och då var vi på actic och hade ett styrkepass där sen åkte vi tillbaka till skolan och hade lunch och sen var det ut igen för att köra ett coopertest, man springer tre km så snabbt man kan. Jag tror aldrig jag har haft så här ont i låren förut alltså. Idag hade vi en uppgift vi skulle redovisa om och det gick ganska bra :) och sen gick vi ut och körde fotboll på konstgräset och ni som bor i Uppsala vet ju att det har regnat hela dagen idag så man blev ju lite (läs väldigt) blöt men det var kul iallafall. 
Imorron ska vi först ha prov på morronen och sen svenska, då ska vi bara läsa så det blir en skön lektion men på eftermiddagen ska vi ha öppet hus på skolan och våran klass ska såklart vara kvar och ha lektion och vara allmänt trevliga och se inbjudande ut. Så imorron börjar vi som vanligt vid 8.35 men slutar vid 20 så det blir en tolvtimmas dag imorron i skolan.


Söndag

Hej på er!

Just nu sitter jag i mitt rum och kollar på TV mes katten, som vi har bestämt ska heta Buster. Vad har hänt denna söndag då?
Jo, jag vaknade vid halv nio av min lilla sötnos som ville leka. Så det vara bara att gå upp och sen gjprde vi oss iordning och åkte till friskis vid ekeby. Där sprang jag ca tre km, jag sprang bara eftersom vi har coopertest imorron och jag vill veta hur lång tid det tar för mig ungefär att springa den sträckan. När jag var klar var det tänkt att jag skulle köra lite styrka också men jag började må ganska illa så jag kände att det fick vara nog för mig och mamma kände det samma. Vi vilade lite och sen gjorde vi oss iordning och åkte hem. Väl hemma gick illamåendet över så jag gjorde fint till Fridde och sen åt jag lunch. Efter lunchen var det tänkt att jag skulle duscha men jag började må ganska dåligt igen och det reulterade i att jag somnade, och jag sov i typ två timmar. Illamåendet hade gått över när jag vaknade så jag gick snabbt in och duschade innan det kom tillbaka, så jag tog en tablett när jag var klar och sen lag jag mig på sängen och vilade lite och sen satte jag på datorn och pluggade lite till provet vi har på onsdag.


Nu kollar jag på TV och kommer nog göra det hela kvällen.

Missen

Sitter just nu och kollar på förkväll samtidigt som jag försökr hindra missen från att hoppa upp på vardagrumsbordet.

Vid ett mötte jag petra på stan och vi gick till bibblan och skrev på uppgiften som vi har till på tisdag. Vi skerv och skrev men vi blev inte helt klara så får fortsätta en annan dag. När vi var klara cyklade jag hem och när jag kom till skogen så kände jag en droppe i ansiktet och sen när jag kommit en bit till så började det komma små små vita prickar, så jag tror att det snöade lite och om det hade varit kallare så kanske det hade stannat på marken ett litet tag :)  
När jag kom hem var kissen så trött att han somnade i mitt knä och sov där i nästan en timme men sen var det full fart kan jag säga och är det fortfarande.




Godmorron

Nu ligger sötnosen här bredvid mig och halvsover :) Igår kväll när vi skulle sova så fick han lite fnatt och började springa fram och tillbaka haha, galning.

Idag ska jag nog ner på stan och möta Petra, vi ska göra uppgiften vi fick igår. Vi får se hur det går haha :)

Jag är tillbaka.

Nu var det ett tag sen jag bloggade men jag har helt enkelt inte haft någon lust men nu är den tillbaka :)

Idag i skolan hade vi först engelska och sen psykologi. Väldigt kul dag :) På engelska läser vi boken "a child called it" och fy sjutton vad hemsk den är. Det är tur att vi läser den på engelska så att man inte förstår riktigt allt. När det var ca en halvtimme kvar på lektionen så skrev vi vidare på loggen och sen var det lunch. På psykologin gick  vi igenom perceptionspsykologi, som verkar väldigt intressant. På psykologin kom även Erik in och berättade att vi har en uppgift vi ska göra imorron men vi får göra den på valfri plats så vi behöver inte åka till skolan utan jag och Petra ska träffas imorron och göra uppgiften som ska redovisas på tisdag.

Eftersom vi är "lediga" imorron så bestämmde vi att vi kunde åka och hämta lilla kissemissen som nu är hemma hos oss. Den är sååå söt, sååå mini och lite orange-gul färgad :)


Vill ha - H&M


Söndag = städdag

Gud vad jag känner mig duktig just nu :) Jag har storstädat hela mitt rum och sen har jag dammsugit och torkat golven. Jag har även gjort rent i kaninburen, så nu har även fridde rent och fräscht!
Jag tycker att jag kom på ett jättebra sätt som man kan göra av sina bilder som man har. Jag har gjort så att jag har skrivit ut lite olika bilder från datorn och sen har jag klippt isär dom och så tog jag lite häftmassa och satte upp som på mina garderobsdörrar, det både livar upp lite, är snyggt och man kommer ihåg och minns mer :)  

Imorse åkte vi även och handlade lite, jag passade på att köpa ett par uggs så att jag kan variera mina andra nyinköpta vinterskor (köpte dom för två veckor sen). Vi får se vad jag tycker om dessa skor eftersom det är första gången jag äger ett par sånna och har varit kritisk till dom innan, men vi får se.


Så här ser det ut på hemma på min gardebor nu :)

Nu ska jag kolla på välkommen hem som börjar :) Ha en bra söndagskväll allihopa


Dansfeber

Nu sitter jag och kollar på Dansfeber (reklam). Där är det expertpanelens favoriter som tävlar för att gå vidare till finalen nästa vecka.

Vi  kom typ precis hem från ishallen där det bjöds på lite lördagshockey. Almtuna mötte Borås och dom vann med 4-1. Superkul :) Annars har dagen idag varit väldigt lugn, jag har typ inte gjort någonting utan mest kollat på tv och spelat lite spel på datorn :)


Expertpanelen


Idol 2010

Skulle ha publicerats igår

Sitter just nu och kollar på Idol :) Min favorit är Elin, ni vet hon som pratar som mumintrollet haha. Tycker hon är grym!

Dagen i skolan var riktigt skön. Vi började 8.35 och då fixade vi iordning lite avslappnande stämning och så gick vi igenom olika "grepp" man kan göra för massage. Sen fick vi träna massera en kompis och jag masserade Emma. När det var klart bytte vi så hon masserade mig och jäklar vad skönt det var! Önska jag kände nån som kunde massage så man kan få det lite oftare och inte behöver gå till en salong.
När lektionen var slut gjorde vi iordning och fällde ihop massageborden mm. Sen gick jag och Martina och åt i skolan och sen tog jag bussen hem.
Väl hemma vilade jag lite och sen åkte jag och mamma till gränby och handlade lite och sen vände vi hemåt med påsarna fulla med godis och annat onyttigheter som jag nu håller på och mumsar på och ska fortsätta med samtidigt som jag kollar på Idol :)


Vill ha

Vad tycker ni om denna, var den inte lite mysig? Jag tycker den ser superskön ut och får jag som jag vill så kommer den hänga i min garderob inom en snar framtid :)  


Gina Tricot


Skolfoton

Ojojoj.. Vi fick hem skolfotona idag och jag vet inte vad jag ska säga, har ingen kommentar. Det blev liksom varken bra eller dåligt tycker jag hehe :)

Idag hade vi psykologiprov och det gick helt okej tror jag. Efter skolan så var det dags att gå till friskis och möta mamma och så körde vi ett pass där, kul men jag gillade inte ledaren så jag kommer nog inte gå på det igen :(

Nu ska jag gå och ta en bit mat innan klockan blir åtta och finalen av superstars går av stapeln :)  


Desperate housewives

Ikväll börjar äntligen desperate housewives så vid 21 kommer jag sitta bänkad framför tv och kanal 5 :) Kommer inte ihåg hur förra säsongen slutade, så jag hoppas att dom visar en liten repris om vad som hände sist.


101005

Skoldagen igår var ju hur onödig som helst! Vi började 12.35, då vårat fp(fokusprojekt) fortsatte i en timme. Sen hade vi en introduktion om hjärtat som vi ska hålla på med i ett par veckor och sen slutade vi, så jag var hemma runt två-halv tre typ igen. 
När jag kom hem mådde jag inte så bra och det resluterade i att jag somnade ett tag, skönt! :) 

Imorse så hade vi först spec idrott, vanligtvis har vi då alltid nån typ av idrott så jag packade ner kläderna men jag hade tydligen inte lyssnat tillräckligt nog för vi hade ingen idrott så jag hade inte behövt kläderna med sig. Behöver jag säga att det var liite irriterande?? Hur som helst så gick vi igenom lite saker om hjärtat och hur det fungerar i olika situationer och sen var det dags för lunch. När vi sen började hade vi matteprov och jag tyckte att det gick väldigt bra men man vet ju aldrig förrens man fått tillbaka det hur det gick, så vi får se men det känns bra iallafall :)


Jobbiga sovmorgnar

Ibland är det ju superskönt med sovmorgon, men det är inte så kul om man vaknar vid sju och vi börjar först efter lunch alltså 12.35. Så jag sitter här helt klar, helt uttråkad och har ingenting att göra det är ju liksom inte så kul. Jag har till och med pluggat på morgonen för till och med det är roligare och då har man ju tråkigt.

Hur som helst! Nu ska jag kolla om det är något bra på tv som jag kan kolla på :)


Emma S. hudvårdsprodukter

I torsdags köpte jag Emma Wiklunds ansiktsprodukter och jag kan säga till er som ska köpa nya och inte har provat dom här borde verkligen prova dom här. Jag köpte en rengöringstvål och dagkräm :)
Dom känns så skonsamma mot huden och luktar så hilma gott. Ni vet som där tvål som ligger på handfatet i en liten skål, så luktar den, liksom bara fräscht.

Så om ni funderar på att köpa ny ansiktsprodukter så tycker jag att ni ska testa dom här. Jag köpte mina på Åhléns och fick betala 229kr för dagkrämen och 149 kr för rengöringstvålen. Helt klat värt det!

Emma S har en hemsida där man kan läsa mer om produkterna :)


Katy Perry - Teenage dream


Saturday

Halloj på er!
Idag så har jag inte gjort så mycket, utan jag har tagit det väldigt lungt :)
Dagen började med att imorse så åkte jag och mamma ner på stan och bokade en gyminstruktion, som vi måste göra från skolan. När vi var klara där åkte vi hem och jag gjorde mig helt klar för sen kom mormor och vi åkte mot affären där vi "storhandlade" och när vi kom hem var jag tvungen att plugga (skulle egentligen inte ha följt med till affären så jag skulle ha pluggat när jag var ensam). Jag pluggade då psykologi och matte som vi har prov i nästa vecka.
När jag pluggat klart så gjorde gosade jag lite med Fridde och sen pluggade jag lite till, så nu börjar det äntligen fastna, eller inte.

Nu ska jag kolla på Robins som är en humortalkshow sen ska jag nog gå och sova tror jag är så himlans trött så det blir en lite trist avslutning på en ganska så trist dag där det inte hänt så mycket.


RSS 2.0