SÖNDAG :)

Tjooo!!!
Idag vaknade jag jag vid tio trots att jag gick och lade mig sent igår. Så jag var ganska trött under dagen men ikväll ska jag försöka gå och sova tidigare :P sen gjorde jag mig iallafall iodning och vi åkte upp till gränby för att lämna tillbaka en bikini jag hade köpt där som jag ångrade mig med och sen funerade jag på att byta till en 37:a på skorna men det fanns inga i rätt färg bara i svart och det vill jag inte ha så jag gick därifrån med ett par "gelsulor" som man kan ha under hälen så att man inte får ont på en gång :P. Sen åkte vi hem och lagade mat, sen nu har vi varit och mött mammas kompis som ville låna en sak och sen gick vi ica och handlade bröd och ost till frukosten imorron (jag vet inte om det blir så tidigt). Sen satte vi oss vid datorn och nu sitter vi här.

Min Outfit för dagen och frisyr:


Kofta - H&M
Tunkia - Gin Tricot
Linne (under tunikan) - Bik Bok
Leggings - H&M
Skor - Din Sko

Dagens Frisyr: blev ett rött diadem från Åhlens och en knut bak på huvuvdet :)

Ha det bra, Kram Isabelle <3<3


En dikt till min syster <3

Vänner kan man alltid byta.
Systrar har man för alltid.
Därför lär vi oss att acceptera
varandra som vi är.
Bra sidor och dåliga.
Det är skönt
.

En bild från Malta

ONSDAG - STAN OCH GRÄNBY C

Hallo alla glada läsare!
Idag är det onsdag och jag varit på stan och Gränby. Vi var ute efter en present till min kusin och eftersom hon gillar att baka så köpte vi lite bakgrejer till henne men vi har inte köpt allt riktigt ännu men det blir jakt på det imorron. Sen efter att vi åkt från stan så cyklade vi till gränby där vårat letade fortsatte och där jag även hittade mina skor (bild nedan) på Din sko, jg köpte även två tunikor på gina trocot som jag ska ha när jag åker till Kreta i augusti, det är bara ett par dagar efter att jag har haft min födelsedag (så det blir mycket kul som händer). Sen åkte vi hem och lagade mat, det blev lövbiff med potatisbollar.ccJust nu har "So You Think You Can Dance" precis slutat jag ledsen eftersom en av mina favoriter åkte ut men jag får heja på de andra som är kvar :)


Vad tycker ni om mina nya skor för 249:-?

kram Isabelle

So You Think You Can Dance

Just nu är det ett av min favvisprogram "So You Think You Can Dance" på kanal 5 så vill ni se det så tycker jag ska passa på och ge det en chans.
Idag har vi vart på IKEA för tredje dagen i rad (IKEA varning för mej) så det vi funderad på att handla nu i ett par dagar så bestämde vi oss för att göra det. Sen har vi varit hemma och plockat undan och satt upp den mm



Isabelle (det blev ett kort inlägg så att jag ska kunna fortsätta kolla på programmet)

MåNdAg

GodKvälI
Idag är det som sagt måndag och jag vaknade vid 8-tiden för vid 9-tiden skulle jag vara redo att åka iväg. Först åkte vi till en återvinnigsstationen och lämnade lite grejer sedan åkte vi ut till IKEA, plantegen, rusta, maxi oxh en annan blomaffär. På IKEA handlade vi lite olika saker, på maxi handlade vi mat så klart och på blomaffären handlade vi fyra olika utomhusblommor eftersom våra blommor "dog" när vi var på Malta, men har de kommit nya blommor på dom (såg vi när vi kom hem). Så när vi kom hem var det bara att sätta i alla blommor och örter vi köpt. Så det har jag ägnat eftermiddagen åt. 
Imorron ska vi åka till IKEA ännu en gång för vi ska köpa en sak som inte fick plats så vi har fått låna en större bil så vi kan få hem den, det är nämligen en stor tv-bänk som vi ska få plats med både tv:n och våran jättestora stereo. Nu ska jag gå och sova innan jag somnar sittandes vid datan ;P 
Puss Isabelle 


 Från sommarens allsång som man inte klar sig utan :D

HEJSVEJS!!!

Hejsvejs
Idag vaknade jag vid 11.30 trots att mamma försökt väcka mig ett antal gånger. Sen gick jag upp och gjorde mig iordning. Jag klädde inte på mig förrän (hör och häpna) vid 15-tiden, då kan jag glädja mig med att jag hade gjort allt annat innan :). Sedan cyklade vi hela vägen till IKEA där vi har planerat att göra om lite saker bl.a nya saker till vardagsrummet, en ny hallmöbel och lite saker till mitt rum :).
Imorron ska vi åka stan runt men då med bil. Vi ska åka till IKEA - området igen, sen ska vi åka och handla mat oxå :). Det är rätt kul att göra det faktiskt (gud så gammal jag låte, men det är det).
Nej nu ska jag kolla fortsätta kolla på "Kärlek på menyn"  med Catherine Zeta-Jones och Aaron Eckhart.

//Issa <33


LYCKLIG

Äntlingen har jag lyckats med att sätta ihop ett "tillbaka till toppen" länk vid varje inlägg, tagit bort "OM-"texten ovanför min visningsbild, skrivit in "copyright" på alla mina bilder och lagt menyn på vänster sida ist för höger. Gissa om jag HAPPY jag som sldrig vart en elektronik-geni. JIPPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

<3333 //Isabelle


Bilder från Malta!!!

Här kommer lite bilder från Malta (fotonot under bilderna):                                                                                                               

 
Jumbo Hostel som man kan bpå på. Vi åkte så tidigt att solen inte ens hade gott upp
 
Välkommen ombord                        Strandpromenaden
 
                
 
En stor och fin palm                           Ben&Jerrys glassbar
 
En underbar kväll från en resturang.Med det soliga vädret var man tvungen att gå till stranden
 
En bit av strand promenaden           Närbild från stranden ovan
 
Mina tår och Sandras häl                   Visst är det häftigt att man inte ser horisonten?
 
Kolla vad brun jag ser ut...                 ...här med
 
Välkommen hem                               Vingen var precis utanför fönstret

Malta från planet.

Ha en bra kväll //ISABELLE
Nu ska jag fortsätta kolla på "Sing A Long"


Hello!!

Nu var det länge sedan jag bloggade igen, jag lovar att bli bättre på det.
Under tiden jag inte har bloggat har jag varit hos Sandra två gånger, cyklat stan runt mm.
 
Jag har aldrig varit ett geni på elektronik men jag har lyckat både med att lägga in viruset och så att jag kan gå ut på internet. Men jag måste erkänna att jag lyckades med det pga av min syster som hjälpte mej. Tack för hjälpen <3.

TORSDAG, Jag gjorde mig iordning för att åka ut till Sandra för vi skulle ha en tjejkväll - med våra mammor . Det var väldigt trevligt att vara där :). Vi åt tacos när vi kom hem till dem och sen hade vi bestämt att se på "JUST IN HEAVEN" men det blev inte så för att mamma och sandras mamma satt och pratade och jag och sandra satt och och pratade inne i hennes rum men det var trevligt det med. När vi väl hade gjort det kom de in till oss och vi funderade på att sätta på filmen men klockan var då halv två på natten, så vi alla satt där inne ett tag och kollade på olika saker på you tube och sen gick vi och lade oss vid runt Halv tre på natten och vaknade vid 12 tiden, hahah. Då åt vi fruksot och sedan gjorde oss iordning sen på efter dagen åkte vi hem vid 17 tiden. 

FREDAG, Vi åkte hem från Sandra och jag fick alla bilder som mamma tjatat på mig om (jag lägger ut dom senare). Sen på kvällen gjorde jag inget särskillt. Vi åkte och handlade mm. Vi köpte även en glass, det var en Ica glass som heter "Selection", den var lite lik Ben&Jerrys och Hägendaz. Jag tyckte det skulle vara kul att prova något nytt men den var inte alls god så jag tycker inte att ni ska prova den :-(. Den var kornig och inte alls god. Den för inte alls ett högt betyg av mig och kommer inte att bytas ut mot Ben&Jerrys glass. Vi köpte även tortilla chips som man kan dippa i salsasås den är sjukt gott, det är iaf något jag kan rekommendera :-).

Vill ni ha ett tips på ett bra program?? Jag kan rekommendera "So You Think You Can Dance", det går på kanal 5 på tisdagar och onsdagar kl. 21.55

 
 
 



                                                                                                                                                                       
.XOXO. //ISSA


 


MIN MINI-PC...

Jag är alldeles överlycklig, jag har nämligen som rubriken avslöjat att jag har äntligen fått hem min mini dator. Jag kan inte låta bli att pilla på den. Men jag har faktiskt inte satt på den även om jag vill ;). Nåväl om det.

Imorse vaknade jag vid 11 av att mamma kom in och väckte mej eftersom hon skulle till ica och frågade om jag vill ha nåt. Sen gick jag inte upp på ett tag, men när jag väl gjorde det kom mamma hem igen. Sen satte jag mej vid hennes jobdator och gjorde min bokrepport. Det var boken TJAFS skriven av Mats Wahl. Det är en väldigt bra bok enligt min smak :D, så jag är väldigt glad att jag läst den. Jag rekommenderar den varmt till alla. Nej nu ska jag börja kolla på Lotta på Liseberg för vi har nämligen köpt lotter till det ikväll, det är bara att hålla tummarna.



// ISSA <33

SUNES SOMMAR

Vet ni vad jag gör just nu...
Jag sitter och kollar på Sunes Sommar barnkanalen, hehe :P. Det var det ingen som trodde va? Men jag älskar såna filmer och bryr mej inte om att det är en riktig barnfilm.

Jag vaknade vid 11.45 idag!!! så jag började läsa på en gång, när jag väl börjat läsa en gång så kan jag inte sluta även om boken inte är bra. Sen gick jag upp och duschade och åt frukost mm. Sen satte jag mej i soffan och har bara slappat och läst. Nu måste jag göra mej iordning för jag ska träffa Sandra och Tilda vid 18, vi ska äta först på en resturang och sedan gå och kolla på bio, BAKSMÄLLAN tror jag att det blir.



Haha för er som inte har sett den så tyvker jag att ni borde göra det...

  
                                                                                                                                                  
Ha det bra //ISSA



FREDAG - 17 juli

Halloj!!

Idag vaknade jag vid 11-tiden och började läsa i min nylånade bok (vi var på stan och jag lånade typ 5 böcker som jag ska läsa ut på en månad). Sen gick jag upp och åt frukost och gjorde mej iordning helt och sedan var ute med Tilda. Vi gick till Gränby där hon handlade ne glass och jag en cola. Sen fick jag ett samtal om att det var dags för mat och jag gick hem för att äta, vi åt även efterrätt  (andra kvällen irad) det blev en vanlig hederlig kladdkaka och igår en annanaspaj. Sen nu ska jag gå ut och spela kubb, skoj skoj.
Måste gå nu ropar dom att det är klart

//ISSA

(bilder från malta kommer sen eftersom jag lade in dom på en sandras data)

 

090714

Hello!!

Idag vaknade jag vid 11.30!! det är ganska sent för att vara mej, men jag gick och lag mej vid ett igår natt så jag antar att jag behövde sova. Idag tror jag vi bara ska vara hemma, för jag har en del saker att göra.

När jag vakande berättade mamma att jag skulle få en mini-PC av märket ASUS Eee PC1000H. JIPPI!!!!!!!!!!!!!! :)

Nu måste jag gå och äta lunch innan den kallnar.
//ISSA

PS. Det åskar ute och jag som hatar det, typiskt :(.  





Dagens dag!! :)

TJAA!

Idag vaknade jag vid 9 och kunde inte somna om, så jag började löst soduko (det är riktigt kul faktiskt) och det gick bra jag löste tre stycken på en timme. Sen gick jag upp och åt frukost och kollade lite på tv. Sen fick pappa en idé om att vi skulle gå ut och gå i deras elljusspår och när vi gått ca 5 minuter på 3 kms banan kommer vi fram till en jättestor vattenpöl och när vi gått runt den tänkte jag inte så mycket mer på det och när vi gått ca 100 meter till kommer nästa stora swimmingpool, den var typ trippelt så stor, så det kunde man inte gå runt. Så vi gick tillbaka och var tvungen att gå runt den andra stora pölen och kom tilbaka till start så då bestämde vi oss för att gå runt på 2 kms banan istället :). När vi kom hem åt vi rester från middan igår som var oxfilé med potatisbollar och wokade grönsaker. Sen åkte vi direkt till tåget som gick 14.30 och var framme 15.40 så det tog bara 1 timme och 10 minuter. Sen när jag kom hem har jag bara städat och packat upp jag hann inte packa upp så mycket efter Maltaresan. Imorron har vi planerat att åka till IKEA och vi ska fråga en sak angående min stora paris tavla som jag köpte där för nån månad sen för näa jag försöker sätta upp den går bara den där saken man ska sätta upp med sönder :( riktigt tråkigt men nu hoppas jag att det ska fixa sig.

Ha det super Kram ISABELLE


Furuviks djurpark :)

Heej!!

Idag vakade jag vid 9.30 när pappa kom och väckte mej, så då hoppade jag snabbt in i duschen för att sedan äta frukost det blev mörkt bröd med ost och gurka och te och juice. Sen bar det av hela vägen till Furuviks djurpark, där vi spenderade förmiddan. Det var inte så mycket att se bara en massa djur, tex häst, kamel, apor, kängeru m.m. Så jag kan inte rekomendera det till er andra men ska helst vara under 10 år för att tycka att det kul. När vi åkte därifrån åkte vi till McDonalds ;), vi åkte till Max först men där var det så lång kö så vi åkte till McDonalds i stället. Nu ligger vi alla och vilar för att orka göra något senare ikväll. Senare ikväll ska vi antagligen grilla och äta mycket mumsigt :D.



KRAM ISABELLE
PS. Vi får se om jag bloggar senare ikväll annars gör jag det imorron...

Hemma hos pappa

Heej!
Dagens dag började med att jag vaknade vid 10-tiden och insåg att jag inte hade packat någonting inför denna helg hos pappa. Så det var bara att sätta igång. Sen gjorde jag mej iordning då, så vi kom hemmifrån vid 12-tiden (det hade jag ungefär planerat). När vi kom fram till stationen så hämtade vi ut biljetten för att sedan vandra vidare till stan. Väl där gick vi in och växlade tillbaka pengarna som blev över och jag tänkte handla nya skor men jag hittade inga som jag gillade. Sedan gick vi till Subway för att handla lunch och sen gick vi tillbaka till stationen. Tåget gick 14 typ och när jag hade suttit på tåget typ hela resan och läst min tidning kom jag på att jag ju hade mej dricka och lite exotic snacks, det är typiskt mej att vara jättesugen på det när jag köper det och totalt glömma det när det är tänkt att jag ska äta det :P. Men jag hann äta lite iallafall. Men till slut kom jag fram och jag har inte gjort särskillt mycket, utan mer varit och handlat, ätit mat (lasagne, mmm) och kollat på film och sitter vid datan. Det var Min Dag I Ord det.
Ha det så bra så kanske vi hörs 
//Issa  

Malta och hemma :) - TORSDAG 9 JULI 2009

Hejj!
Dagen började med att jag vaknade vid 7 tiden för att gå upp och packa det sista och göra sig iordning för att våran taxi kom vid 8.30. Sen åkte vi då till flygplatsen därifrån vårt flyg gick. Vi gick på det och flygresan gick bra men i början känndes det väldigt obehagligt, nästa som att man svimmar. Jag tog blider på resan upp men eftersom kamerna blev full så lade jag in dom i sandras dator men jag kan bjuda på lite bilder från resan ner genom molnen sen.
Men nu är vi iaf hemma efter en vecka hos min syster och hennes kille som då är/bor på Malta. Vad vi har gjortt om dagarna kan du läsa om i de andra inläggen. Vi landade på Arlanda vid 15 tiden så då kom sandras föräldrar och hämtade oss, så vi var hemma vid  16.30-tiden. Ända sen vi kom hem har vi bara gjort tråkiga saker som att handla och typ hämtat post och tidningar. Och nu springer vi fram och tillbaka till tvättstugan eftersom jag typ hade hela garderoben med mej och jag ska åka till min pappa imorrron :D. 


PÅ VÄG NER GENOM MOLNEN

HÄR JAG VI KOMMIT NER GENOM MOLNEN

HÄR SKA VI PRECIS TILL ATT LANDA

HÄR MED

VI ÅKTE MED SCANDINAVIAN AIRLINES

 ANDRA FLYGPLAN VI MÖTTE

DET REGNAR :(... DÅ FÅR MAN TÄNKA PÅ DET HÄR

...NÄMLIGEN ETT HÄRLIGT DOPP I MEDELHAVET


KRAM ISABELLE

Malta - Onsdag 8 Juli 2009

Heej!
Idag har jag inte gjort mycket. Vi har varit och handlat lite olika sovernier och liknande. Senare gick vi till standen och badade och solade. Vi planerar vi att gå MTV Music Awards med artister som Lady GaGa och Black eyed peas. Vi måste åka och äta innan oxå och vi ska åka vid 19 tiden alltså om en timme så nu är det bråttom men jag ville iaf lägga in ett inlääg
Ha det bra /Issa

Malta - Tisdag 7 Juli 2009

Hej!
Dagen började med att jag vaknade till mitt larm, första gången typ, det var iaf vid 7.45. Vi var tvugna att gå upp så tidigt för att de har städhjälp som skulle komma då så vi ville inte vara här då. Vi gick till McDonalds och åt frukost, vilket inte är normalt men det var det ända som hade öppet så tidigt. Så det blev Cola och chicken nuggets med pommes till för min del. Så vi var ute fram till 13 ungefär, så vi gick och handlade lite små saker, bla ett flätat armband i färgerna lila och rosa och ett sånt där hawaii band med en massa blommor på under tiden. När i sedan gick hem så vilade vi en stund och åt m.m. Sen vid 15-16 tiden åkte vi till ett stort shoppningcentrum, med butiker som Zara, Topshop, The body shop m.m.  Där utanför köpte jag att par dundersnygga och sköna flipflops som det står Gisele Bündchen på, så jag antar att hon har desigat dom. Men för att en sådan person (hon är väl en ganska välkänd modell??) ska ha desigat dom så var dom väldigt billiga de kostade bara 100 svenska kronor ungefär. Sen när vi kom hem började vi kolla på Michael Jackssons minnesstund. Den var väldigt bra även om jag måst erkänna att jag aldrig varit ett så stort fan av honom även om jag har haft några av hans låtar som favoriter. Nu ska vi snart börja kolla på "Mamma Mia", vi orkade aldrig sätta på den igår klockan hann bli för mycket. Nu är det bara imorron kvar här på Malta (vi åker tidigt på torsdag morgon vid 10 typ lyfter planet hem) det här veckan har gått väldigt snabbt. Det är lite blandade känslor inför det, det skönns skönt att komma hem :) men tråkigt att lämna syrran och malta :(

Idag har jag tagit blider men har inte lagt in dom i daton så vi får se när jag lägger upp dom!!

Kram Issa <3

Malta 2009 - Måndag 6 Juli

HELLO!!

Dagen började med att jag vaknade av mej själv vid 11 riktigt skönt att få vakna av sej själv en dag iaf. Vi steg upp och gjorde oss iordning för att åka till stranden. På väg ner i trapphuset tog vi hissen ner och så helt plötsligt kände vi hur hissen inte åkte som den skulle, och hipp som happ så var vi fast i där, ett tag slocknade lampa men den tändes nästan lika snabbt igen, vilket var tur eftersom detta var första gången jag fastnat i en hiss, men det gick bra jag bra och alla kom ut oskadda men jag måste erkänna att blev lite chockad. men till standen kom vi efter en 45 minuters lång bussresa. När man hade vatten upp till midjan så såg man ändå att jag hade röd/rosa färgat nagellack, det måste ju betyda att det var väldigt klart vatten. Där var vi i ca. 3 timmar innan vi bestämde oss för att åka hem. Resan tillbaka tyckte jag gick snabbare än resan dit. Brukar ni oxå känna så?
Efter att vi varit hemma ett tag och vilat gick vi till supermarketet och handla, så vi var borta i ca 1 timme och handlade. När vi kommit hem därifrån satte vi oss på balkongen och bara tog det lungt. sedan har vi inte gjort särskilt mycket och nu sitter vi här. Vi ska snart börja kolla på fortsättningen av "Mamma Mia" eftersom vi bara såg typ 30 minuter igår. Vi har inte knäppt några blider idag så jag kan inte ladda in några tyvärr :(. 

Ha det bra, för det ska jag ha <3
GodNatt hälsningar en trött ISSA

Malta 2009 - Fredag em, 5 Juli

Hej!
Vad vi gorde på förmiddagen kan ni läsa om i inlägget nedan. Nu på eftermiddagen har vi först vilat i ett par timmar innan vi gick vidare til stranden (the dead fish, som vi kallar den efter att vi såg det där) där vi spendarde en stor del av eftermiddagen, sen skuttade jag in duschen och sen gick vi och lagade mat eftersom vi hade bestämt att det var våran dag att göra det idag. Så det blev en ganska sen middag idag , det blev en sorts pasta (den liknade penne ,men var mycket större och raka) med en sås innehållande tomater, fetaost, gurka, creme fraiche m.m. Nu ska vi alldeles strax kolla på en film, nämlien "Mamma Mia". Det ska bli mysigt!!



en bit av strandpromenaden

en snarlik buss åkte vi idag :)


GodNatt, Hörs imorron
/Issa

Malta 2009 - Söndag fm, 5 juli

Hej!

Idag var vi på en marknad i Valetta, vi kom dit typ 11.30 och dom började stänga ner sina butiker vid 12 så vi hann inte kolla så mycket men lite hann vi, jag handlade en typisk maltabuss (gul) och min kära kompis en liten tavla på staden vi bor i. Sen när vi satt på bussen kom vi på att vi kunde åka en liten bit till, till Mc Donalds och äta lunch, så just nu sitter vi på rummet och har väldigt ont i magen av all mat. Det är väldigt varmt här idag så vi ska snart gå ner till stranden. Ha det bra hemma i sverige så kanske vi ses när jag kommer hem.
/Issa

lite om mej

 Jag är en tjej som är 14 år. Jag gillar att spela innebandy. Är väldigt intreserad av inredning och design. Jag har bestämt vilket gymnasie jag vill gå men det tänker jag inte dela av mej med här. Min stora dröm är att bli innebandyproffs i damernas högsta innebandyserie. men det krävs en hel del hårt arbete som jag inte har tid med just nu. Men om jag inte blir så så vill jag bli designer och designa möbler. Just nu sitter jag på Malta och hälsar på lite.

Hejdå, vi hörs sen /Issa

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0