Back in town

Nu är jag äntligen hemma, bort bra men hemma bäst som det så fint heter :) Nej, men det var jättemysigt i Malmö och få träffa Sandra igen. Jag är jätteglad att jag kunde följa med dit och är ganska säker på att jag hade blivit trött på att bara vara hemma när de andra hade skoj i Malmö.

Nu ska vi gå till Ica och hämta en kamera som vi har beställt och så behöver vi väl även handla lite saker antar jag.


Bilder från Melodifestivalen

Bilderna på artisterna blev väldigt suddiga eftersom vi satt ganska högt upp från scenen






Uppvärmningsartisterna bla Hanna Hedlund och Reine Mirro


Det här är Anders Fernette


Linda Bengtzing som var helt gul :)

Ohh nu börjar det :D

Mello

Nu på kvällen så var vi ut till Malmö arena och väl där var vi på genrepet till melodifestivalen. Jag kan berätta att jag tycker att de flesta låtarna var bra faktiskt förutom Lasse Stefanz och Linda Bengtzing men annars tycker jag som sagt att de var mer eller mindre okej men bäst tycker jag Melody Club var, lite otippat kanske men så tycker jag.
Jag är förvånad över både att det var så mycket folk och att det var så mycket som hände inne på arenan, massor av olika tävlingar och karaokemaskiner mm.

(jag tog egna bilder och lagt in dom i datorn men det tar evighetet att lägga upp så jag gör det imorron :))


Det är ju såklart inte Mando Diao, som jag skrev från början utan Melody Club som ska vara med ikväll

"Its so fluffy"

Sitter och kollar på TVn med Love. Han ser på filmen dumma mig på svenska och despiacable me på engelska, så söt. Jag vet inte om någon från klassen kollar men om det är det kanske ni känner igen "does this count as annoying?" eller "It's so fluffy!" Hahha underbar..



Jag kom till Malmö :)

Gissa vem som är i Malmö?? Jo, JAG :)

Jag vaknade imorse och kände mig mycket piggare och bättre så det är jätteskönt :) Vi åkte vid 06.00 imorse så jag är ganska trött men det känns så bra att vara häroch framför allt kul. När vi kom hit så tog vi in väskorna och sen så gick vi till stan och kollade lite i butikerna och letade efter turisbyrån och tillslut så hittade vi den. Sen så kollade vi lite mer i butikerna innan vi gick hem till Sandras lägenhet och nu kallar duschen.


Vi tog en fika på det här torget, Gustav Adolfs torg


Malmö?

Varför blir man ALLTID sjuk när man är ledig?? När jag gick och lade mig igår kväll så var jag fullt frisk och när jag vaknade imorse så hade jag fruktansvärt ont i magen. Jag svettades även sjukt mycket och skakade och skakar och har ont i magen fortfarande :( Men jag kommer hålla alla mina tummar till att det blir bättre eftersom vi ska till Malmö imorron och om det inte blir bättre så vet jag ju inte om jag kan följa med.. (men jag hoppas)


Hemma :)

Idag, på eftermiddagen, kom jag hem från farmor och farfar. När jag kom hem så var det bara att sätta fart och äta och packa träningskläderna för vi åkte sen iväg och tränade vid 19 :) Dessutom så brukar ju Almtuna spela på onsdagar och så var det även ikväll och då mot Mora så vi stannade vid ishallen och kollade på det, almtuna vann efter förlängning, och det var bra eftersom det var en viktig match.
Imorron så ska jag träffa mina tjejer över en fika eller något tror jag det blir :) Så mysigt eftersom vi inte ses så mycket nu när vi alla går i olika skolor, så det ska som sagt bli supermyys! <3

Off to grannys

Ska strax ringa till farmor och farfar och berätta när jag kommer dit, jag tänkte ta bussen vid 13 så är jag framme vid 15 ungefär men jag vet inte om de är vakna så jag vet inte när jag kan ringa riktigt. Men jag ska göra det snart i alla fall.
Jag åker ju dit idag och så kommer jag hem på onsdag. På torsdag vet jag inte riktigt vad jag ska göra och sen på fredag morron så åker jag ju till arlanda och vidare till malmö för att hälsa på min syster <3



Våga


Ur Andreas Carlssons bok "Live to win"


Tar dagen som den kommer

Idag så har jag inget planerat förutom att jag måste städa lite på rummet. Jag åker ju till farmor och farfar imorron under dagen och kommer hem på onsdag. Då ska jag ta det lite lugnt och kanske packa tills vi ska till malmö, dit åker vi på ferdag och kommer hem på söndag. Så om jag inte städar idag så kommer jag kanske inte hinna det och vem vill kommer hem till ett stökigt rum? (Inte jag i alla fall haha..)
Men hur som helst så vet jag inte riktigt förutom att städa då, utan jag tar dagen som den kommer :)


Lördag

Idag så har jag spenderat nästan hela dagen hos mormor. Vi hjälpte henne med att sätta upp en väv och lite sånt bla. Mysigt värre eftersom det var ganska längesen jag träffade henne :) När vi var klara så åkte vi hem och då stannade vi på ica, mina kläder från HM (jag skickade tillbaka långklänningen och träningslinnet men det kom nya idag, eller de kom i veckan) Det gillas!

Kvällens planer blir att antagligen gå till ishallen för almtuna spelar strax och sen så är det ju melodifestivalen, det ska ses av mig i alla fall.




Romme 9/3

Hello my friends! :)

Hur har ni det där ute i stugorna? Med mig är det bra och jag är så otroligt glad att det är lov. Det är verkligen efterlängtat kan jag tala om!
Nu i veckan så har jag bokat en resa till Romme med skolan. Jag har ju aldrig åkt skidor och ser framför mig hur jag åker i barnbacken bland gosedjuren där (de står som konor som man åker slalom mellan) men jag hoppas att det blir kul så att jag vill åka igen. Innan jag åker så måste jag fixa ett par vantar som man kan ha och förhoppningsvis en jacka men nu finns det ju inte så många kvar, så jag hoppas jag får tar på en fin :)
Sen så har jag även planerat att åka till farmor och farfar på måndag så det ska bli skoj. Det var ganska längesen vi sågs nu när jag tänker efter så det ska verkligen bli roligt :)

Idag i skolan hade vi ju prov på alla muskler och jag hoppas att det gick bra. Först så hade vi ett enskilt prov där man skulle skriva in 15 muskler på en gubbe och sen så hade vi ett skriftligt grupprov men som sagt jag hoppas att det gick bra och nu kan man inte göra så mycket mer än att just hoppas.


De gröna och blåa backarna är de enklaste och de röda och svart är svårare


Intervju

Nu var det längesen men jag har haft fullt upp sen dess. Mest plugg har det tyvärr blivit också förutom några instick med skoj :)

Idag så har vi studiedag men jag och min grupp på svenskan var tvugna att åka till friskis (i ekeby) så jag satte mig på bussen lite senare än vanligt och åkte då hela vägen till ekeby. Väl där så hade vi tid med en ledare och skulle göra intervjun men hon hade glömt bort det så vi fick mejla frågorna istället. Jag hoppas att det kommer bli lika bra som vi har planerat :)


Fuego music

Innan melodifestivalen och lite efter så har jag kollat på lite träningsmusik som dem spelar på fuegon som jag brukar gå på på onsdagar och oftast på fredagar.
Alla låtarna är från onsdagarna :)






New body

Vi i klassen bestämmde för ett tag sen att vi ska sälja new body. Dom säljer underkläder, strumpor och tröjor. Alla paket kostar bara 150:- så om ni vill köpa det så är det bara att höra av sig :)


Ni kan läsa mer här


Plugga

Imorse när jag vaknade så gick det riktigt segt. Jag låg i sängen men somnade om flera gånger, redan där så kände jag att det här blir en lugn dag för min del. Jag är alltså väldigt trött och har ont i huvudet.
Det enda jag ska göra idag är att plugga till det där provet om muskler som vi har på fredag nästa vecka (jag fattar inte hur dom kan lägga ett prov sista dagen innan sportlovet!!!)


11-02-10

Idag kom äntligen mina låga vita converse hem till mig :) Så glad och det dem passar helt perfekt. Jag har haft lite svårt för just låga converse eftersom jag tycker att dom ser klumpiga ut men jag har faktiskt ändrat mig och tycker nu alltså att dom är väldigt snygga!

Idag i skolan hade vi hälsodag (vi ska ha det imorron med) och det var helt ok. På morgonen hade vi som "elevens val" där jag valde att först spela cs som är ett datorspel där man ska skjuta varandra, inte riktigt min grej eftersom jag inte kunde någonting och så blev jag bara stressad men det var kul att ha provat på det. Sen hade vi en smakupplevelse med exotiska frukter som vi fick lära oss mer om. Det sista innan lunch var att gå på en typ av föreläsning om sömn. Till lunch var det pannkakor (vi får det nästan varje torsdag) och sen efter det så hade vi lika olika föreläsningar och så hann vi kolla på en film.




Tierd

Oh my god vad jag är trött idag. Jag känner att det kommer bli en tidig natt för mig i kväll :) När jag kom hem från skolan så satte jag mig i soffan och jag somnade nästan!  
Hur som helst, idag så var det en lugn dag, som en måndag ska vara. På morgonen så började vi med muskler och där skulle vi jobba i grupper som vi sitter och våran grupp satte sig i ett grupprum och jobbade på som vi skulle, nästan i alla fall, vi lyssnade på musik och lite annat skoj haha.. :P
Lunchen var sådär, chili con carne med ris men jag blev mätt i alla fall och sen hade vi fokusprojekt eller göra rester och jag försökte jobba men jag har fastnat med det men jag ska försöka ta tag i det nästa vecka.



Trötter i snövit

Om ca tio minuter så börjar de sändningen av Almtunas match :) De möter Rögle och spelar borta (annars så kan ni ge er på att jag hade varit i ishallen) och jag hoppas verkligen att dom vinner för då har dom större chans att spela i kvalserien till elitserien som dom gjorde förra året :)


Gränby C

Hello my friends!

Har ni haft en bra söndag? Det har jag! Det började med att jag gjorde mig iordning under morgonen och sen så mötte jag Sandra på gränby. Vi gick runt i lite olika butiker och kikade innan vi satte oss på ett café och hade skoj :) Vi pratade om allt möjligt så klart :) Precis innan vi skulle gå så gick vi in på kicks och jag blev väldigt sugen på att köpa ett nytt nagellack så jag gjorde ett impulsköp där men det känns bra. Nagellacket är lite beige/bronse och skimmrande, jättefint!



Det är den första tror jag men mitt är lite mörkare och ser mer metallic ut :)


Ny bakgrund

Jag har fixat lite med en ny bakgrund till skrivbordet på datorn. När jag höll på med lite olika collage och så kom jag på att jag att jag ville ha en bild som bakgrund med en massa minnen så det har jag nu och varje bild har en liten historia bakom :)


Jag har även ett annat tema på den, ser ni vilker det är?


Spargris

Jag var inne på den här bloggen för ett tag sen hon hade en spargris som blev full och jag blev själv sugen på att börja lägga pengar i en sparbössa :) Jag hittade en fin på lagerhaus. Den såg ut som ett & och den är verkligen superfin! :)

Älskar verkligen den gröna grodan men blommor, den kommer från lekmer.se

Malmö

Nu har vi köpt flygbiljetter till Malmö på sportlovet :) Vi kommer åka den 25 och kommer hem igen den 27 så det blir över en helg men det ska bli jättekul :) Jag var ju där under höstlovet (första gången jag flög själv) och vi hade det jättemysigt, min syster och jag!

X_017fe297_large
Den byggnaden känner jag igen..

Stylisterna

Såg en reklam på femman för ett tag sen som var att man kunde se ett program på deras hemsida som heter stylisterna. Det är ganska kul, jag har sett de tre första avsnitten och det verkar vara ett bra program :) Om du inte har sett det kan du göra det här . Den som vinner får en praktikplats på Sofis mode som just stylist.


BESTÄLLT

Nu har jag beställt ett par låga vita converse. Älskar verkligen det märket och skorna är ju så sköna :) Det känns lite tidigt att köpa redan men man vet ju aldrig om dom tar slut. Förra året var det ju sån hysteri kring dessa skor och jag man vet ju inte om det blir det i år med ju :)
Vad tycker du om converse?

Jäkla huvudvärk

Jag har sån jäkla huvudvärk, jag hade det igår också. Jag ska hur som helst ta mig till skolan, vi har ju svenska nu på morgonen och vi håller fortfarande på med grupparbetet. Sen efter lunch är det medicinsk grundkurs och eftersom jag klarade provet så får vi sluta vid 14 så det är superskönt! Det är ju en perfekt dag att inte må på topp tycker jag haha.. :)

CONVERSE

I helgen så var vi ut förrådet och hämtade in alla sommar och vårskor. Bland alla skor så låg mina älskade svarta converse. Jag skulle vilja använda dem redan nu men jag vill ju heller inte frysa ihjäl om tårna men jag vill verkligen.
Jag hade ett par röda men de gick sönder :(

RSS 2.0