Malta 100629

Nu sitter jag i soffan i deras lägenhet och känner doften av grillande. Mmmm...
Idag så gick vi till "Dead fish beach" som vi så fint kallar det. Där var det otroligt härligt, det blåste så skönt så det blev aldrig för varmt. Vi var där i ca två och en halv timme, på vägen hem köpte vi lite saker till maten som nu börjar bli klar. Vi köpte även en vattenmelon :)
Tog även en hel del bilder som tyvärr inte har blivit inladdade i datorn så dom får ni se en annan gång.
Ikväll är det premiär för allsång på skansen så då kommer vi bänka oss framför datorn allihopa:)

Malta 100628

Nu sitter jag här i Sandras lägenhet på Malta.
Igår så kom min morbror och hämtade oss, mig, mamma, mormor och Sandras kompis Paulina. Han var hemma hos oss vih kvart över fyra, alltså mitt i natten. Vi åkte ut till arlanda och checkade in mm. På planet så läste jag min bok och olika tidingar. När vi kom fram till lägenheten så gick jag runt och bara "och gud vad fint det är här" (jag hade aldrig var i deras nya lägenhet förut) Sen lade jag mig på en solsäng och somnade och när jag vaknade så sov alla andra också men vaknade ganska snabbt. Sen så satt vi här i lägenheten och väntade på att Sandra och hennes kille skulle komma, när de gjorde det så fixade dom lite småsaker och vi gjorde oss i ordning. Sen gick vi ut och åt på resturang, där maten var sådär men ändå ätbar. På restrangen bestämde vi att vi ska åka till Mehlia bay. så nu har vi precis ätit fruskot och måste fortsätta göra mig redo för beachen.
Jag önskar alla en bra dag i Sverige :)

My angels

Den här låten är tillägnad mina tjejer som är de bästa i världen och jag är så glad att jag har hittat er :D Älskar er så mycket <3




Hihi, låter som en kärlekslåt men strunta i det tjejer :S

Midsommar och Malta

Igår, på midsommar, var jag ju hos Sandra. Efter att jag var på Gränby så hämtade Sandra upp mig här hemma och vi åkte ut till henne. Vi blev avsläppta några hus tidigare än deras hus för att plocka blommor som vi satte i vaser på bordet. Sen var vi så trötta av allt plockande att vi gick in och lag oss på Sandras säng och kollade på film :) Sen var det dags för mat, grillat med potatissallad, riktigt gott! Sen var det efterrätt som bestod av jordgubbar med visp, mums på det med :) Sen gick vi in och lade oss och kollade på film igen. När den var slut gick vi ut på deras altan och åt kex med ost på. Sen började alla gäster som var där åka hemmåt så tillslut så var det bara jag och mamma kvar där, med Sandra och hennes familj såklart. Sen gick vi och lade oss somnade ganska snabbt vid halv ett ungefär. Imorse vaknade jag vid åtta och började läsa vidare på Elsas mode. Sen vaknade alla andra i huset och vi åt frukost. Sen kollade jag och Sandra på några avsnitt av Sex and the city. Sen åkte jag hem. 

När jag kom hem så började packa i illfart och är nu klar med det och lite andra småsaker. Nu är det bara duschen kvar som kallar så det är lika bra att hoppa in där nu så att jag är pigg och alert när vi ska åka. Min morbror som ska skjutsa oss kommer nämligen hit vid fyra-tiden imorron bitti. 


Midsommarafton

Imorse vaknade jag vid halv nio, gick upp och gjorde mig iordning. Sen åkte jag upp till Gränby och inhandlade ett par skor från Indiska, sandaler i svart och och ett armband, i bronsfärg med "hängen" på, haha. Tänkte köpa ett par träskor men min storlek var slut. :( 

Nej nu måste jag göra mig iordning för kvällen med smink och kläder :)

Klännigen jag ska ha idag:


Det jag köpte:



































Ha en bra midsommarafton
 

 


Sista sommarjobbsdagen :)

Idag var det sista dagen på sommarjobbet. Lite blandade känslor, men mest skönt. När jag kom hem var det bara att skynda sig för vi skulle åka och handla de sista sakerna innan vi åker, imorron och på lördag är typ allt stängt. Vi åkte även ut med Fridde till mammas jobbarkompis som kommer ta hand om honom när vi är borta. När vi kom tillbaka så åkte vi upp till Gränby en snabbis och handlade jordgubbar till imorron :) Tänkte även köpa en tidning och ha på planet men jag vet att jag inte kan låta bli den utan jag läser klart den på en gång, så jag köpte en bok istället. Det blev "Elsas mode" som är skriven av Sofi Fahrman :) 
Nu ska jag göra mig iordning och läsa inledningen på boken :)


Fridde <3


Barnlekar

Imorse så vaknade jag lite sent och fick skynda mig för att inte komma försent, det var precis så att jag hann :) När jag kom dit så gick vi till en mindre skog ungefär 15 minuter bort och där grillade vi och barnen fick springa runt och leka i skogen. Jag gick tillbaka runt lunchtid eftersom jag inte åt korv, så jag gick till matsalen på skolan och åt. Sen hade jag rast, så jag satt bakom själva skolan på en bänk och solade :) När jag kom tillbaka så städade jag lite bland hyllorna (och det inte särskillt rent) Sen kom alla ungar och jag gick ut och lekte lite med dom, körde bla poison, kommer ni ihåg med en basketboll och om man prickar tre ggr i rad så ska alla andra springa iväg och så ska man försöka pricka dom sen? körde även innebandy :) Sen slutade jag vid 16 så då bar det av hem. När jag kom hem skyndade jag mig in i duschen för vi skulle iväg och äta på resturang, mums! Sen åkte jag buss hem :)      


Efter idag är det bara 3 dagar kvar tills jag åker till Malta :)


Lika?

Tänkte visa hur lik klänningen är som jag köpte igår med Carries klänning som hon har på sig i Sex and the city 2.


Min klänning

Carries klänning


Myskväll :)

Idag slutade jag vid halv fyra :)
När jag kom hem så satte jag mig i soffan med ett halvt paket ballerina-kladdkaka. Mums så gott :) Samtidigt fortsatte jag kolla på bröllopet som vi spelat in, hehe, såg talet av Daniel för tionde gången typ och jag får fortfarande tårar i ögonen. Så himla fint tal! 
När jag kollat klart på det så fixade jag lite småsaker och sen så mötte jag mamma på ica, vi gick in och handlade lite saker till maten som strax är klar. Ikväll så blir det färskpotatis-sallad med rostbiff och jag inte minns fel. Gott gott...

Nej nu ska jag fortsätta med de små sakerna, en "ta hand om mig själv kväll" kommer det bli. Mysigt värre :)

Puss så länge

 

No converse any more :(

Kom hem för ett par timmar sen utan ett par converse, buhu :( Det fanns inga nya i min storlek, jag köpte däremot en klänning som är läskigt lik den som Carrie har i "Sex and the city 2"




Den som Carrie har

Visar bild på min imorron, hittar ingen på nätet :)



Puss och kram och sov gott <3

 


Somliga går med trasiga skor

Gud vad skönt! Jag kom precis hem och ska nu byta om för det är ju så fruktansvärt varmt ute. Det är skönt men inte om man är ute hela dagen och har långa byxor på sig :S

Ska alldeles strax ut till butiken där jag köpte mina converse. Dom har gått sönder, ena ringen på insidan av skon har lossnat. Så jag hoppas jag får byta eller så, jag vill ju liksom inte gå runt med trasiga skor.

  
När dom var nya...


Dagens planer

Idag ska jag först och främs göra mig klar. Sen bär det nog av till Gränby C ett tag, där ska jag kolla på en maxiklänning från H&M och på lite andra småsaker. Sen har jag inte så mycket planerat utan ska nog vila mig lite för imorron bär det av till Almtunaskolan igen :) och sen kanske eventuellt fixa lite med en ny header.




Här ser ni halsbandet, ett hjärta i silver med en pärla ovanför :)


100620

Jag vaknade nyss och hörde att bröllopet var på på tvn så jag rusade upp och började kolla (jag såg det ju inte igår eftersom jag var i stockholm). Än sålänge är gästerna på väg in i kyrkan och vi har pausat nu för att fixa frukost. Men nu verkar den framme så jag måste gå :)

Ha det så bra aå länge :)  


Victoria och Daniels bröllop - 19 juni 2010

Imorse åkte vi in till Stockholm. Vi åkte med tåget som gick vid 11 och tåget hem gick vid 20, så vi var där många timmar :) Det var så mysigt att gå därinne, man hörde folk som gick bakom och framför som pratade om bröllopet, alla pratade om det.

När vi kom in gick vi runt lite. Vi gick bla till kungsträdgården där jag köpte ett halsband, ett hjärta i silver med en vit pärla över. Sen gick vi vidare och gick till Djurgården, vi stod längst fram vid staketet. Vi stod där och kollade på en storbildsskärm som visade när gästerna kom in i kyrkan och så visades vigseln. När det var klart så började kortegen och eftersom vi stod så långt fram så fick vi bilder på dom i vagnen. När dom kommit förbi där så åkte de ju båt ett tag i "Vasaorden" runt Kastellholmen tillbaka till slottet igen. Vi började då gå mot slottet men det var så proppat med folk att det tog ett tag. Men väl framme vid slottet så stod alla ute på balkongen vid lejonbacken och höll sina tal, riktigt rörande och fina tal :) När det var slut så gick vi nej mot kajen och tog en massa bilder på båten "Dannebrogen" som kommer från Danmark och på båten som kommer från Norge. Sen var det dags att röra sig mot tåget och ta sig hem. Vi kom till centralen vid 21 och åkte direkt hem. Nu har jag så jäkla ont i fötterna och framför allt i tårna :S Hoppas attm det går över snabbt (iaf till imorron)














Alla bilder taga av mig, är det något ni undrar vad det är så är det bara att kommentera

Nej nu ska jag fortsätta kolla på festligheterna :)


Lite nytt, vad tycks??

Nu har jag gjort om lite på bloggen, jag fixade med headern (som jag inte blev nöjd med men som får duga för ett tag, orkar inte hålla på med den mer) och lite andra småsaker så nu hoppas jag att det bev ännu bättre. 

På TV:n nu rullar förberedelserna för fullt :) Det är en typ av konsert som precis tog slut och nu är det dags för efterfest i stadshuset tror jag. Morgondagens planer är att vi ska åka in till Stockholm och vara där och känna på stämningen (man kommer nog inte se något) bland alla andra hundra-tusen-miljoner-människor haha...
Nej, men vädret tillåter så åker vi helt enkelt in till Stockholm ett tag :) Så om jag överhuvudtaget ska orka gå upp imorron så måste jag gå och sova nu.

Sweet dreams <3

Heelg :)

Hej på er!

Är precis hemkommen från en skoj dag på sommarjobbet. Imorse började jag vid halv åtta (valde det själv) så jag gick upp en timme tidigare. När jag kom dit var det meningen att vi skulle gå ut men pga av vädret så stannade vi inne. Men eftersom det inte kom något regn så gick vi ut ändå, jag spelade fotboll mot de andra sommarjobbarna och mot några av barnen :) Sen var det dags för lunch så vi gick till matsalen. När vi kom tillbaka så kollade vi på film, Lasse-Majas detektivbyrå (inte så superunderhållande) Sen var vi inne till två, då gick vi till matsalen igen och åt mellis och när det var klart var det dags för mig att gå hem. 

Som ni märker är dagarna ganska enformiga men det är ett ganska kul "jobb" eftersom det inte händer samma sak hela tiden, man vet liksom inte var som händer om tio minuter eller en timme. Det är kul! :)


I´m home

Sådär! Nu är jag hemma efter en lång dag på sommarjobbet. När jag kom dit var alla ungar ute och vi  var ute fram till halv tio ungefär sen gick vi till en lekpark och var där ett tag. När vi kom tillbaka till skolan gick vi på lunch och sen hade vi rast i en halvtimme :) När vi kom tillbaka så var alla ute så vi satte oss i gräset och pratade och höll ett öga på barnen. Vid två så var det dags för mellanmål så vi gick till matsalen igen och åt. När vi kom tillbaka så var vi alla ute fram till jag skulle gå hem, vid 15.30. 

Nu ska jag äta lite sen ska jag åka ner på stan och träffa upp tjejerna, jag skulle ha ätit middag med dom men det blev så tidigt så jag möter upp dom vid bion istället :) 


Jag ska se filmen igen :)


 


Sommarjobb

Imorse jag jag upp med tuppen och gjorde mig iordning. Sen åkte jag till mitt sommarjobb och som handlar om att ta hand om barn i en förskoleklass. Det hände saker hela tiden ska ni veta, aldrig en lugn stund. Hahah men det var kul :) Hoppas det blir lika kul imorron med :)
När jag kom hem så hade skolkatalogen med hela Uppsalas spexfoton kommit så jag har kikat igenom den och sen bestämde jag mig för att jag skulle baka en kladdkaka, så nu står den i ugnen och jag väntar på att timern ska ringa.
om den ändå såg ut så här...

Wish me luck

Gosh vad jag är nervös. Jag ska ju börja mitt sommarjobb idag och vet inte hur det kommer gå. Jag börjar om en halvtimme så jag måste åka om en sisådär 10 minuter.  

Nej, nu ska jag tänka på hur bra det kommer gå och inte på hur nervös jag är. 
Wish me luck 

PS. bloggar ikväll om hur det gick så kika in då ;)


14th of June

Hello!
Igår kväll innan jag gick och lade mig bestämde jag mig för att ta en sväng till fyrishov och träna men vädret gjorde att jag hellre stannade hemma, så det gjorde jag. Jag satt vid datorn och kollade på tv om vartannat. Jag började tex kolla på "Hairspray" men vi hade bara spelat in första halvan vilket var trist för den verkade ju så bra, men det vara och gilla läget så jag fortsatte mumsa på min ben & jerry och kolla på det var som var på tv. Sen efter ett tag smsade Sandra, så jag åkte ner på stan och träffade upp henne och Linda. Vi gick och satte oss på Waynes coffee. Jag tog en "chai latte" och det var dagens misstag. Den smakade som en blandning av varm mjölk, vanilj och nejlikor men andra ord inte god. När vi var klara tog vi en promenad från stan och när jag kom hem kollade jag lite på tv sen bestämde jag och mamma att vi skulle köra en träningdvd som vi hade hemma så nu behöver jag inte ha ångest för att jag inte simmade tidigare :)
Puss och kram på er <3

Grannens kattungar

Igår när jag precis hade publicerat det inlägget kom våran granne och plingade på och fråga om vi ville kolla på deras nyfödda kattungar som var 4 timmar(!?) gamla. Dom var så söta, blev verkligen sugen på en liten katt :)


 Såååå söta


100612

Sooooooooommarloooooov, haha :)

Igår när vi kom hem från skolan efter avslutningen kom farmor och farfar hem till oss. Vid fem-tiden på kvällen hade vi bokat ett bord på en grekisk resturang. Dit kom även mina kusiner och mormor, så vi var totalt 12 personer som hade samlats. När jag kom hem började jag kolla på tv efter ett tag, men somnade senare. 

Imorse när jag vaknade gjorde jag mig iordning för idag så skulle jag och sandra iväg och fotograferas. Sen åkte vi ner på stan och åt sen gick vi till centralen för sandra skulle åka till malmö. När vi kom hem sen bytte vi om och åkte iväg igen till stan och hämtade hem en cykel och innan vi åkte hem igen åkte vi förbi Almtunaskolan, där jag ska börja sommarjobba på tisdag :) Wish me luck.  

 
Halva gänget! :)

Puss och kram <3

Skolavslutning 2010

Hej på er!

Nu är grundskolan, den obligatoriska, klar så det är bara det frivilliga kvar nu och tre år :) Jag sitter här helt trött, jag har gråtit så himla mycket på morgonen. Jag höll tillbaka tårarna medan vi satt i aulan och i klassrummet medan Malin pratade/höll tal (vet inte riktigt), även om det var väldigt nära så höll jag dom inne ;) Men när vi skulle krama och säga "Hejdå! och lycka till i livet!" gick det inte mer, det kändes verkligen att man inte skulle se dom efter sommaren igen. Tåranra rann och rann, det slutade inte när det väl börjat... 


Har precis fått betyget :)



9H kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta <3

  


100610

Hej på er!

Idag i skolan var det utmaningar, lärare mot elever. Min klass, 9H, kom på delad första plats, vilket var kul :) Utmaningarna var på Österängen och när vi var klara där cyklade vi tillbaka till skolan och fick en glass sen slutade vi. När jag kom hem gjorde jag inte så mycket, tänkte plocka undan sakerna som låg överallt men det slutade med att jag storstädade hela rummet. Jag plockade såklart undan alla saker som var på golvet och sen så dammade jag och tillsist dammsög jag rummet. Nu sitter jag här och nyser stup i kvarten för att det var så dammigt, hehe...

Nej nu ska jag göra mig iordning snabbt sedan ska jag bänka mig framför datorn och kolla på bella & tyra show. Du kan se programmet här


9de juni

Hello :)

Idag var det oxå en ganska onödig dag som det är nu på slutet. Vi hade mentorstid i en timme, sen var det en musikal som kulturklasserna hade sen var det lunch. Efter lunchen började vi vid tolv och städade skåpen sen slutade vi.

Nu ska jag göra mig iordning till våran avslutningsfest som är ikväll. Den börjar vid 18 och håller på i många timmar. Nej, nu måste jag fortsätta så jag blir klar någon gång ;)

Mötte Sandra

Jag var och mötte upp Sandra och Linda på torget. Sandra har sin bal idag och hon var superfin. Vi åkte först till max och åt sedan var åkte vi till stället där hennes fest skulle hållas. Vi åkte i en nercabbad bil och det var första gången för mig, kan bara säga att det var väldigt skönt. Det var lite kallt men med jackan på sig så gick det bra :) Vi satt och hade på radion och jag bara kände sommarkänslan. Det var helt enkelt underbart :D

Nej nu måste jag hoppa in i duschen, vi har ju våran fest/bal. Jag har fått en tid hos body shop så de ska fixa mitt smink, ska inte göra så mycket utan det ska se neuralt ut men det är så skönt att sklippa tänka på det själv :)


Onödig dag

Hejsan svejsan :)

Nu är jag hemma :) Vi hade först b-språk där vi kollade på en film som tog slut och då hade jag en rast som var 40 minuter eftersom alla andra hade sovmorgon, typ. Sen hade vi svenska och där kollade vi klart på en annan film, nybyggarna, filmen som är baserad på vilhelm mobergs böcker om utvandring till amerika, sen var det lunch sen hade vi matte. Då fick vi reda på våra betyg i matte, kemi och fysik och jag är ganska nöjd över en och väldigt nöjd över de andra två. Sen var det engelska där vi fick hålla på med ett papper om någon konstig typ av engelska,  onödig lektion helt enkelt. Sen gjorde vi klart våran stol, som blev väldigt bra, på tekniken och sen var det slut eftersom vi inte någon tema-no :)

Vad jag ska göra sen vet jag inte riktigt, kanske möta sandra på toget. Vad jag vet iaf är att jag ska äta nu :)


Det här däremot var ingen onödig dag, det var när SIBK "firades" på vaksala torg :) minnen, minnen...


Måndag

Dagen i skolan var ganska jobbig. Vi kollade på film på varenda lektion nästan och man blir ju så trött av det. När jag kom hem satte jag på TV:n och kollade på "Med sex and the city 2" som vi hade spelat in, kul kul...
Igår provade jag som sagt alltihopa till festen på onsdag och jag tänkte visa er hur det blev :)
Min frisyr och hur allt blir tillsammans även skorna syns lite, vad tycker ni??

Regnig nationaldag

Vi åkte som sagt ner till stadparken och hade picknik. Det var jättemysigt och trevligt men efter ett tag såg såg vi ett stoooort mörkt moln, så vi började packa ihop våra grejer och hoppade upp på cykeln och cyklade hem. Vi hann bara till centralen innan jag kände första droppen på armen. Vi cyklade vidare och det började regna mer och mer (jag kan tillägga att jag bara hade en tunn klänning/tunika på mig), vi cyklade längs järnvägen och då plötsligt hördes en smäll och ni som känner mig vet att jag inte är så jätteförtjust i åska så jag blev ganska hysterisk. Vi fortsatte cykla men som tur var hörde jag ingen mer smäll men det började störtregna så jag var ganska blöt när jag kom hem :(

Nu på kvällen har jag lockat hela håret och provat med alla kläder till så jag vet hur det kommer det se ut, det är ju ingen balklänning utan mer en festklänning. Alltihopa blev ganska snyggt faktiskt så jag är nöjd :)

/Isabelle <3

Nationaldagen

God morron!

Gud vilket undervart väder det är idag, det är hela 20 grader i skuggan redan och klockan är lite över elva :)

Idag är det nationaldagen :) Ska nog inte göra så mycket förutom att åka ner på stan och sitta i stadsparken och ha picknick, det nog vad jag ska göra.  
Hoppas ni får en bra nationaldag :)


Studentfest(er) - 4 juni

Nu är jan äntligen hemma efter en lång dag med en massa kul firande. Vi var på Elins utspringning och så hann vi till Emelies precis innan hon skulle åka iväg sen bar det av hem för en liten paus och byta om mm. sen åkte vi runt till allas mottagningar, först Emelies och sen till Ludvigs och sist men inte minst till Elins där vi nyss kom hem ifrån. Riktigt kul dag men jag är ganska trött nu, så jag ska hoppa i sängen och sova riktigt gott ikväll:)

Bella & Tyra Show

Nu har jag kommit hem från Gränby C. Vi var och bytte en studentpresent som inte passade, så vi ska upp dit igen imorron förmiddag och köpa det vi kollade på. 
Vi ska ju som sagt på tre stycken olika mottagningar. Till min kusin Emelie, en kompis vid namn Elin resp Ludvig, så det blir ett väldigt farande. Men det ska bli kul :)

Nej nu ska jag ta bort sminket och sen bänka mig framför Bella & Tyra Show som börjar nu vid nio. Du hittar progammet här


3 juni

Gud vad snabbt dagarna går nu! Dom bara rullar iväg, så brukar det ju inte vara när man längtar till nåt men men...

Idag i skolan så fick vi reda på lite betyg, skönt att veta så man slipper gå runt och inte veta. Sen hände det inte så mycket mer, vi kollar på film på de flesta lektionerna och så går en och en ut och får reda på betygen. Vi hade ingen idrott idag så vi fick sluta lite mer en timme tidigare :) 
Imorron ska jag vara ledig för jag ska på tre studentmottagningar, skööööönt. Men det blir nog inte så mycket bloggade då.   


Bild från Sandras student förra året

 


100602

Halloj :)

Dagen i skolan var som vanligt lung :)Vi gjorde inte så mycket utan fick reda på våra betyg. Sen när jag kom hem åkte mamma och jag till en butik i gränby men vi hittade inget så vi åkte hem. När jag kom började jag rita på bilden och har gjort det i ca tre timmar men den är fortfarande inte klar, ska nog sätta mig i helgen eller nåt och göra klart den :)


Samma plats, 2 januari och 2 juni



Första juni :D

Hello everyone :)

Nu var det återigen jättelängesen jag bloggade. Men helgen var jättelugn, vilket var skönt. På morsdag åkte vi först "Eckerö-båten" sen var vi upp till gränby och sen var vi ner på stan på kvällen och gick även på "Sex and the city 2" Den första halvan var jättebra medan den andra halvan blev sämre och sämre, men jag ska se det igen med tjejerna, då kanske jag ändrar uppfattningar, haha. På måndagen hade vi redovisningen på SO:n och det bara att hoppas på att det gick bra :S och idag var det en lång och jobbig dag fram till tekniken som var sista lektionen. Där fick vi tillbaka provet och jag hade alla rätt, så jag blev ganska glad och sen på det så hade vi tema, vi gjorde ett "test" på vad vi hade lärt oss och då hade jag bäst resultat av alla, blev ganska glad då med:D Efter skolan var jag hem en snabbis innan jag åkte ner på stan till frisören, där klippte jag mig och gjorde ljus slingor i håret så nu är det ganska ljust, jag är sådär nöjd just nu men det kommer att bli bättre när jag har vant mig hoppas jag!


 ------>

Vad tycks?(det är lite ljusare i verkligheten)



RSS 2.0